I samarbeid med Vichy

Nå gleder jeg meg skikkelig til sommer. Til en forandring har jeg ikke all verdens planer, og det må jeg faktisk si er deilig etter et år fylt med uendelige flyvninger. Jeg reiser derimot til Bali neste måned, og det har jeg sett frem til i mange måneder. Det blir en fantastisk start på sommeren!

.. Let’s talk about sun care & vacation

Når man skal kjøpe solprodukter er det viktig at man tenker over at produktene skal matche ferien. Er det byliv og sightseeing, late dager på stranden, eller kanskje en aktiv og sporty ferie? I denne solguiden til Vichy kan du enkelt få tips og veiledning til hvilke solprodukter som passer din ferie best!

. . .

Jeg reiser som sagt til Bali i 10 deilige dager, og det kommer mange deilige goder med en solferie. Solkysset hud, paraplydrinker, sand mellom tærne, fregner på nesen og naturlig overskudd! Det er viktig å beskytte seg mot de sterkeste solstrålene, og da blir også brunfargen dypere. I dag har jeg plukket ut to av mine favoritt-solprodukter fra Vichy til sommeren. Førstemann ut er Vichy Idéal Soleil Anti-Sand Milk SPF 30. Denne solkremen gjør at sandkorn ikke klistrer seg på kroppen – man kan enkelt børste dem bort uten kliss-klass i en fei. Solkremen kan brukes både på kroppen og i ansiktet. Multi-produkt!

❥ Food, friends & drinks

.. Ooog med tanke på at jeg trolig kommer til å tilbringe mye tid hjemme i sommer, så er og forblir Vichy Idéal Soleil Skin Perfecting Velvety Cream SPF50 en favoritt. Er det én ting jeg har lært med årene, så er det hvor viktig det er å forebygge og beskytte ansiktet i solen. Om jeg så befinner meg i varmere strøk eller hjemme på min egen veranda! Grunnen til at jeg liker akkurat denne ansiktskremen med solbeskyttelse så godt, er fordi den er så lett og fungerer som en fuktighetsgivende dagkrem. Den går helt fint å bruke under makeup også, uten at man merker noe til den. Passer sensitiv hud. God sommer 

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “My plans for the summer

 • Mia
  Åh så heldig du er! Er så nyskjerrig, så må bare spørre! – Har du fått deg kjæreste, som du skal reise med? Det hadde vært sååååå koselig!! Eeeelsker bloggen din!

 • Johanne
  Gled deg masse til blai! Jeg er her nå og blir i tre uker til. Har blitt solbrent på brystet selv om jeg smurte meg 3 ganger med 30/50 i faktor. Jeg har aldri pleid å bli brent før, så solkrem er viktig her nede! ?

 • Tester Vichy på dyr?

 • Ellie
  Hvor er den fine solhatten fra? 🙂

 • Kristine
  Hei:) ville bare tipse deg om at denne
  solkremen innholdet nanokjemikalier.

 • Therese
  Uff :/ Vichy sine solkremer har noen uheldige ingredienser!

 • Tina
  Kan du lage et innlegg om Bali reisen din? Jeg skal også reise dit i sommer og er på jakt etter noen gode tips!

 • Camilla
  Var nettopp på Santorini og testet Anti-sand Milk, og kan si at den blir veldig fort tom pga den tørre konsistensen. Lett å påføre, men du trenger rett og slett mer for å dekke kroppen. Jeg lå kun på stranda i 4 dager, og det var nok til å tømme den med bruk av anbefalt dose.
  Så skal du 10 dager bør du ta med deg en flaske til eller gå for en annen 🙂

  • Takk for feedback, det kommer godt med! :* Jeg har ikke fått testet den ordentlig ut enda, tar den med til Bali <3

Comments are closed.