.. The beauty products I swear to from the French pharmacy

Jeg elsker Paris på alle mulige måter, og dette er en by som vokser på meg for hvert år som går. Jeg har hatt to turer til kjærlighetsbyen i år, og jeg lengter allerede tilbake! Det franske apoteket bugner av gode skjønnhetsprodukter, og jeg vet at det er noen faste klassikere som står på mange sine handlelister når de besøker landet. I dag vil jeg vise dere mine absolutte favoritter fra apoteket, som dere bør notere dere til neste reise! De er fantastiske.


· My top 7 list ·

Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire. Jeg elsker dette rensevannet, og bruker det hver eneste dag.

Embryolisse Lait Crème Concentré. Denne kremen vil jeg si er 4 i 1, og fungerer som både primer, sminkefjerner, fuktighetskrem og ansiktsmaske. Skal du ut på reise for eksempel, eller enkelt og greit liker å forholde deg til få produkter i hudpleierutinen – da er denne helt perfekt!

Klorane Oatmilk Gentle Dry Shampoo Spray. Dette er etter min mening den beste tørrsjampoen!

Homéoplasmine. Denne salven ble jeg introdusert for på shoot for flere år siden, da en makeupartist la den på leppene mine. Jeg ble nysgjerrig og hun fortalte meg at det var et must-have produkt fra det franske apotek. Salven fungerer til mer enn tørre lepper – også irritert hud, feks. rundt nesepartiet.

Caudalíe Beauty Elixir. Denne facial misten er mye omtalt, og det er fullt forståelig! Jeg leser om den i alle de store motemagasinene, føler jeg. Den jevner ut hudtonen, strammer porene og gir et umiddelbart resultat av utstråling til huden. Lukter friskt og føles oppkvikkende i ansiktet!

♥ ♥

Topicrem Ultra Moist Body Milk. Denne fuktighetskremen til kroppen er helt fantastisk! Jeg har aldri testet lignende. Første gang en fuktighetskrem faktisk fukter inntil 24 timer, som anvist på tuben. Lukter mildt og rent, og er veldig enkel og rask å påføre. Jeg bruker den etter hver dusj!

Fleur de Figuier Roger Gallet Parfum. Denne parfymen er en av mine favoritter, og hver gang jeg tar den på blir jeg tatt rett tilbake til gode minner i Paris. Jeg bruker den kun til spesielle anledninger, fordi den er så unik for meg! Parfymen er søt, men samtidig veldig frisk og forførende.

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “French pharmacy favorites

Comments are closed.