15 things I’ve realized I appreciate the most in my everyday life.

Som influencer kan man bli godt vandt når man er så heldig å få oppleve verden, får tilrettelagt de fineste reisene, blir behandlet som en prinsesse, og får ting og tang nærmest kastet i fanget.. Men tvert i mot. Jeg er faktisk mye flinkere til å sette pris på de små tingene i livet i dag, kontra hva jeg gjerne var før. Kanskje fordi kontrastene i hverdagen ofte blir veldig store. Jeg ser ofte at de små tingene for mange blir ubetydelige, og at ‘luksus’ og det overfladiske blir til en selvfølge i livet – nærmest noe som kreves. Jeg er evig takknemlig og ydmyk for alt jeg får oppleve og tilrettelagt i jobben min, men er alltid klar over hva realiteten, livet og virkeligheten faktisk er. I det siste har jeg kjent ekstra mye på hvor mye de små tingene betyr for meg. Jeg satt for noen dager siden i den fineste suiten. Stor, moderne, med roomservice og alt en kan drømme om. Men likevel var luften mellom de store veggene fylt med tomhet og ensomhet. Det kan være så fint som bare det – men det som virkelig betyr noe, er de små tingene i livet som nødvendigvis ikke koster noe. Derfor har jeg lyst til å skrive dette innlegget, som en liten påminnelse til ikke bare meg selv – men også kanskje dere. Det er lett for å gjøre seg blind på hva som virkelig betyr noe i livet. Spesielt når fokuset er på alt annet – sosiale medier, bekymringer, stress.. Alt mulig rart av de 70 000 tankene man har i løpet av en dag.

/ As an influencer you get kind of spoiled with travels all around the world, being treating like a princess (literally), getting things and products almost thrown in your lap.. I can understand how this easily can get to your head, and turn out to be almost a demand. I see it often. The luxury life becomes a matter of course. But from where I stand? On the contrary. Maybe because the contrast from my everyday life to the jet-setter life gets so obvious. I honestly think I’m better at appreciating the little things in life today, than what I was before I got this as my main job. I’m overwhelmed for everything I get to experience, and to thankful for every little thing. But lately I have also become even more aware about how much those little things in my life mean to me. I was sitting in this big, fancy suite a few days ago. It was perfect. But on the other hand, the air between those big walls where only filled with the feeling of emptiness and loneliness. Therefore, I wanted to write this post as a little reminder. Not only for myself, but maybe for you as well? It’s so important to actually see the small things and life, and being thankful for them. It’s easy to go blind on things that doesn’t cost you anything, on top of everything else. Here’s my little list with the things I appreciate the most.

#1. Sleeping in my own bed.

#2. Making my own coffee in the morning.

#3. Being a dog owner and having responsibility.

#4. Spending time with loved ones and laugh until my stomach hurts!

#5. Looking like sh*it on a Sunday, and loving it.

#6. Admiring the sunrise or sunset by the ocean.

#7. The sound of bird chirps and rain in the morning.

#8. Having kind conversations with strangers. Or simply just a smile.

#9. Cleaning up my own mess and organize – tidy home, tidy mind.

#10. Making dinner with a glass of red wine.

#11. Watch a good old movie under the duvet.

#12. The beauty of nature where I live. Ocean, forest..

#13. Working out, eating good, taking care of myself.

#14. Lighting my favorite scented candles.

#15. Morning walks with Billy.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

A little challenge from me to you: Write down the 15 things you
appreciate the most in your life. If you want to, share it!

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “15 things that matters

 • Stine
  Har du vurdert å reise til Nord-Norge på høsten/vinteren for å oppleve snø, Nordlys, mørketid og det som hører med?
  Flere som reiser i typ januar/februar for å få med seg dette!! Anbefaler det virkelig!
  Om du reiser til Tromsø:
  Bo på The Edge, fineste hotellet! Samtidig som at det ofte bruker å være organiserte turer hvor man reiser på fjellet og ser etter Nordlys! Ellers anbefaler jeg deg til å dra opp til Fjellheisen for å få utsikt over byen!
  Er virkelig noe jeg anbefaler på det sterkeste i januar/februar!!

 • Kristine
  Hei! Har du skrevet et innlegg om det nye spisebordet ditt? Eller når tenker du å gjøre det? Ser veldig fint ut ?

