‘This agenda is not just your average planner. Oh no! It’s also an art gallery, a cheerleader, a top-secret document, a personal assistant, and a best friend.’
· · · · · · · · · · · ·

. . .

De siste årene har jeg alltid hatt en ‘årlig planlegger’ hvor jeg noterer ned alt fra jobb, til viktige datoer, ting jeg må huske, mål, notater +++. I 2018 falt valget på denne fra Ban.do og den er så fin! Jeg elsker digitale lister, apper og alt som hjelper meg med å være mer organisert og strukturert i hverdagen. Likevel jeg også ha en bok hvor jeg kan skrive ned ting for hånd! Dette er ikke en vanlig planlegger, for inni finner du så mye mer morsomt..!

/ The last couple of years I’ve had an yearly planner where I write down everything regarding work, important dates, things to remember, goals, notes +++. In 2018 I decided to go for this pretty thing fron Ban.do! I do love digital lists, apps and such that let me be more organized and structured in the everyday life – but I’m also a sucker for writing stuff down by hand. This is not a regular planner, cause inside you’ll find so much more fun..!

.. Jeg kjøpte min på Ting butikken ♥

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “My 2018 planner

 • susannecasandra

  så vittig at du viste denne i dag, var akkurat i byen å så på den !<3 haha
  ha en fin ondag

 • S

  Yes, endelig kan man zoome inn på bildene ?

 • Diana

  Hei, hvor ligger den butikken? ☺️

 • Såå fin! Jeg har fått øynene opp for Moleskine sine planleggere, de er så enkle men utrolig gode!

 • Line

  Hvor kjøpte du mark it stamp? 😀

 • susannecasandra

  ikke noe med innlegge å gjøre, men den gull figuren du har på nattborde ditt hvor er den fra?<3

 • Sandra

  Ååå! Kan du være så snill å skrive et innlegg om apper du bruker til organsiering? Det hadde være GULL!??? tror nok mange av oss som styrer og løper fra A til B hadde satt pris på?

 • Så fin den er! Jeg elsker å skrive ned ting selv – eller, det er i grunn høyst nødvendig. Mange baller i luften med skole, jobb og blogg. Det krevet litt struktur og planlegging, og det blir lettere å gjøre det med en fin planlegger, hihi 🙂

 • Mari

  Utrolig kul!

Comments are closed.

Translate