.. Ingenting føles bedre enn å komme hjem til helg og Billy ??

Ved første øyekast skulle man nesten tro at disse bildene var en søknad til jakten på kjærligheten, bonderomantikken. ‘Livsglad jente fra landet, elsker dyr, eventyr, skog og mark’. Haha! Men neida, var bare rimelig glad for å komme hjem igjen til Billy og helg. Denne blusen brukte jeg på Årets Stylista fest i går, og det er mange som har spurt hvor den er fra! Jeg kjøpte den på Zara i siste liten, og har allerede forelsket meg i den. Sååå sommerlig og fin! ?

En liten helgegave til snille naboer ✨

Billy har vært hos naboene mens vi var i Oslo, så da måtte det bli en liten oppmerksomhet som takk!

Magnus er på fest med jobben hele dagen, og jeg skal benytte muligheten til å ha en skikkelig kosekveld all by myself! ?

Håper dere har hatt en fiiiin fin uke ☀️

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Fredag og helg, det gledes!

Comments are closed.