.. I found the perfect sleep shirt here

Jeg har vært på jakt etter den perfekte oversized skjorten til å sove i lenge, og jeg fant den nylig hos H&M. Jeg elsker store bomullsskjorter, ikke minst i helgene. Da kan jeg tusle rundt komfortabelt i leiligheten til langt på dag, nyte frokosten litt ekstra lenge og bare kose meg! Denne helgen har gått SÅ fort, og det føles som om det akkurat var fredag. Jeg har blant annet vært i bursdag, tilbragt lørdagen hjemme med god middag og film, og i dag har jeg styrt på i leiligheten – ytterdøren har blant annet blitt malt i soft mint og det ble så fint! Nå gjenstår en rolig kveldsøkt og pakking til Bali. I morgen reiser jeg 

// I’ve been on the hunt for the perfect oversized sleep shirt for a while, and I finally found it at H&M. I love big cotton shirts, especially in the weekends. Walking around in it all Sunday long is so comfy! This weekend has passed too fast, and it feels like it started yesterday. I’ve been to a birthday, spent the Saturday night at home with dinner and movie night, painted the front door in soft mint and changed the door handle.. It turned out so nice! Now I’m hitting the gym for a little evening session, and then I’m going back home to pack and prepare everything fro Bali.. I can’t believe I’m leaving tomorrow already. Yikes!

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Slow Sundays in this

Comments are closed.