fbpx

In Makarska, you’ll find dreamy spots like this on every street corner.

This mini straw bag is perfect for the most important beach essentials
(Sunscreen, headphones, facial mist, sunnies, phone, wallet…)

I love my new nails! I’ve tried out a new system at Just Trendy Nails in Bergen, called SNS. It’s a healthy, natural and long lasting way to get the most beautiful nails without damage. Definitely cutting gel from now on! P.S. the owner of the salon is the sweetest lady I’ve ever met..
Thank you so much Ilona for making my nails look on point for my vacay! I love the popping color. (sponsored)

Dress and bag from Zara
Sunglasses from Céline

Dagene i Makarska er late, og jeg kjenner at skuldrene har senket seg så godt som det går an! Jeg måtte ta meg selv i å sjekke kalenderen for og finne ut hvilken dag det var da jeg våknet – jeg hadde ikke peiling på om det var mandag eller fredag. DA vet man at man har havnet i feriemodus! Vi står opp tidlig, spiser frokost på terrassen, klisser på litt solkrem, hopper i badetøyet og tilbringer stort sett hele dagene på stranden. Perfekt, siste sommerferie før høstet fyrer løs og det blir full rulle igjen! Her kommer et av mine strandantrekk – jeg elsker å hive en lett sommerkjole over bikinien, feste håret i en bun, og plassere solbrillene på nesen. Da kan man gå til lunsj å føle seg fresh in no-time! Stråvesken fra Zara er en ny favoritt. Den tåler sand og strandlivet!

// The days in Makarska are lazy and I’m in as much vacation mode as possible! When I woke up this morning I actually had to check my calendar to see what day it is, I had no clue what so ever – it could be Monday as much as Friday. Then you know you’re in the right mode! We get up early every day, enjoy our breakfast on the balcony, put on some sunscreen, jump in our swimwear and spend the whole day at the beach. To me, this is the perfect last summer vacation before fall kicks in! Here you have one of my many beach outfits by the way – I love to put on a cute summer dress over my bikini. With this and my hair in a bun, I can go to lunch and feel fresh in no time! This straw bag from Zara is my new favorite by the way, it’s perfect for the beach to fit the most important essentials!

16 Responses to Beach more, worry less

  1. Hei skjønne Eirin! Ser ut som du koser deg masse på ferie, det er bra <3 Jeg bare lurte litt på, hvorfor er du ikke like hemmelighetsfull med din nåværende kjæreste slik du var sist? Har du endret mening om å "skjule" forholdet litt fra sosiale medier? 🙂

    • Hei June! Det gjør jeg virkelig 🙂 Grunnen er at forrige var artist og i forhold til managementkontrakt første året vårt, fikk han ikke lov til å være noe annet enn singel. Da måtte vi skjule det. Da dette gikk over kjente jeg at jeg synes det var like greit å holde det slik nok ett år etter det, og det var kanskje fordi jeg ikke var så trygg eller sikker som det jeg er nå. Egentlig veldig glad for at jeg valgte det. Nå føles det rett og slett bare veldig naturlig 🙂

  2. I saw you last night in Makarska and literally screamed but didn’t have a chance to take a photo with you because you were a little bit far ??

  3. Hej! Jag undrar om man på något sätt kan läsa dina inlägg från när du bodde i new york och läste på skolan! Är sugen på att flytta dit själv! Älskar din blogg!

  4. Alt var knallfint ? Og alt kler den smukke..

    Visste ikke hvor jeg skulle spørre iom at det ikke går an å skrive til deg via snap, men kan jeg spørre hvor den grønne kjolen/tunikaen er fra? Den du hadde på deg på snap i dag, tirsdag 25.07 ? Hilsen Katrine

Follow @ Instagram