W i n t e r  s n u g g l e s

Julen er kanskje over, men vinteren er fremdeles her. Jeg elsker å varme meg på kakao når kvelden kommer, mens jeg ser en god serie og koser meg under pleddet i sofakroken! Da tenner jeg lys, bytter ut jeansen med kosebuksen og setter håret opp i en ‘dott’! Jeg vet mange har nyttårsforsetter som innebærer mindre sukker, og da tenkte jeg å tipse dere om min ‘hverdags-kakao’ som passer helt perfekt! Den lille hverdagskosen gjør livet bedre, etter min mening.

/ Christmas may be over, but winter is still here. I love to snuggle up in the evening with something warm and sweet! Lightening candles, changing to something comfy, and having my hair up in a bun while watching my favorite series is also essential. I know many has ‘less sugar’ as their New Year’s resolution, and therefore, I though it would be perfect to share my ‘everyday-cocoa’ recipe. It’s no magic, just a cup of simple joy for the sweet tooth.

. . .

Jeg blander to poserConfectakakao med varm melk (den er sukkerfri, kan kjøpes på Meny og smaker faktisk veldig godt!). Litt krem på toppen er et must, og da pisker jeg kremfløte med sukrin. Voila! En kule vaniljeis er også godt, og den sukkerfrie varianten fra DiplomIs er et godt alternativ. Klem!

/ I simply mix two bags of ‘Confecta’ with warm milk (it’s sugarfree, can be bought at Meny and tastes really nice). A dash of whipped cream on top is a must, and I make this by whipping cream with Sukrin (sugar replacement, you can use any sweetener). Sugarfree vanilla ice cream is also yummy!

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “I’m cocoa for you

 • Susannecasandra

  Denne kakaoen er så god 🙂

 • Lovise

  Hei Eirin! Jeg lurer på om du har mulighet til å finne ut hva navnet på flisene du har på badet er. Jeg har lett på nettsiden men klarer ikke å se hvilke bilder som stemmer overens med dine. Tusen takk på forhånd, det hadde vært til stor hjelp!

 • Linn

  Prøver en gang til jeg:
  Jeg lurer på hvilke størrelse du har i det grå fløyelsengeteppet ditt fra H&M? er det 260×260 eller 180×206? om det er veldig stort liksom

 • Bell

  ..Får så mye luft i magen og smerter av kunstig søtning jeg ? veldig kjipt, for det gjør at jeg kvier meg for å eksperimentere med det. Men syns confecta sin kakao er veldig god 🙂

Comments are closed.

Translate