Er det lov å si at jeg elsker dette antrekket? Denne Levi’s buksen bor jeg i om dagen, og stylet med en ordentlig silkeskjorte blir det den perfekte kombinasjonen. Jeg slengte på meg et par gyldne sandaler med ‘hverdagshæl’ som jeg kaller det så fint: altså, noe høyere sko med hæl som man faktisk holder ut med en hel dag uten å få vondt i beina. Love it! Jeg hang også med verdens beste Cath i går, og herregud som vi koste oss! Sommeridyll..

Bag: Cult Gaia
Silk blouse & Heels: H&M
Jeans: Levi’s

.. Først hang vi litt i byen, og deretter kjørte vi innom butikken for å handle inn til en aldri så liten piknik. Da vi kom hjem til meg pakket vi vannscooteren og kjørte på den koseligste turen. Vi var på sjøen i timesvis! Midt oppi det hele roper jeg “så du det, der hoppet det en fisk”. Og i det jeg snur meg bort fra Cath hyler hun “DET ER DELFINER!!!”. Omg. Jeg ble først livredd for at de skulle tippe hele scooteren rundt. Det snudde fort til pur lykke. Vi slo av motoren og ble liggende å duppe midt ute på det åpne hav omringet av “delfiner” (som sikkert var niser). Så utrolig idyllisk likevel, jeg kommer ikke over det! ✨

.. Mine nye favoritt hæler!

Previous Post
Next Post

29 thoughts on “What I wore yesterday 🍊

 • Hei , veldig pent antrekk , kna jeg spør hvor er brille fra? hilsen

 • Karianne

  Nyydelig antrekk! Hvor er solbrillene fra?:) Har leter etter sånne i akkurat den formen leenge!

  • Takk søte 😀 Du, jeg kjøpte solbrillene i Makarska! De er dessverre ikke av noe merke. Mulig du finner lignende hos Asos! Klem

 • Merete

  Du er så vakker! Hvilken str har du i den cult Gaia vesken? Hvor har du kjøpt den?

 • Ida

  Så fin du er!! Hvor pleier du å kjøpe øredobbene dine, eller har du tips til nettsider/butikker som har fine øredobber?😍

  • Jeg kjøper de ikke noen faste plasser, men litt overalt! Disse er fra TopShop 😀 Synes Asos har mange fine og stort utvalg!!

 • Emma B

  Såå fine sko!! De må bestilles med en gang😻 Har du de i sølv eller gull?

 • Kamilla

  Kan du linke til buksen og skjorten?:)

 • Frida

  Hei Eirin! Jeg bare lurte på om du har noen tips til treningsmotivasjon? Jeg hadde en kjempegod treningsperiode i fjor, men i år har jeg trent sporadisk januar- mars og siden mars har jeg omtrent ikke trent. Jeg har mistet helt motivasjonen og nå er jeg skikkelig utrent og jeg gruer meg til å trene igjen. Hvordan kommer man seg inn igjen etter en slik periode? Du er en skikkelig inspirasjon!

  • Hei Frida! Jeg har ikke noen magiske triks, annet enn å bare bite det i seg og komme seg på trening. Etter at man har trent noen få dager er plutselig motivasjonen tilbake av seg selv automatisk! I hvert fall hos meg, spesielt hvis jeg klarer å være flink med kosten i tillegg 😀 Stor klem!

 • Pia

  Vet du hvilken modell Levi’s buken er? 🙂

 • Renate

  Hvilken modell/navn er Levis buksen?:)

 • Veronica

  Hei! For en utrolig fin outfit 😍 buksen satt kjempefint på deg! Kan du si hvilket artikkelnummer buksen har? Det står på den bakerste lappen inni buksen😊

 • Gina

  Så fin du er ❤️❤️

 • Vilde

  Sykt fine sko! Hvordan er de i størrelsen? Pleier å vippe mellom 37 og 38

  • Disse er nokså normale 😀 Ville gått for 38 om jeg var deg tror jeg! Jeg er akkurat 39 (kan bruke 38 av og til). Gikk for 39 ❤️

   • Vilde

    Takk! Du er flink, veldig inspirerende blogg <3

 • Marie

  Hei Eirin ❤️ Du ser helt fantastisk ut.. Og dette antrekket var helt nydelig! Har nettopp bestilt meg en veske fra samme nettside jeg skjønte du hadde bestilt fra.. Og lurte bare på om jeg kunne få spørre hvor lang tid det tok før du fikk den? 🙂 Ønsker deg en fortsatt nydelig helg ❤️

  • Hei Marie! For en koselig kommentar, nå ble jeg glad ❤️ Jeg fikk vesken etter 4-5 dager, synes det gikk veldig fort. Gled deg til du får den, er SÅ fin! God klem og nyt søndagen ❤️

 • Victoria

  Alltids kjekt å klikke meg innpå bloggen din! Kan du si meg hvilken størrelse du har i buksen? Og hvordan du føler den er i størrelsen (liten/normal/stor)? Den ser så bra ut på deg!

  • Hei søte! Så koselig å høre ❤️ Jeg har min i 27! Synes den er litt liten i størrelsen, for det er null stretch! Klem ❤️

Comments are closed.