· Where I’m spending my Saturday morning ·

Jeg elsker at jeg byttet ut den «fancye» daybeden med en helt enkel IKEA-sofa. Jeg har aldri tilbragt mer tid oppe enn hva jeg har gjort siden, og den er SÅ god å sitte i! Lørdager hjemme i leiligheten er hellig for meg. Da tar jeg med meg kaffen, et glass appelsinjuice med isbiter og dataen opp, setter meg godt til rette i sofakroken og koser meg med Friends surrende på skjermen i bakgrunnen mens jeg sjekker mails. Det har vært tradisjon i årevis! Ekstra deilig er det på solskinnsmorgener som denne, da åpner jeg vinduene for å slippe lyden av fuglekvitring inn.. Da snakket vi ro i sjelen og lave skuldre 

// I’m so happy I got rid of the fancy daybed and replaced it with a simple couch from IKEA. I’ve never spent more time on the second floor than now! Whenever I find myself home in the weekends, I love to take my freshly brewed coffee upstairs with a glass of orange juice and my MacBook. Going through mails with Friends on the screen is a forever tradition! It’s so cozy.. Especially on sunny mornings. I always open the windows to let the bird chirps in.

Added a new cushion to the collection. It’s so cute!

. . .

Jeg har putedilla, og siste tilskuddet i gjengen er den mønstrete i front fra Kid. Akkurat nå har de 50% på alle puter! Det kommer ikke frem på bildene, men den har innsydd glittertråd i mønsteret. Også elsker jeg duskene! Velourputene var et interiørkupp da jeg besøkte besteforeldrene mine i Sandnes ❥

// I have a cushion obsession, and the patterned one in the front is new. You can’t see it in the photos, but it has this silver sparkly details on it. And yes, I love the tassels as well! The velour cushions I bought when I visited my grandparents in Sandnes. I love buying stuff for my home when I’m travelling!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Weekend free-zone

Comments are closed.