annonse

Jeg har vært en kaffeelsker så lenge jeg kan huske, og jeg kunne ikke vært mer stolt over å samarbeide med Nespresso. Jeg elsker den fine maskinen min som står på soverommet, akkurat nærme nok til at jeg kan strekke meg etter en kaffe fra sengen på morgenkvisten. I en hektisk hverdag er det viktig å ta seg tid til og nyte de små øyeblikkene. Lag deg en god kopp kaffe, unn deg et nytt magasin, knekk av noen sjokoladebiter eller kos deg med en croissant på siden! Det er ditt øyeblikk, og det skal ikke mer til enn 15-20 minutter for å lade opp batteriene, og fortsette den ellers så hektiske hverdagen vi lever i.

Nespresso sine 2 nye limited edition kaffevarianter denne sommeren gir deg mange muligheter. I videoen deler jeg oppskriften på Nespresso on Ice, og den er deilig å kjøle seg ned med på varme sommerdager. Veldig snart kommer også et innlegg hvor jeg deler oppskriften på Matcha latte.. Såå deilig!

Stay tuned lovelies 

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Vlog│Coffee O’ clock

Comments are closed.