Pictures from Furrytail

.. I’ve got so many questions about B’s bed!

I denne ukens spalte av ‘Things I love’ tenkte jeg å tipse dere hundeeiere som leser bloggen min, om favoritt-nettbutikken min til de firbeinte. Hver gang jeg poster et bilde av sengen til Billy hagler det inn spørsmål om hvor den er fra! Jeg synes den er superfin, og er også dekorativ. Stoffet er i myk teddy, og er skikkelig deilig og god. Billy har hatt sengen sin i snart 2 år (strl. S) og den er fremdeles like fin! Han ligger og sover i den akkurat nå, faktisk..

/ In this weeks ‘Things I love’ column, I decided to write about Billy’s bed and an online store I love. I get so many questions about his bed every time I post it on social media! It’s super cute and I love the name of it too.. Deluxe Teddy? I mean, come on! It’s really soft and after 2 years it still looks perfect. Billy has size S!

❥ Wait, there’s more cute stuff..

Jeg elsker Furrytail! De har såå mye fint, og her er flere favoritter fra nettbutikken. Carry-on sengen er genial å ha med seg når man skal på besøk, biltur, ut på reise.. You name it! Halsbåndene er også superfine, synes jeg. Matskålene følger med kritt, slik at man kan dekorere dem som man vil.

/ I love Furrytail! They have so many cute things for our furry friends. The carry-on bed is genuis! Perfect for traveling, when you visit friends, hit the road.. You name it! I love the collar too, and not to mention the food bowls. you can actually write whatever you want on them – comes with chalk sticks!

Jeg elsker denne sengen også, jeg. Nydelig farge og vakkert materiale!
/ I love this bed too. The color and the tweed material is beautiful!

↑ Cuteness overload . .

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Things I love│Billy’s bed

Comments are closed.