fbpx

28 Responses to Vlog│Eirin Kristiansen Collection

 1. Du er helt rå!! Du skal virkelig være stolt over kolleksjonen altså ❤️❤️ Krysser fingrene for konkurransen på Insta, haha!! Så snilt av deg å dele ut hele kolleksjonen ? håper du har en nydelig søndag, fine! Stor klem

 2. Du er så fin og flink!! Superfornøyd og skulle gjerne hatt alle plaggene om lommeboka tillatte det:))

 3. Du er rå Eirin! Fantastisk kolleksjon og well done! Keep up the good work.nyt sommervarmen.klem

 4. Vil Bik Bok fylle på plaggene som er utsolgt på nettet/ i butikkene? Har så lyst på det blomster skjørtet, men det er utsolgt overalt? Utorlig fin kolleksjon?

 5. Hei! Du nevnte i et innlegg for en stund siden at du fikk kviseutbrudd av hormonspiral. Etter jeg satte inn min for rundt 4 mnd siden, har jeg hatt konstante kviseutbrudd i pannen, rundt munnen og langs kjeven – noe jeg vanligvis ikke pleier å få. Kjenner du deg igjen i noe av dette? Og har huden din bedret seg etter du tok ut spiralen? Hadde blitt veldig takknemlig for svar <3 Det så kjipt når huden ikke spiller på lag 🙁

  • Hei Julie! Akkurat det samme skjedde med meg. Jeg pleier ikke slite med kviser, men så fort jeg tok spiral var ansiktet mitt dekket! Først gikk jeg på medisiner, men det ble ikke noe særlig bedre. Da jeg i samråd med hudglege besluttet å fjerne spiralen etter noen måneder forsvant ALT. Huden ble normal igjen og kvisene har jeg ikke sett siden 🙂 Skjønner at det er fryktelig frustrerende! Ble så glad når jeg fant ut at det bare var den.. <3

   • Tusen takk for svar <3 Godt å høre at det muligens bare er spiralen som tuller med huden!

 6. Utrolig fin kolleksjon, Eirin!! Jeg lurte på om du kunne vise/forklare hvordan du knyter hårbåndet slik du har det på videoen? Klem <3

 7. Utrolig fin kolleksjon! Du har vært så kjempe flink, og du har så kul stil. Disse plaggene er så kul for sommeren. ??

 8. Hei, jeg lurte på en ting. Kommer kolleksjonen inn igjen i butikk og på nett? Hadde sykt lyst på den lange kjolen, men den er utsolgt over alt…

 9. Gjerne lag inspirasjon til hvordan å bruke hårbåndet, hvordan du har gjort det her og sånn 😀

 10. Lurer på hvor stativet i videoen er ifra? Hadde vært perfekt i min lille byleilighet! Fikk tak i blomster skjørtet ditt hos bikbok, elsker det!

 11. Utrolig fin kolleksjon❤️Du har vært så kjempeflink ? Du inspirerer mange ?å har en utrolig fin klesstil vakre du ??

 12. såå trist at kolleksjonen var limited edition 🙁 Fikk desverre ikke tak i et eneste plagg, før alt ble utsolgt.

Follow @ Instagram