08:00: Alarmen går av, og jeg kjenner at jeg ikke har sjans. Jeg ble sittende oppe til 02:30 samme natten for å bestille flybilletter til New York! Ikke veldig heldig, med andre ord.. Men da er juleferien bestilt, i hvert fall! De dagene M ikke sover hos meg eller omvendt, er jeg helt umulig om morgenen.

09:30: Våkner igjen, og innser at jeg må være ute av huset om 1 time. Ingen morgenøkt… Hiver meg rundt, spiser to knekkebrød og slurper i meg en shake mens jeg går tur med Billy. Deretter steller jeg meg, går for french bun for å kontrollere gårsdagens hår, og printer ut dokumenter for dagens møter.

Shirt: H&M
Wool coat: Zara
Pants: NA:KD / spons
Bag: By Malene Birger:
Sunglasses: Prada
Shoes: Bianco

10:30: På vei til første møte. Dette tok for seg selskapene mine, og oppstart av holdingselskap. Det krever sitt, men blir verdt det!

11:30: Møtet er ferdig, og jeg har ikke neste før 13:00. Da bestemmer jeg meg for å kjøre hjem for og lufte Billy en gang til, fordi han var så dårlig i magen på morgenturen. Han ble overlykkelig, for å si det mildt! Burde egentlig tatt med meg regnskapet og kjørt det til regnskapsfører, men innser at jeg ikke rekker det. Sorry Christina, snakkes i morgen!

12:30: Kjører til dagens andre møte, og jeg er sent ute. Får helt panikken da jeg i tillegg må lukeparkere i verdens trangeste luke. Jeg hopper ut av bilen midt i veien, får øye på en som skulle delta i møtet, roper ‘dette orker jeg faktisk ikke å prøve på engang!!’. Han flirer og lukeparkerer med glans. TAKK! Du er en knupp, Kjetil.

13:50: Møte ferdig. Neste er om 10 minutter og jeg er på andre side av byn. Ringer rådgiveren min og forteller at jeg blir 5-10 min forsinket
(som de alle vet betyr nærmere 20). Ooopsi!

14:20: Ferdig! Syyykt sulten, ringer kjæresten og spør om han har tid til å møte meg for lunsj. Det hadde han – YES! Vi møtes på Baker Brun og jeg bestiller påsmurt rundstykke, mens vi sitter ute i solen og koser oss. Deilig avbrekk!

15:15: Jeg er mett og energien er tilbake. M sitt siste jobbmøte for dagen ble avlyst, og da hang han med meg istedenfor. Made my day! Vi gjør noen ærend sammen, han hjelper meg med bilder, og vi tar blant annet turen innom Eplehuset for å hente den nye MacBooken min, ettersom den forrige ble ødelagt.

17:00: Tid for å kjøre hjem. Vi stopper innom butikken og handler middag. M lager middag mens jeg jobber på dataen. I dag har jeg vært verdens dårligste kjæreste, men sånn blir det rett og slett bare noen dager når det er så hektisk og telefonen ringer i ett! Får så dårlig samvittighet… Det ble pulled pork i grove pita med ruccola, dressing og mais. My favorite. Vi spiser i sofaen da jeg har bombandert spisebordet med dokumenter og diverse. Ender opp med å se dagens episode av The Voice samtidig, tenner lys og har det superkoselig! Jeg prøver meg som deltaker i stuen, og vi innser begge at jeg ikke eier talent. HAHA!

20:00: Det banker på døren, og jeg kjenner panikken (hater det, har faktisk koblet ut ringeklokken). Jeg spretter opp av sofaen med puls i 1000, ser gjennom kikkhullet, og der er det bare den søte naboen min som står med en flaske vin i hånden. YES! Såå utrolig koselig. Vi går tur med hundene sammen.

22:44:  Jeg er enda ikke ferdig med blogg for dagen, og selv om jeg haaater å jobbe kveld måtte det bare bli sånn i dag. Nå er jeg klar for litt serie med kjæresten før det er natta! Endelig. Håper dere har hatt en fin dag ♥

Previous Post
Next Post

31 thoughts on “Wednesday│hour by hour

Comments are closed.