Trip sponsored by Visa

Sweet & treats at my favorite bakery, Ladurée Paris

Hver gang jeg er i Paris må jeg alltid ta turen innom Ladurée i Champs Elysées, det vakreste bakeriet dere kan tenke dere. Jeg skulle gitt mye for å ha det søte serviset deres hjemme hos meg selv! Jeg må alltid kjøpe med meg en boks med makroner hjem, men denne gangen gikk jeg all in, satt meg ned midt i Champs Elysées på uteserveringen deres, og hoppet rett på desserten. Mmmm! Søte treats, ett glass iskald hvitvin, sol og sommer. Det blir ikke bedre!

Det jeg elsker mest med Paris er de nydelige bygningene og den majestetiske arkitekturen. Jeg drømmer om en leilighet i Paris med en liten, sjarmerende balkong! Det er vel lov, eller hva.. Jeg satt og måpte ut vinduet i taxien hele veien fra flyplassen! Det er uten tvil den vakreste byen jeg vet om.

Ladurée sin spesialitet er naturligvis makroner, og jeg bestilte en stor med bringebær!

I Paris får du brukt Visa stort sett overalt, men skulle du havne i en situasjon hvor du behøver kontanter kan du bruke ‘Visa Travel’ appen! Det er ikke alltid like enkelt å vite hvor man finner en trygg minibank, men denne gir deg en umiddelbar oversikt over hvor du finner nærmeste. Denne appen gir deg i tillegg 24 timers assistanse, samt currency converter som også funger i offline mode. En veldig grei duppedings å ha i lommen når man er på reise!

T-shirt: H&M
Jacket and skirt: Zara

Sunglasses: Céline

Au revoir, Paris!

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Ladurée Champs Elysées

 • Helene
  Hei! Jeg har bodd i Paris i flere år og kan avkrefte at man stort sett får brukt Visa overalt. Du klarer deg virkelig ikke uten kontanter i lengden, da som regel kafeer, restauranter, enkelte matbutikker etc ikke tar kort med mindre du kjøper for et høyere beløp – og det gjør man jo virkelig ikke alltid i det daglige. I tillegg oppstår det alltid situasjoner der kort ikke godtas i det hele tatt (dessverre, da det er dette jeg foretrekker selv) ? Forstår at dere vil snu den “myten” men i mange tilfeller er man faktisk også avhengig av cash

 • Karen
  Heeei ??
  Er det greit om jeg spør Hvilke størrelse har du i jakken? Klem

 • Marianne
  Du har så fin stil Eirin?
  Ønsker meg mer outfit bilder ?

 • Henriette
  Hvor er den grønne jakka fra? 🙂

 • Charlotte
  Det så utrolig koselig ut! : )
  Vin er det beste som finnes! 🙂 Passer til alt.

 • I.C
  Ååå, du er så heldig som får reist så mykje ☺️ *Misunnelig*
  Har aldri vore i Paris, men håper på ein tur ein vakker dag!
  Vakker er du, som alltid ?? klem!

Comments are closed.