fbpx

ANNONSE: SPONSET JAKKE

Dress: Zara
Sneakers: Adidas
Coat: Billie & Me (spons)
Bag: Saint Laurent
Sunnies: Céline

God mandag, hjerter! Håper helgen deres har vært fin, og at dere har kost dere masse. Her hos meg er det full storm for øyeblikket, og jeg våknet til fullstendig strømbrudd i morges. Grei start på uken når ikke kaffetrakteren går på, haha! Da strømmen endelig kom tilbake og jeg omsider kom meg inn her derimot, gikk morgenen min fra ‘bah’ til ‘ta-dah!’ relativt kjapt. Jeg blir så glad av de fine kommentarene dere legger igjen, og hver eneste en treffer meg rett i hjertet. Det skal dere vite! Her er litt bilder fra helgen → jeg havnet plutselig på den fineste turstien like i nærheten av der jeg bor på lørdag, og det var så kos der.

/ Happy Monday sweeties! I hope you’ve had a wonderful weekend. I woke up to power outage this morning caused by bad weather, so it was quite harsh to start my Monday without the coffee machine working! Haha. The tables turned quickly as soon as I logged in here though. Your sweet comments warms my heart and I really appreciate every single one of you! Can’t say that enough.. In 2018 I will try to be better at writing most of my posts in English as well. Promise! Here’s some pictures from my weekend → I somehow ended up at this cozy path on Saturday just nearby my home. So dreamy!

•  •   •  •

Denne jakken fikk jeg øye på i en butikk da jeg var på Geilo, og jeg falt pladask så fort jeg prøvde den! Da jeg sjekket merkelappen ble jeg ekstra glad når jeg skimtet ‘Billie & Me’. Dette merket er det blant annet nydelige Benedicthe (min tidligere blogg-kollega i Stylista) som står bak. Jeg heier på deg!!! Siden jeg fikk jakken har jeg brukt den hver dag. Så deilig å pakke seg inn i når det er kaldt og vinter ute. Føles som å gå rundt med et mykt og deilig pledd rundt seg!

/ This fluffy jacket caught my attention right before New Year’s, and when I tried it on I fell in love immediately. When I spotted the tag ‘Billie & Me’ my heart skipped a beat! This brand was founded by Benedicthe who is one of my x-blog-colleagues in Stylista, and I’m so proud. Cheering for you!! I’ve worn this jacket ever since I got it, and it’s purrrrfect to throw on when it’s freezing outside. It basically feels like wearing a super cozy, thick blanket!

.. Happy Monday! You got this ★

42 Responses to W e e k • e n d

 1. Hei. Hvilken størrelse har du i Daniel Wellington klokken classic petite? Vet du om det er stor forskjell på 28mm og 32mm? Håper du kan svare.

  • Hei Sunniva! Jeg har 28mm. Den er veldig fin 🙂 Det er veldig stor forskjell – det kommer an på om du liker den ‘lille’ looken eller den som gjør litt mer utav seg. Klem

 2. Hei Eirin,

  Jeg lurte på om du har allerede sakt hva ditt store prosjekt er/var som du snakket så mye om – at det skulle ut, samtidig at du har vært og snakket om det på God Morgen Norge?
  Jeg kan ikke huske å ha sett noe sånt, men tenkte å spørre og se om jeg har gått glipp av det eller om noe annet har skjedd?

  Klem,
  Anna

 3. Hei Eirin, liker bloggen din veldig godt og er innom daglig. Du har veldig mye fint innhold, men her må jeg faktisk spørre om denne pelsen du har på deg.
  Du som har hund og virker å være en så jordnær person, hvorfor går du fremdeles i pels i 2018? Det finnes da så mange fine falske pels jakker, kanskje du allerede har tatt stilling til dette – ville bare høre hva du tenker rundt temaet?

  Mvh Serine

  • Hei Serine! Det er hyggelig å høre 🙂 Når det kommer til pels ønsker jeg å holde meg til alternativene dyrealiansen går god for. Enten fuskepels, eller ‘snill pels/ull’ (deres egne ord) fra feks. sau – som denne jakken.. 🙂 Ha en fin kveld!

 4. Utrolig fin jakke! Leter etter noe sånt selv med hette, så deilig. Men må spørre hvordan du stiller deg til pels?

  • Den er veldig deilig! Når det kommer til pels ønsker jeg å holde meg til alternativene dyrealiansen går god for. Enten fuskepels, eller ‘snill pels/ull’ (deres egne ord) fra feks. sau – som denne jakken.. 🙂

 5. Det er hverdagslykke for meg å klikke meg inn her, og ikke minst å bla gjennom den fantastiske boken din? Vi har de samme interessene, men jeg føler ut ifra det du skriver at vi også deler mye av de samme verdiene i livet. Jeg har også så mye å lære av deg når det kommer til enkelte punkter – og det inspirerer meg! Du virker som en fantastisk person tvers igjennom, og jeg ønsker deg lykke til med alle prosjektene dine? Håper du får en fin uke!

 6. Utrolig fine bilder ? Ønsker meg håret ditt ! Du ser så bra ut og lykkelig ut om dagen, håper juleferien ga deg det lille avbrekket du trengte. Syns også det er helt topp at du tar deg fri i helgene, det fortjener du ? Nyt kvelden, fine du ❤️

 7. Så utrolig leit og overraskende å se at du bruker pels.. Leste kommentaren din at du bruker “snill pels”, men hvordan kan du som er så utrolig glad i hunden din bruke andre dyr sin pels på kroppen? Og ikke minst fremstille dette som greit foran leserne dine som du har så stor innflytelse på.. Du hadde vel ikke brukt samme jakke lagd av hundepels? Vi lever i 2018 (!!) og det er ingen grunn for at vi skal drepe eller utnytte dyr for pelsen dems lenger. Bryr du deg ikke om dyrevelferd? 🙁

  • For meg er ikke ull som er klippet av en sau (noe som blir gjort uansett), det samme som “pels” fra andre dyr som blir torturert og holdt i fangenskap – noe jeg ikke bruker og er sterkt imot. Jeg bryr meg absolutt om dyrevelferd.

 8. Herregud så nydelig du er! Kommenterer svært sjeldent, men måtte bare nå da disse bildene var helt nydelige!

  Håper du har en fin januar, Eirín!

   • Åh, prøvde å google meg frem, hvor er det finest å gå? Fant ut at man kan parkere ved idrettsparken?
    Men for å komme til denne plassen med broen og sånn, går man lysløypen, mot Gullaksdalen langs Småvannet/Alvøyvannet eller mot Ørjebekk (langs Storavannet)? Er ikke så kjent der, men går en del tur med hunden min, så tips til fine turløyper her tas i mot med stor takk! <3

    (NB! hvilken butikk på geilo så du denne fine jakken i? 🙂 )

    • Hvis du parkerer ved idrettsparken går du langs hovedveien (ikke gå inn med idrettsparken, men neste inn til høyre). Der ser du locationen jeg tok bilder på fra veien 😀 Jakken kjøpte jeg i en klesbutikk på Geilo senter! Husker ikke navnet på butikken dessverre.. <3

Follow @ Instagram