 • Susannecasandra
  Dette er så viktig 🙂

 • Sigrid
  1. Å tenne stearinlys på kvelden
  2. Kjøpe snop/frukt som man kose seg med under dynen når man ser film
  3. Å gå på tur i regnet
  4. Å sove ute under åpen himmel
  5. Se gjennom album fra barndommen
  6. Lese en god bok
  7. Å være med venner/kjæreste, og bare slappe av
  8. Spillkvelder, seriøst (!!!)
  9. Ut å ta bilder i naturen
  10. Regnet som trommer mot ruten når du ligger under dynen
  11. Sortere klesskapet, utrolig nok
  12. Trege morgninger, spesielt på søndager
  13. Å lage og spise favoritt middagen
  14. Møte nye mennesker
  15.Gode (dype) samtaler som du føler at du sitter igjen med en god følelse etterpå

  Trodde det skulle være vanskeligere å komme på 15 hverdagslige ting man setter pris på, men hey! Takk for inspirasjon <3

 • Kaja
  For et godt og inspirerende innlegg – så sant det du skriver i starten! Takk for daglige, fine innlegg <3

 • Viktoria
  Fine, innspirerende deg!
  Jeg er i en situasjon nå der jeg har begynt 2 året på studiet og jobber i butikk ved siden av, men merker at motivasjonen for å studere er veldig liten.. Jeg har alltid likt skolen, men merker at det eneste jeg egentlig vil nå er å jobbe og på sikt er drømmen å kunne åpne/drive noe selv. Likevel føler jeg at det ikke er greit å droppe ut/utsette utdanning i dagens samfunn. Men jeg er bare 21 og sliter med søvn etc. Fordi jeg ikke føler jeg strekker til siden motivasjonen for skolen ikke er der og jeg hater å levere noe halvveis. Hva er dine tanker rundt dette og hva hadde du gjort? Trenger litt råd hehe 🙂
  Stor klem!

  • Hei Viktoria 🙂 Dette er jo en veldig viktig avgjørelse du må ta selv, og jeg har ikke akkurat lyst til å påvirke deg til noen av delene! Men selvfølgelig, jeg kan jo dele min erfaring, om det kan hjelpe! Jeg kjente veldig stort press på det å studere, og startet på bachelor i journalistikk etter endt studie i New York. Jeg tenkte at dette var noe jeg måtte, men drømmen om å skape noe selv uavhengig av studiene var likevel stor, og gjorde meg umotivert på skolen. Jeg sluttet til slutt på bacheloren, satset alt, og tenkte at man kan jo alltid ta opp igjen studiene om ting ikke skulle bli som man hadde tenkt. Nå vet jeg ikke hva du studerer, men er det noe som går hånd i hånd med drømmen din, så er det jo også god kunnskap du kan bringe med deg videre i business. Mitt beste råd er uansett å følge hjertet ditt, uavhengig av andre måtte synes. Det er til syvende og sist ditt liv – ingen andre sitt. Lykke til. Bra blir det uansett <3 Klem

 • Andrea
  Så utrolig fin du er! Hvor har du antrekket fra? ??

 • Nora
  Hvor er toppen din fra? ✨

 • Bell
  Er så glad du er jordnær jeg <3 favoritten <3

 • Mari
  Hvor fikser du neglene i Bergen??? fin blogg

  • Jeg har samarbeid med Just Trendy Nails. De bruker SNS systemet som er helt fantastisk! Jeg brukte gel før og er mye mer fornøyd med dette :*

 • Aaah enig med hun oppafor her! Kom til Nord-Norge på vinterstider, det er heelt amazing!

  Jeg vil da anbefale Alta, fremfor Tromsø – hihi (fordi jeg selv bor her)! Nei, men nordlysbyen Alta er helt klart noe jeg vil anbefale på det sterkeste. Først og fremst har vi nordlyskatedralen som er sykt fin, og verdt å oppleve når de slår på fargene rundt hele katedralen. Noe annet vi også kjører her i Alta, er jakten på nordlyset! Da drar man med en rekke mennesker på hundeslede og jakter etter nordlyset. En annen kul ting å oppleve er ishotellet som er lagd av is (!!!) såklart! 😀

  Det er vanvittig fint her på vinteren! Og om du skulle bestemme deg for å komme, så stiller jeg gjerne opp med en scooter og en tur på vidda, haha <3

 • Emma
  Heii Eirin,
  Lurte på hvor mye din Trendy Chanel bag kostet, og hvor du har kjøpt den:) Tusen takk for svar!

Comments are closed.