I samarbeid med Adlibris

Collect all your favorite books in a pink (♥) tablet

Jeg skrev varmt om Letto lesebrettet mitt i fjor sommer, og en god ting kan ikke nevnes for mange ganger. Jeg har alltid elsket å lese, og jeg vil si at jeg har blitt flinkere til å koble ut og prioritere dette. Det er så viktig å kunne legge fra seg alt av gadgets og sosiale medier innimellom, og heller forsvinne inn i en god bok eller et inspirerende magasin. Letto lesebrettet er lite og nett, og sklir rett i vesken. Skjermen er refleksjonsfri og har innebygget lysstyrke, hvilket gjør at man kan lese like godt i direkte sollys som inne på et mørkt fly. Man kan samle opp til 4000 (!) bøker, å laste dem ned direkte fra lesebrettet.

// I wrote a lot about my reading tablet last year, and a good thing can’t be mentioned too many times if you ask me.. I’ve always loved to read, and I dare to say that I’ve been better at putting away my gadges and social media – replacing it with a good book or an inspiring magazine the past year. It’s so important to ‘disconnect’ every now and then! This tablet has a built-in light and the screen is reflection free, so you can read in sunlight as well as in a dark room.

❥ Gave my tablet a makeover for the summer

Jeg har hatt lesebrettet mitt i over ett år, og nå har det fått en aldri så liten makeover. Jeg har tidligere beskyttet det i et svart og tidløst etui, men nå har jeg byttet det ut til rosa! Jeg nevnte jo tidligere at jeg hadde fått dilla på farger den siste tiden.. Nå er lesebrettet mitt fresht og fint, og jeg har i samarbeid med Adlibris ordnet en sommerkampanje til dere. Nå får dere lesebrettet med det rosa etuiet til 995,- HER. Rett og slett den perfekte sommergaven for alle!

// I’ve had my reading tablet for over a year now, and it was about time that I gave it a little makeover. I used to protect it in a black, sytlish and timeless cover, but now I’ve changed to pink for the summer. It looks so fresh and I love it! The tablet is so small and light, it goes perfect in my bag. In colab with Adlibris I have a great offer for you – now you can get the Letto tablet with the pink case for only 995 NOK. It’s the perfect summer gift for everyone! Xx

Blazer: Ganni
Bag: HERE (adlink)
Phone case: Gucci
T-shirt: H&M
Previous Post
Next Post

2 thoughts on “Must-have til sommeren

  • Ane
    Hvilke farge har du i YSL leppestiften?

  • Susannecasandra
    Dette lese brett er genialt 🙂
    Men dress jakka er den svart eller marineblå ?:)

Comments are closed.