T-shirt: Zara
Jacket: Mango
Shoes: Laura Bellariva
Sunglasses: Céline
Pants: Ganni

Da var 17. mai over for denne gang, og jeg håper dere alle hadde en fantastisk feiring! Da jeg våknet i morges skimtet jeg bort på bunaden som hang på døren, og da følte jeg meg nesten litt trist for at det hele var over. Til tross for at dagen startet 06:00 og avsluttet ett døgn senere, kunne jeg likevel ønske meg enda en dag til. Vi hadde strålende sol og varme i Bergen, og dagen var ikke noe annet enn en stor suksess. Jeg gleder meg allerede til neste år! Men over til antrekket.. Når det kommer til stilen min så varierer den stort sett fra dag til dag, og jeg kler meg alltid etter humøret og dagsformen. En dag kan den være klassisk, en annen dag rocka og laidback. Da kler jeg meg i band-tshirts med half bun på hodet og en løs hverdagsbukse! I looove it..

// Yesterday was so much fun, and we celebrated the Norwegian National day from 6am till 6am.. Haha! When I woke up this morning I felt kind of sad that the they had come to an end already. I wish it lasted longer! The sun was shining all day, and I spent it with family and friends. I’m already looking forward to next year! But over to the outfit.. When it comes to my style it varies from day to day depending on my mood and how I feel. Some days I do the classic look, and others I prefer the laidback kind of style. Then I dress up in band-tshirts and half bun with a pair of loose pants! I love love love this outfit.

P.S.

❥ Vil du bli Stylistas nye beauty vlogger?

Stylista leter etter Norges beste beauty-vlogger og den heldige vinneren blir programleder på Stylista-TV, samt få produkter fra Blush.no verdt 10.000 kroner! Det finnes uendelig mange flinke jenter (og gutter!) der ute med interesse for beauty og youtube, og for dere vil dette være en gyllen mulighet til å kunne dyrke interessen videre til business. Du deltar ved å laste opp en egenprodusert video via Youtube og → fylle ut påmeldingsskjemaet! Konkurransen varer fra 15. mai til 15. juni, og hver uke vil det bli trukket ut én vinner som går videre til finalen. Finalistene kan dere følge med på HERLykke til!

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Pull off the rock look

 • Susannecasandra
  Kjempe fint antrekk:) så bra at du hadde en fin 17 mai:)
  Kan jeg spør Åssen Str du har i disse skoene ?:)

 • Anonym
  Lenge siden du har kjøpt jakken? link? <3

 • Susannecasandra
  Hvor er de svarte skoene på snap fra ?:)

 • Therese
  kunne du lagd en video av hvordan du fikser den half bunnen? vet at det er en super lett frisyre, men din blir alltid så perfekt! eller bare en video av hvordan du fikser håret ditt generelt til hverdag 😀

 • Signe
  Hvor er den fine nederdel på din snapstory fra? Såååå fin! xx

 • Emma
  Hvor er det sorte, blomstrete skjørtet fra som du hadde på i den snappen du nettopp postet?<3

 • Maren
  Heij.Du er jo bare nydeligste ever?
  Hvor får jeg tak i Im scarlett tskjorte som du hadde på deg på ig bilde,dødskul???? søker nettet rundt,men finner ikke….
  Ha en herlig fredag
  Klem

  • Hei Maren! Den er fra Lee, sjekk ut instaen deres eller send dem en DM. Er litt usikker da jeg fikk den tilsendt! :*

 • Liz
  Du lovet jo å vise dine nye tatoos i løpet av uken! 😀

Comments are closed.