fbpx

ANNONSE

.. Pssst! Her finner dere en eksklusiv gift box som er perfekt til julegave!

Her kommer en liten video med en god dose julestemning, samt tips til en morsom liten sak kalt ‘skin roller’ fra Swiss Clinic! Denne fornyer huden og gir den mer glød, spenst, elastitet og jevner ut hudtonen. Dessuten jevner den også ut fine linjer, arr og rynker! Dette er en perfekt duppedings som frisker opp huden og gjør den fresh til julesesongen som byr på mye fest og moro.. Dessuten er det viktig å sette av litt tid til gode hudpleierutiner, og stresse ned oppi alt julehysteriet vi møter på denne tiden av året. Håper dere liker videoen. ‘Skin Renewal’ produktene jeg bruker i videoen, finner dere HER. ♥

EIRINSKIN20 gir dere 20% på Skin Renewal til og med 9/12..!

11 Responses to Fresh hud til festsesongen

  1. Jeg har ikke troen på at det virker. Nå trenger vel ikke så mange dette produktet heller men når det lover å ta vekk rynker så må det holde det. ?
    Det ser ut som en barberhøvel for menn?

  2. Dette produktet har blitt forsket på og det viste seg at nålene er for korte til å ha noen effekt i det hele tatt. Synes det er veldig trist å se at du reklamerer for et produkt som det faktisk er bevist ikke har noen effekt på huden 🙁

Follow @ Instagram