adlinks
1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

· 9 pieces on my summer wishlist ·

I dag har vi hatt den varmeste og fineste dagen i Bergen hittil i år, og det er ingen tvil om at vi har fått en god smakebit på sommeren vi har i vente. Som jeg gleder meg! Det er en fryd å kunne stå opp om morgenen, kle på seg en lett sommerkjole å fly ut døren uten og tenke på jakke engang. Jeg blir rett og slett glad! I Hele helgen har Nelly rabatt på hele nettbutikken, og her er noen av mine favoritter til sommeren. Jeg ønsker meg spesielt beach baggen fra Day Birger – den i striper har jeg siklet på lenge! Det er den perfekte weekend baggen som rommer alt av nødvendigheter når man skal ut å farte.. ♥

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “Sun’s out

  • Susannecasandra
    Her var det mye fint 🙂

  • Susannecasandra
    Hvor er den svarte stolen på verandaen din fra ?:)

Comments are closed.