fbpx

· Chanel Trendy CC Flap Bag ·

Jeg skriver vanligvis ikke om designerveskene mine, men jeg vet at mange av dere synes det er hyggelig å lese om da jeg stadig får spørsmål om dem. Denne gangen måå jeg gjøre et lite unntak, for jeg er så glad at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg! I fjor jul sto jeg i butikken til Chanel i New York og siklet på den nye ‘trendy’ modellen deres. Jeg hadde ikke budsjett til den, og den var også umulig å oppdrive da det var ventelister i hele verden.

 

. . .

Etter min mening er dette den fineste vesken Chanel noensinne har designet. Den heter trendy, og det er nettopp det den er! Dessuten rommer den mye, og passer til absolutt alt i garderoben. Jeg ble så glad da jeg fikk tak i den i sort med gull hardware. Jeg kunne ikke drømt om en annen kombinasjon! Denne skal definitivt gå i arv. Jeg solgte unna to andre vesker fordi denne tronet ønskelisten, og da føltes det ekstra bra da jeg fikk den i hendene. Beklager om jeg tråkker noen på tærne med litt materlistisk lykke.. Jeg kan melde at jeg fremdeles har beina på jorden, selv om jeg har unnet meg noe fyfyfff….fint.

❥ Confetti celebrations !!

63 Responses to Unboxing│my new Chanel

 1. Wow! Den toppet akkurat min uoppnåelige ønskeliste. Og materialistisk lykke må da være lov innimellom. I hvertfall når du har jobbet for den selv, kontra de som ikke gjør det. Nei, jeg unner deg virkelig den!

 2. Synes en aldri skal ha dårlig samvittighet for at man har unnet seg noe!! 🙂 Dette tenker jeg med en gang oser “boss lady” av, og må bare si at de som bruker uttrykket “sugar daddies” kan bare gå å legge seg 😉 Er så lei av at det er forventet at man må ha en mann for å fremstå som vellykket på den økonomiske og materialistiske delen… Nydelig veske! ?

 3. Det den fineste versjonen av Chanel CC Flap jeg noen gang har sett!!! Du handler vannscooter, Tesla, Chanel og andre skatter som jeg handler smågodt på Kiwi, haha. ? sabla hvor heldig du er!

 4. Nyt den materialistiske lykken? Jeg hadde gjort det samme hvis jeg kunne? Den vesken er utrolig fin og kul??

 5. Det går ikke an å lese bloggen din på iPad. Man blir bare kastet ut. Skjer alltid på din blogg.

 6. Syns ikke du skal ha dårlig samvittighet eller beklage over noe du jobber hardt for og fortjener <3 jeg syns det bare er sykt artig at andre rundt meg får til det de vil og lykkes, og syns det bare er gøy når du deler innkjøp med oss 🙂 denne er beyond det man kaller fin syns jeg, så trendy og classy, bestilte du den på nettsiden?

 7. Helt nydelig, var den!!! Gratulerer! Kan jeg spørre om pris? Klem håpefull Chanel-sparende student

 8. Gud får en fin veske ! 🙂
  Syntes ikke at du skal få noe kritik pågrunnav at du la ut dette innlegge !:)
  Ha en fin tirsdag

 9. Jeg fikk også nettopp kloa i denne! Herregud, jeg har ikke ord… fineste vesken jeg noen sinne har sett! Elsker min også, er så glad den rommer det jeg trenger å ha med meg.

 10. Du skal ikke måtte unnskylde din suksess, dette har du jobbet hardt for!?Og for en fantastisk fin veske?

 11. Helt nydelig <3 Synes ikke du skal unnskylde kjøp som gir materialistisk lykke! Du har jobbet for den og jeg tror de fleste her vet nettopp det, selv om det kan komme noen skarpe kommentarer så snart man deler noe som dette 😀 Heia Eirin!

 12. Nydelig veske! Den fortjener du! Du jobber hardt og har lov å bruke pengene på det du selv ønsker❤️Håper du er fornøyd!

 13. Åh herregud så perfekt! Den er virkelig noe for seg selv!! ? har du mulighet til å sende meg maile med pris og evt toll avgift? Tror jeg må sette denne på wishlist, og evt selge unna noen vesker selv! Men, gratulerer og du har en nydelig stil på alt i livet ditt! ❤

 14. Åh, gratulerer med ny veske! Virkelig fantastisk fin! Jeg er også interessert i pris og toll da jeg selv vurderer å kjøpe en Chanel 🙂

 15. Utrolig nydelig veske, det er deg vel undt! Denne toppet akkurat min ønskeliste også, kunne du mailet meg pris og toll? Ei som må begynne sparinga 🙂

 16. Hei! Ser det er flere som har spurt over, hvor mye betalte du for frakt/toll da du bestilte fra fashionphile? <3 Nyyydelig veske!!

 17. Så utrolig fin veske, den dyttet nettopp bort alle andre vesker fra ønskelisten min! Er vel bare å begynne å spare 🙂 Du fortjener den absolutt!! Noe helt annet, vet du om det er mulig å kjøpe boken din og få den sendt til London?

 18. Er Fashionphile helt trygg å handle fra og bare ekte vesker? kan du sende mail ang lengde og høyde på vesken osv?

Follow @ Instagram