fbpx

Er det lov å si at jeg elsker dette antrekket? Denne Levi’s buksen bor jeg i om dagen, og stylet med en ordentlig silkeskjorte blir det den perfekte kombinasjonen. Jeg slengte på meg et par gyldne sandaler med ‘hverdagshæl’ som jeg kaller det så fint: altså, noe høyere sko med hæl som man faktisk holder ut med en hel dag uten å få vondt i beina. Love it! Jeg hang også med verdens beste Cath i går, og herregud som vi koste oss! Sommeridyll..

Bag: Cult Gaia
Silk blouse & Heels: H&M
Jeans: Levi’s

.. Først hang vi litt i byen, og deretter kjørte vi innom butikken for å handle inn til en aldri så liten piknik. Da vi kom hjem til meg pakket vi vannscooteren og kjørte på den koseligste turen. Vi var på sjøen i timesvis! Midt oppi det hele roper jeg “så du det, der hoppet det en fisk”. Og i det jeg snur meg bort fra Cath hyler hun “DET ER DELFINER!!!”. Omg. Jeg ble først livredd for at de skulle tippe hele scooteren rundt. Det snudde fort til pur lykke. Vi slo av motoren og ble liggende å duppe midt ute på det åpne hav omringet av “delfiner” (som sikkert var niser). Så utrolig idyllisk likevel, jeg kommer ikke over det! ✨

.. Mine nye favoritt hæler!

29 Responses to What I wore yesterday 🍊

  1. Nyydelig antrekk! Hvor er solbrillene fra?:) Har leter etter sånne i akkurat den formen leenge!

  2. Så fin du er!! Hvor pleier du å kjøpe øredobbene dine, eller har du tips til nettsider/butikker som har fine øredobber?😍

  3. Hei Eirin! Jeg bare lurte på om du har noen tips til treningsmotivasjon? Jeg hadde en kjempegod treningsperiode i fjor, men i år har jeg trent sporadisk januar- mars og siden mars har jeg omtrent ikke trent. Jeg har mistet helt motivasjonen og nå er jeg skikkelig utrent og jeg gruer meg til å trene igjen. Hvordan kommer man seg inn igjen etter en slik periode? Du er en skikkelig inspirasjon!

    • Hei Frida! Jeg har ikke noen magiske triks, annet enn å bare bite det i seg og komme seg på trening. Etter at man har trent noen få dager er plutselig motivasjonen tilbake av seg selv automatisk! I hvert fall hos meg, spesielt hvis jeg klarer å være flink med kosten i tillegg 😀 Stor klem!

  4. Hei! For en utrolig fin outfit 😍 buksen satt kjempefint på deg! Kan du si hvilket artikkelnummer buksen har? Det står på den bakerste lappen inni buksen😊

  5. Hei Eirin ❤️ Du ser helt fantastisk ut.. Og dette antrekket var helt nydelig! Har nettopp bestilt meg en veske fra samme nettside jeg skjønte du hadde bestilt fra.. Og lurte bare på om jeg kunne få spørre hvor lang tid det tok før du fikk den? 🙂 Ønsker deg en fortsatt nydelig helg ❤️

    • Hei Marie! For en koselig kommentar, nå ble jeg glad ❤️ Jeg fikk vesken etter 4-5 dager, synes det gikk veldig fort. Gled deg til du får den, er SÅ fin! God klem og nyt søndagen ❤️

  6. Alltids kjekt å klikke meg innpå bloggen din! Kan du si meg hvilken størrelse du har i buksen? Og hvordan du føler den er i størrelsen (liten/normal/stor)? Den ser så bra ut på deg!

Follow @ Instagram