Jeg tok et dypdykk i arkivet i går kveld, og satt igjen med frysninger da jeg kom over disse bildene. At jeg ikke har delt dem med dere enda er uforståelig! Nå er det nøyaktig én måned siden jeg var i Paris, men inntrykkene fra denne kvelden er enda like sterke som om det var i går. Det var rett og slett magisk!

/ I took a deep dive in the archive last night and got chills when I saw these unposted photos from Paris. I can’t believe I haven’t shared them with you yet! Now it’s exactly one month since I was in Paris, but the impressions from this evening are even as strong as it was yesterday. It was simply magical!

♥ ♥

Jeg hadde med meg M til Paris, og det var hans første gang. Jeg har vært der en del ganger selv, men å se hvordan han gikk rundt og måpte fikk det til og føles som min første gang også. Jeg hadde nesten glemt hvor drømmende byen var på kvelden! Vi kjøpte is og satt oss ned på gresset foran eiffeltårnet (les: jeg kjøpte is og han stjal den som alltid. Slik er det hver gang). Plutselig begynte hele Eiffeltårnet å glitre i mørket, og man kunne bare føle på stemningen. Alle hundre menneskene som var der var like drømmende som oss. Jeg kunne gitt alt for å få muligheten til og oppleve dette øyeblikket bare én gang til!

/ I traveled with my boyfriend and it was his first time in Paris. I’ve been there a couple of times before, but watching him walk around with his mouth open because of all the beautiful impressions made me feel like it was my first time too. I had almost forgotten how beautiful it is! We bought icecream and sat down in front of the Eiffel tower (read: I bought ice cream and he stole it as always haha). All of a sudden the whole tower was sparkling and it was so magical!

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “G o o s e b u m p s

 • Elise
  Altså, WOW – for noen fine bilder! 🙂 Er det lov å spørre hva slags kamera og hva slags linse du bruker? Jeg har selv et canon 7D speilreflekskamera, og er på jakt etter noen nye linser, hihi. Liker at du deler mer av deg selv, fine! <3

 • Susanne casandra
  Disse bildene var kjempe fine:) har så lyst å reise ditt selv 🙂

 • Åh det är verkligen helt magiskt!! Älskar Paris!

 • Such a beautiful photos! I’m glad that you shared them for us! <3 Paris looks so beautiful place, I hope that I'd travel there some day.

 • Så utrolig fine! Kjente virkelig på stemningen gjennom skjermen. Gleder meg såå til du lanserer det hemmelige prosjektet nå! Klem <3

 • Maria
  Hej Eirin!
  Jag skrev och fråga dig på instagram om en super söt blå klänning du hade på din instastory för några veckor sedan med hunden din i famnen… var är den ifrån? Eller är det att du kommer släppa en klädkollektion i höst? 😉 Tack för all din inspiration!

  • Hei Maria! Den er fra H&M :* Jeg slipper 2 designprosjekter denne høsten, og dere få vite hva det er veldig snart. Klem!

 • For noen fantastiske bilder! 😀

 • Så utrolig fine bilder, for en stemning! <3

 • Annika
  Så nydelige bilder! Har så lyst å besøke Paris ❤️

  Hvilken skrifttype er det du bruker i innleggene dine?

  • Takk Annika <3 Jeg er usikker, kopier den inn i et dokument og se hva som dukker opp 😀 Finnes også programmer i google som kan identifisere tekst-fonter. Klem

 • KamillaM
  Hei Eirin ! Jeg og samboeren ble så inspirerte av disse bildene i går så vi bestilte oss like så godt en tur til Paris i november 🙂 Vi har aldri vært der før, så gleder oss masse. Vi blir der bare i to dager, så jeg lurte på om du hadde noen tips til hva man må se/gjøre?

  PS! Veldig glad du er tilbake for fullt fra ferie. Henter så mye inspirasjon fra bloggen din 🙂

  • Herregud så koselig, dere må GLEDE dere! Dere må gå nedover Champs Elysees, rundt juletider er det ofte et langt og veldig koselig marked der hvor du kan kjøpe alt fra kakao til julepynt. Jeg kjøpte en julekule med meg hjem i fjor som et hyggelig minnne 🙂 Ellers må dere selvfølgelig opp i parken med Eiffeltårnet, det er superkoselig! Gå på små bakerier i sidegatene.. Besøke Ladurée på Champs Elysees! Rett og slett bare ta beina fatt, se, oppleve å kose dere 🙂

 • Det første bildet i dette innlegget er SÅ vakkert. Det er ikke blogger-fint, men sånn fotograf-fint. Wow!

 • lotte
  hei! Hvilken størrelse har du i den grønne pom pom jakken fra Zara?

 • Disse bildene var helt utrolig fine og stemningsfulle! 😀

Comments are closed.