Heisann hoppsann, da var det tirsdag gitt! Og godt føles det. I dag har det vært mye farting frem og tilbake. Dagens siste ærend på vei hjem var å stikke innom dyrebutikken for og fylle på med litt nødvendigheter til Billy. Sjampo, øyevask, og en liten duppedings av en elektronisk brikke som skal beskytte mot flått når den henger på båndet. Helt genialt! Dette fikk meg forresten til å huske på en morsom hendelse i fjor. Min far – han er like vimsete som meg! Det finnes nemlig også et middel man kan dryppe i nakken på hunder for at dem ikke skal få flått. Dette hadde pappa skaffet seg! Etter noen uker ser jeg han dryppe på Linus for harde livet og jeg bare.. Ehh.. Pappa? Hvorfor heller du øyedråper i nakken til Linus? «Nei faaaan, har brukt denne i ukesvis jeg..» Sånn kan det gå, ikke akkurat topp-beskyttet… Haha! Kunne seriøst skrevet en bok om alle de morsomme tilfellene han rutter med hver bidige uke.

.. Mens jeg først var innom senteret, gikk jeg forbi H&M og der skimtet jeg denne røde saken i vinduet. Jeg må helt ærlig si at jeg synes det er vanskelig å finne fine sommerkjoler i år – og det trenger jeg sårt! Derfor ble jeg veldig glad da jeg fant denne. Rød skjortekjole med en gullspenne rundt livet – den perfekte kombinasjonen i mine øyne! Jeg kjøpte også med meg noen blomster hjem, for å toppe følelsen i den nyvaskede leiligheten som ventet.

.. Nå skal jeg se å hive i meg litt middag, før M og jeg skal til frisøren sammen. Har dette gått for langt?! ?

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Tirsdag og en ny kjole

 • For en nydelig kjole, elsker rødfargen på den <3

 • Stine
  Kjempe fint antrekk! Hvor er klokka fra?

 • Så utrolig fin kjole. Kos dere hos frisøren.

 • Line
  Hei fine? Du bør sjekke ut Faithfull The Brand, de selger superfine sommerkjoler av god kvalitet! Klem

 • Elise
  Hvor er de to vasene dine fra??

 • Tuva
  Kan du legge ut lenke til kjolen?

 • Nydelig kjole, nydelig jente ? jeg er ganske vimsete selv, så det der kunne fort blitt meg også, haha! Ha en nydelig tirsdag videre, søtis. Klem
  http://www.charlottetunes.no

 • Vilde
  Veldig kjekt om du kan gi en oppdatering på den flott-dingsen fra dyrebutikken. Jeg brukte den på min hund til ingen nytte. Så nå får hun en tabelett fra dyrelegen hver tredje mnd. Altså, vi gir den, men har kjøpt den hos dyrelegen

 • Synne
  Hvordan er kjolen i størrelse og hvilken størrelse har du? Så fin på deg ❤️

 • Fineste deg! <3 Jeg bare lurer på noe – kan man enda få kjøpt boken din?
  Jeg drømmer stort om å gjøre bloggen om til egen karriere – det er min drøm. Kunne virkelig trengt noen tips fra deg, så ønsker meg så gjerne boken din. Vet du om den fortsatt finnes i utvalgte butikker?
  Klem fra meg <3

 • Mari
  Hvor er klokken fra??

 • Så utrolig fin kjole, Eirin 🙂 <3

 • Trine
  Hva bruker du under øynene på søte lille Billy? Har ikke funnet noe jeg er komfortabel med å bruke på min hund, har vare vært borti produkter som inneholder klor?

 • Jeanette
  Haha,øyedråper i nakken ga sikkert bra effekt :p

 • Marte
  Kjempefin kjole, elsker fargen!
  Min morfar gjorde det samme med sin hund, bare at han tok superlim i nakken på den istedenfor flåttmiddel. Han kunne ikke skjønne hvorfor pelsen var blitt så rar, hahah..
  Ha en strålende tirsdag <3

 • Alexandra Smith
  Hvor er den fine klokken din fra? Håper du får en fin uke, klem<3

 • Hahah, ååå denne historien var så min humor! Jeg og D går alltid til frisøren sammen (haha). Så koselig å ikke sitte der alene! Ha en fin dag, stor klem <3

Comments are closed.