fbpx
adlinks

Some of the items are coming soon (!!)

1. HER │ 2. HER │ 3. HER │ 4. HER │ 5. HER │ 6. HER │ 7. HER │8. HER

. . .

Jeg trodde aldri i min villeste fantasi at jeg skulle si dette igjen, men jeg har dilla på rosa! Og ikke bare litt heller.. En annen ting jeg i hvert fall ALDRI trodde jeg skulle si igjen, er at jeg elsker å kombinere det med rødt! Da jeg var liten husker jeg at dette var nummer én fy-fy regel! Well, times have changed. Jeg sitter og tripper til den rosa t-skjorten kommer i butikk, da SKAL jeg ha den. On Wednesday’s we wear pink, right! Ha en fortsatt fin mandagskveld 

// I never in my wildest imagination thought that I would say this again, but I LOVE pink! And especially combined with red.. As a child, I remember this was number one no-go rule, but I guess times have changed. I’m waiting for the pink-t-shirt to get in stock, it’s so cool! On Wednesday’s we wear pink, right? Xx

2 Responses to AW17│P I N K

  1. Har alltid syns rødt og rosa er superfint sammen, husker så godt den regelen fra da vi var yngre, men var alltid uenig i den!

Follow @ Instagram