fbpx
ANNONSE
Kjole: HER / Levis jeans: HER
Toalettveske: HER / Skjørt: HER
Jumpsuit: HER / Anastasia brows: HER
Trillekoffert: HER / Øredobber: HER
Blondebh: HER / Boots: HER

.. It’s 20% off EVERYTHING on Nelly today!
Offer ends at midnight 00:00
. . . . . . . . . . . . .

Jeg må ærlig si at jeg begynner å bli litt mettet av Black Friday hysteriet nå – det blir nesten litt for mye! Men denne kampanjen her kan jeg ikke unngå å sette pris på eller dele videre, for Nelly har nemlig 20% rabatt på absolutt alt ut midnatt! Det er hyggelig med tanke på at de har så vanvittig mange merker – blant annet Nike, Adidas, By Malene Birger ++ som jeg elsker. Jeg har ikke handlet noe til tross for Black Friday, men nå skal jeg sitte meg ned i sofakroken å kose meg litt på Nelly de siste timene før kampanjen slutter! Spørs om ikke jeg må bestille hjem litt julegaver også, mens tilbudet enda står. Her i huset er det rolig lørdagskveld alene med Billy! Jeg har faktisk sett frem til denne dagen hele uken – noen ganger er det godt å ikke ha noe eller noen på agendaen(?).. Kjæresten er på julebord til fjells denne helgen, og jeg nyter alenetiden med pjusken og smågodt! Faktisk sykt, sykt deilig. Fiin kveld til dere ♥

12 Responses to Somethin’ you can’t miss

  1. Hei! Jeg har alltid likt bloggen din veldig godt, men har lagt merke til at det er stadig flere og flere innlegg med «annonselenker» og «samarbeid». Har forståelse for at det er en del av jobben, men synes det har blitt veldig mye i det siste. Gir i allefall meg et inntrykk av at penger er den største motivatorer for å poste innlegg (sier ikke at det er sånn, men det er det jeg får inntrykk av)

  2. Hei Eirin!
    Her kommer et lite tips fra meg, jeg sverger også til anastasia brow wizen og klarer meg ikke en dag uten. Men desverre syntes jeg den gikk tom fort med tanke på prisen, så da startet jeg å bruke en helt lik fra nyx som funker like bra men er til bare halvparten av prisen!! Jeg synes i hvertfall det er veldig greit å spare litt penger på slikt, og håper det kan komme til nytte hos deg også 🙂
    Keep up the good work! <3

      • Så bra! Krysser fingrene! Har selv en liten tass som har vært mye syk, så vet hvor utmattende det er å gå og ikke vite! Heldigvis er han tipp topp igjen nå, håper det for dere også <3

  3. Ja,enig med deg. Black friday tar jo helt av. Flaut å se hvordan folk knabber til seg ting i butikker og sloss om varer. Herregud altså…

Follow @ Instagram