fbpx

•  •    •    •  •  •    •    

Hei dere! Håper dere nyter søndagen. Jeg ville bare slenge inn et lite postkort fra London, og melde at alt er fint! Faktisk mer enn fint – vi storkoser oss! Jeg koser meg med kameraet her nede, men kommer til å dele alle minnene med dere når vi er hjemme igjen. Nå skal jeg nemlig bare prioritere å kose meg, og være en god kjæreste som ikke henger over datamaskinen til enhver tid! I kveld skal vi på konsert med Ed Sheeran, og det kribler i magen. Vii skrives! ✨

7 Responses to Postcard from London

  1. Så på Snapchat at dere var på konserten (godt billettene var ekte!!), og det så heeeelt magisk ut! Glad på dine vegne, og gleder meg helt sykt til det er min tur å se han? Storkos deg i London og ta velfortjent fri fra bloggen noen dager! Klem

Follow @ Instagram