fbpx

ANNONSELENKER

G O L D

M A R B L E

.. O R C O N C R E T E ?

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Tjo’hei, da var det onsdag allerede gitt. I dag trenger jeg deres hjelp! Denne fine lampen fra JWDA har stått på ønskelisten lenge, men jeg klarer bare ikke bestemme meg for farge! Hvilken synes dere er finest? Lampen gir et utrolig behagelig lys, og er såå nydelig å se på. Jeg ønsker meg en til loftstuen! ★

/ Hey you! Can’t believe it’s Wednesday already… Today I need your help! This pretty lamp from JWDA has been on my wishlist for a looong time, but I just can’t decide which one I like the most. What do you think? The lamp is stunning and the light is so calming and cozy. I really want one upstairs!

45 Responses to Help me choose

 1. Hvor skal du ha den da? Eller hva skal den stå sammen med? Jeg likte best den rustikke betongen, eller den virkelig moderne marmoren. Men er marmor trendy bare nå, eller varer det?

 2. Concrete! Leiligheten din er så fint dekorert så jeg tror sementen hadde vært en fin liten kontrast, og siden det er så lite sement så unngår du at det blir for mye. 🙂

 3. Likte gull best helt til jeg så concrete.. Tror det er lettere å gå lei den i gull, og heller gå for concrete med den nydelige gulldetaljen <3

 4. Jeg har den i betong selv, så kan jo ikke annet enn å anbefale den. ? Tror den lille detaljen med messing/gull på brytrrrn vil gjøre seg godt hos deg!

 5. Kjempefin i alle tre fargene, men jeg tror jeg liker gull eller concrete best <3 Marble er veldig fint, men synes jeg ser det overalt for tiden, haha!

 6. Hei kjære deg❤️?håper alt er bra. Store klemmer til deg. Synes begge er like lekre og hadde passet begge hos deg! Alt du har er bare så nydelig og lekkert❤️ Den i concrete. Synes gull detaljen på den med concrete var finest. ❤️Det var veldig vanskelig å bestemme hvilken. Hadde det vært meg så hadde jeg personlig tatt den i gold eller concrete garantert. Kanskje concrete for den i gull ser man oftest overalt på lamper overalt og generelt. Den i concrete var annerledes og mer uvanlig. ❤️Vi har lik smak! Den du velger blir lekker uansett

 7. Jeg fikk et godt råd engang: velg alltid det du falt for sist, for hvis du virkelig ville ha det første du så, så ville du ikke tvilt!

 8. Hmm, det var vanskelig! Kanskje den første, siden den skiller seg litt ut? Hvis ikke ville jeg nok valgt nummer to. Nydelige alle sammen da, haha(ubesluttsom sa du). Ha en fin dag <3

 9. Den i concrete var sååå fin! Jeg har noen sånne concrete detaljer hjemme og blir ikke så fort lei av dem som det jeg har i gull/sølv/marmor.

 10. lurer på om folk er ærlige.betong synes jeg var lite fin.
  … bedre med en vegg isåfall hmmm… de to øverste var iallfall mye finere.

 11. Alle er super fine! men om du skal sette den sammen med noe svart, tror jeg at jeg selv ville gått for den i gull:)

 12. Jeg ser Maren Erdvik (Fitliving) har en svart JWDA lampe med sølvbryter den likte jeg best 🙂 Just wantet to mention 😉
  Jeg styler leiligheten min med basisk fargene svart, hvit, sølv og dekorerer videre med andre farger jeg synes passer.

  Ha en fin kveld! Eirin 😛

Follow @ Instagram