I samarbeid med Metalform

Jeg har ønsket meg smijernsvegg i godt over ett år, og jeg må innrømme at det har vært vanskelig å finne noen som leverer det. Jeg har søkt meg ihjel på nettet, men til slutt fant jeg endelig en leverandør! Forrige uke ble veggen montert, og jeg e-l-s-k-e-r resultatet. Synes det gjorde seg veldig i leiligheten, og det er så deilig at hjemmekontoret endelig er avskjermet! Da føles det på en måte mye mer som min ‘work zone’ uten at det føles lukket. Inspirerende!

. . .

I andre etasje elsker jeg å oppholde meg. Jeg sitter på hjemmekontoret mitt fra morgenen av og jobber, med kaffemaskinen en armlengde unna. Her kan jeg være kreativ å tilbringe timer. Når jeg er ferdig? Da lukker jeg døren med god samvittighet. På kveldene elsker jeg også å tilbringe tid i loftstuen. Her er det ekstra koselig å tenne lys og snurre film med vinduer som går rett ut i skog og mark den ene retningen, mens rett ut mot havet den andre retningen.

Flere av dere har spurt meg om hvor jeg har fått tak i smijernsveggen. Den har jeg fått levert av Metalform, som jeg har inngått et samarbeid med. (Jeg har ikke fått veggen sponset, men til en rimeligere pris). Følg dem gjerne på Instagram for inspirasjon, om du drømmer om en lignende vegg! De leverer alt skreddersydd etter dine ønsker i toppkvalitet. Forhåpentligvis har jeg spart dere for like mye leting som jeg gjorde..! Ha en fin kveld, fininger 

Previous Post
Next Post

35 thoughts on “Metal frame wall

 • Elisabeth L
  Det er blitt så fint der, veggen gir enda mer personlighet til hjemmet <3 hva heter den rød leppestiften du brukte i innlegget der du annonserte samarbeidet med L'occitane? 🙂

 • Gitte
  Hvor er sofaen fra? 🙂

 • Bianca
  Utrolig stilig!
  Minimalistisk&Monochrome interiørstil!
  Takk for tipset!
  Flott og morsomt bilde på veggen din!

  Ha en fin fin dag videre 🙂

 • Silje
  Hei Eirin! Jeg kommenterer sjeldent, men ville bare si at jeg elsker den inspirerende bloggen din og har vært fast leser i maaange år nå. Savner likevel litt mer treningsinnlegg som du hadde en del av tidligere. Er du fortsatt like aktiv på treningsfronten, men bare velger å ikke skrive så mye om det? 🙂 ha en strålende uke <3

  • Hei Silje! Tusen takk for gode ord <3 Jeg har hatt en dårlig treningsperiode, men begynte igjen i går. Har bare vært så sliten av høsten og alt som er – men det er i grunn ingen unnskyldning for trening gir jo overskudd. Skal skrive mer om det fremover <3

 • Marte
  Det ser rålekkert ut! 😀
  Det eneste jeg ikke skjønner er hvorfor du har døren vendt den veien? Det er jo mye mer praktisk om den vender andre veien?

  • Det er nok ikke det, Marte. Hvis du ser rekkverket så er det på skrå, og da ville ikke glassdørene gått opp! Dessuten står kontorpulten og dataen der, så da hadde jeg ikke kommet meg hverken inn eller ut 🙂

   • Marte
    Jaa, selvfølgelig. Det jeg mener er selvfølgelig at plasseringen av døren skal være der den er, men at man åpner døren på andre siden! Nå åpner man den fra høyre siden, men at det hadde vært mer praktisk fra venstre siden!

   • Julie
    Jeg tror hun mente at håndtaket burde være på venstre side av døren som går opp og slå utover «mot» høyre i stedet for sånn den slår ut nå. Altså samme plassering bare at den slo ut andre veien haha. Elendig forklart men..

 • Susannecasandra
  Så fint det blei med denne glass veggen 🙂
  Ha en fin tirsdag

 • Herregud, SÅ kult det ble!! <3

 • Silje
  Hvordan type bilde/glass/ackryl er bildet av dere til venstre? 🙂 Fantastisk kult med veggen.

 • Henriette
  Så fint det ble!
  For en stund tilbake skrev du et innlegg om Jamaican Jerk Tacos, og serviset du brukte der var utrolig lekkert. Er på utkikk etter noe som ligner på det, så lurte på hvor du fikk tak i ditt? Klem <3

 • Juie
  Så nydelig det ble! Fint og inspirerende.
  Har vært litt lite innlegg angående trening i det siste, så lurte på hvor mange ganger i uka du trener nå? Selv har jeg blitt tatt av høstdepresjonen, og kommer meg ikke like ofte på trening som før..

  • Tusen takk Julie! Jeg har hatt en dårlig treningsperiode, men begynte igjen i går. Har bare vært så sliten av høsten og alt som er – men det er i grunn ingen unnskyldning for trening gir jo overskudd. Skal skrive mer om det fremover <3

 • Så utrolig fint det ble! <3 Skulle gjerne hatt en sånn, men da må jeg nok flytte først, hehe! Kjempe koselig bilde av deg og kjæresten på veggen din forresten!

 • Sandra
  Kjempe fint! Du er såå flink med interiør?

 • E
  Veggen ble helt fantastisk, satte et ekstra preg på den ellers perfekte leiligheten din!

  Ser flere etterlyser treningsinnlegg, det hadde vært veldig gøy med slike innlegg igjen 🙂 Jeg er veldig flink med kosthold, men pga. stressende studie og en litt dårligere helse enn det normale, så kommer jeg meg rett og slett ikke på trening. Hodet ønsker det så inderlig, men jeg tror jeg er det trøtteste mennesket som eksisterer, haha. Har ikke trent ordentlig på 2 år pga helseproblemer, men nå er det mye bedre så jeg burde klare hvertfall et par ganger i uken. Har du noen tips? 🙂 Klem

 • Julie
  Det ble utroolig fint! Er så inspirerende å lese bloggen din og får lyst til å male og fikse og ordne hos meg selv og. Lurte på om du hadde noen tips til hvilken farge jeg burde ha på veggene i stuen min med åpen kjøkkenløsning? Så på instagram at du også vurderte å male stuen din som er helt hvit. Interiøret mitt går i samme toner som hos deg med grå sofa, og mørkegrå/svarte stoler og svart marmorbord. Fikk du noen gode tips og hvilken farge vurderer du?:)
  Lurer også på hvordan du henger opp alle tingene dine på veggene. Her er det bare gipsvegger all the way og syns det er dritskummelt å bore og henge opp ting. Har fått hjelp av andre hittil, men blir jo håpløst å aldri kunne henge opp et bilde selv :O Noen smarte triks?

 • Cecilia
  Hei! Blir kjempe glad hvis du kan fortelle meg hvor jeg kan finne lysestakene i messing? 🙂

 • Ann Catrin
  Hvilket program/filter/app bruker du på bildene dine, de er såå fine!

 • Linn
  Hei 🙂 Hvor er gulvlampen fra?

Comments are closed.