fbpx
Annonse

Dagene er hektisk, livet er hektisk! Ikke alle har tid til en stor og omfattende hudpleierutine hver eneste morgen og kveld, og da er det fint med multifunksjonelle produkter. Vichy Slow Âge serien byr på akkurat dette! Samtidig som at produktene styrker og beskytter huden, korrigerer de også fine linjer, flekker og gusten hud. Av alt jeg har testet og av alle produktene i baderomsskuffen, har faktisk denne serien også blitt kjæresten sin favoritt. (Han bruker også Mineral89!) Poenget mitt er at produktene virkelig er gode, og jeg kan genuint anbefale dem til alle. Lukter og føles himmelsk på huden!

Denne morgenen brukte jeg Mineral Pore Purifying Clay Mask før jeg hoppet på flyet til Oslo.. Elsker den!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

I høst utvidet Vichy Slow Âge serien med to nye produkter: en rikere variant av den lette dagkremen med SPF 30, samt øyekremen mot tørrhet, poser og fine linjer. Personlig liker jeg mye bedre den rike dagkremen fremfor den lette. Huden min skriker etter fukt og næring – spesielt på denne kalde årstiden. Øyekremen er en av de beste jeg har prøvd! Jeg føler at den umiddelbart gir resultater. Et lite tips er å oppbevare øyekremen i kjøleskapet – da føles det nesten som en kald øyemaske, og poser dempes enda bedre. Dessuten er det oppfriskende på morgenkvisten med litt kaldt under øynene!

.. Slow Âge serien reduserer utviklingen av aldringstegn, samtidig som at den reduserer allerede utviklede tegn på aldring. Med andre ord er dette en veldig fin serie å starte med om du er i 20-årene og oppover, da det ikke akkurat er en hemmelighet at det er nå livet vi har levd hittil, begynner å vise sine tegn..! Nøkkelingrediensene i produktene er trendy og inspirert av naturen: Baïcalin som er den mest bredspektrede antioksidanten, Bifidus fra probiotika som gjør spesielt sensitiv hud sterkere, vakrere og mer lindret, samt VICHY sitt eget termalske kildevann. Har du testet serien – hva synes du? ❥

16 Responses to Skin care for busy girls

 1. Har du kjøpt Leica Q? Eller er det et annet? Hva syns du om kameraet vs. Canon som du bruker/har brukt før?

 2. …og et enda enklere tips for enda mer busy girls; spise 1 skje cocosa olje hver morgen etterfulgt av et stort glass lunket vann med presset sitron og ingefær. Billig, rent, supertgodt og boost av energi til kroppens organer ?

 3. Det er mulig det bare er min skjerm, men spesielt på kvelden når man har lav lysstyrke på skjermen er det litt vanskelig å se det du skriver i sånn grå skrift:)

 4. Nååååå begynner det å bli litt vel mye reklame og annonser her til stadighet 🙁 savner vanlig blogging og gode innlegg!

 5. Vet du om det er lurt å bruke Mineral 89 gjennom vinteren? Bruker i likhet med deg produktet, og elsker det, men vurderer å ta en pause nå som det begynner å bli ganske kaldt ute. Har hørt at vannbaserte produkter kan virke mot sin hensikt og tørke ut huden om vinteren siden det krystalliserer seg. Håper du kan gjøre meg klokere 😉

    • Her er svar fra Vichy, beklager at det tok litt tid 🙂
     ‘Mineral 89 kan trygt bruges gjennom vinteren. Ved påføring vil noget af vandet fordampe og noget vil blive absorberet i huden men fordampning- eller absorptionsprocessen vil ikke skade huden. Hudens naturlige vandbalance vil ikke krystallisere. Med andre ord, hvad din follower har hørt omkring vannbaserte produkter om vinteren, er bare en myte.

     Det kunne være kommet fra at når huden er gennemvædet af vand (f.eks lange bade), svulmer hudcellerne og vandopløselige fugtgivende komponenter såsom urea og natrium PCA udvaskes (reduceres).

     Hvis du har fundet en hudplejeserie, der passer perfekt til din ansigtshud hele året rundt, så er der absolut ingen grund til at skifte til noget andet. Men hvis du føler at din hud ikke får nok beskyttelse, så tilråder vi, at du skifter din daglige ansigtscreme ud med et mere nærende produkt såsom Nutrilogie 1 eller Nutrologie 2 om vinteren.’

Follow @ Instagram