fbpx

Disse bildene gir meg kriblinger.. Ingenting er som det magiske øyeblikket solen går ned, og alle fargene blir varme, turkise og gyldne! Jeg har stort sett vært på storbyferier de siste årene, men denne sommeren forandret alt. Jeg har alltid tenkt at strandferier er ensformige og at jeg fort kan bli rastløs – men denne uken i Makarska var akkurat det jeg trengte. Det er denne type ferie som gir meg ro og muligheten til å senke skuldrene. Deilige, late, varme dager!

The golden moment the sun dips below the horizon . .

Skirt: Mango
T-shirt: Ganni
Sunglasses: RayBan
Scarf: Zara

08:30 – Alarmen ringer og jeg våkner i verdens tryggeste armkrok.

09:00 –
Ut for å kjøpe ferskt brød, frukt og pålegg hos den lokale dagligvaren! Koselig.

09:30 –
Rolig frokost på balkongen i solen, med ‘morning coffee’ listen i bakgrunnen, mens vi ler av drømmene våre.

10:30 –
Stranden. Helst på en paddle boat hvor man kan bade å være skjermet fra alle turistene ute på havet.
Vi leide paddle boat hver dag i 3-4 timer, da stranden i Makarska var smekkfull. Vi kjøpte med iskalde cider, paddlet ut i
det turkise vannet, badet og solte oss med musikk fra mini-høytaleren. Den er gull verdt på tur! Idyllisk.

14:00 –
Lunsj på Bounty! De hadde verdens beste burger. Avsluttet selvfølgelig med iskremen de er kjent for!

15:30 –
Tilbake til stranden som er litt roligere enn tidligere. Mer bading, mer sol, mer idyll.

18:00 –
Spasertur gjennom gamlebyen, titting i boder, hjem å dusje av sanden.

19:30 – 
Et glass iskald hvitvin på balkongen i solnedgangen.

20:30 –
Middag på stranden, eller i byen 

Silkeskjerfene ble med på ferien, og når jeg ikke hadde det i håret knyttet jeg det på vesken eller rundt håndleddet. En fin liten detalj som piffer opp antrekket! Skjørtet er i semsket skinn, og jeg fant det i New York for to år siden. Det var det siste de hadde, og jeg fikk det ikke igjen på den tiden.. Jeg måtte likevel ha det! Det var en stor glede da jeg fikk det på meg denne ferien. 2017 har vært et bra treningsår, og det er slik det er morsomt å se resultater. Vekten har ikke rykket seg mye, men styrketreningen har gitt sine resultater på andre måter. Endelig føler jeg meg sunn, frisk og rask! Trening og gode mat-rutiner i hverdagen er alfa omega, og det gjør meg klisjé nok til en bedre versjon av meg selv. Jeg er avhengig av en sunn og sprek livsstil for å holde ut gjennom dagene, og jobb blir også enklere da energinivået er på topp! Det er klart at kosten har sklidd litt ut i sommer, men det hører jo med ♥

33 Responses to The golden hour

 1. Elsker dette innlegget! Minte meg om bloggen i “gamle dager” da du var mer personlig. Dette var en fin balanse synes jeg, vi får litt personlighet og får vite litt om dagen din, mens det fortsatt holdes en del privat. Jeg elsker alltid bloggen din før, og synes det har vært synd den ble som kun et magasin det siste året eller så. Så jeg håper det fortsetter i denne stilen!

  Innleggønske: kontoret ditt og hvordan du organiserer alt.

  Ha en super dag videre <3

  • Så hyggelig å høre, Ingrid. Jeg skal prøve å gjøre det mer personlig fremover så godt jeg kan. Er rart hvordan man får en sperre over lang tid 🙂 Jeg synes selv det er mye hyggeligere som dette! Klem <3

 2. Hvor er den grønne off-shoulder kjolen din fra? Så den på snap på bursdagen din, såå fin?

 3. Slående vakker er du <3 likte veldig godt den time for time-delen som jeg etterspurte noen innlegg tilbake! Elsker å lese om hvordan hverdagene dine er både hjemme og på ferie. Håper du får en fantastisk uke <3

 4. Håper du vil ha flere innlegg som dette / mer personlig, så kjekt å lese. Elsker skjørtet!

 5. så utrolig flott du ser ut om dagen:) godt du føler deg vel i egen kropp, det er viktig. veier du mer eller mindre enn 60 kg?:)

 6. Ønsker meg enda mer treningsinnspo fra deg utover høsten 🙂 Alt fra øvelser, treningsdagbok, musikk, mat – you name it 😀

 7. Hei Eirin! 🙂 Jeg ville bare si at jeg E-L-S-K-E-R bloggen din! <3 Derfor tenkte jeg bare å si ifra om en ting; jeg sliter så sykt med å laste inn bloggen din, både på iphone/ipad men også på macen eller pc'en. Og det har jeg egentlig hatt problemer med de siste månedene. På iphone har jeg faktisk nesten måttet slutte med å lese bloggen din, fordi den aldri vil laste seg inn (det kan ta inntil et minutt liksom, og ofte får jeg feilmelding og nettsiden forsøker å laste seg inn på nytt). Og det er så synd, for bloggen din er den jeg aller helst vil gå innom! <3 Har ikke det samme problemet med noen andre bloggere, og jeg har selvfølgelig forsøkt å besøke bloggen din med forskjellige nettverk (hjemme, jobb etc.), samt 4G – men det virker altså som om det er bloggen som er "problemet" – og ikke netttilgangen. Vet ikke om det er flere som har dette problemet, men jeg tenkte kanskje at det kunne være greit å opplyse om! Ønsker deg en strålene uke videre, fine du!

  • 🙁 🙁 Jeg har mast på teknisk i et halvt år og hver gang de sier at problemet er løst, tikker det en ny kommentar inn om dette! Jeg beklager på det sterkeste og tro meg, jeg maser på dem hele tiden. Nå kopierte jeg kommentaren din og sendte direkte til teamet mitt. Jeg HÅPER de finner en løsning på dette + optimalisering av design på iphone og ipad. Tusen takk for ellers koselig tilbakemelding, Elise <3 Stor klem.

 8. Hei!

  Sjeldent jeg kommenterer, men jeg liker bloggen din bare bedre og bedre. Har fulgt deg i maange år, og du skriver så utrolig bra- og bildene dine ikke minst, de er helt nydelige. Så stor tommel opp fra meg!

  Jeg og typen ser på reiser i slutten av september, og etter alle innleggene dine fra Makraska, har vi så lyst til å dra dit! Jeg bare lurte på hvilket hotell/leilighetskompleks dere bodde på? 🙂

  Stor klem!

Follow @ Instagram