.. Have a holly jolly Christmas, it’s the best time of the year!
. . . . . . . . . .

Gode, fine, skjønne dere! Jeg håper dere koser dere glugg ihjel i julen, og at dere nyter hvert eneste sekund sammen med familie og venner. Det har vært et fantastisk fint år, og jeg setter så enormt stor pris på en og hver av dere som klikker dere inn her at jeg blir nesten litt rørt. Jeg har lagt kameraet og dataen på hyllen i julen, og prøvd å være tilstede så godt jeg bare kan. Det har vært helt fantastisk! Her kommer noen øyeblikk kapret fra telefonen, som oppsummerer julen min ganske godt. Ellers er jeg å følge i sosiale medier, til tross for at det er juleferiestemning her på bloggen. God juleklem fra meg til dere ♥ Xx

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Christmas moments

 • åå så utrolig koselige bilder! <3

 • Susannecasandra

  Her var det mange fine bilder 🙂 ser ut som du har kost deg masse 🙂

 • Juni

  Hei, fikk boken din til jul og må bare si at det var så mye bra og nyttig i den! 🙂

 • Hanne B

  Ha en riktig fin juleferie videre, det er fortjent med noen dager fri nå! Fine bilder <3 Juleklem tilbake <3

 • Cecilie

  Hei! Så tidligere at du solgte en rosa Gucci Marmont på Finn, men så den ikke lengre.. Du har kanskje bestemt deg for å beholde den alikevell?

 • Karoline

  Hei Eirin!
  Ville bare komme innom for å si at du er utrolig inspirerende! Fikk endelig boka di til jul, og etter 3 inspirerende og gode timer har jeg lest sidene i boka opp og ned og gleder meg til å ta med meg alt av inspirasjon inn i hverdagen! Det eneste jeg pratet om da jeg var hjemme hos mamma i går var boka di! Hehe! Superinspirert med andre ord! Stå på videre! Heier på deg!

 • Christine

  Hvor kjøpte du den bamsen? Så fin! 🙂

 • I

  Hei, søte deg!
  Jeg lurer på om du har stripet håret ditt eller tatt balayage? Syntes håret ditt er så fint!!
  Ha en fortsatt fin romjul <3

Comments are closed.

Translate