· Combining pink & red is a no-go ·

          

· My favorite pair of flats for the summer ·

♥ ♥

Blouse: Zara
Pants & shoes: Ganni
Sunglasses: Céline
Bag: YSL

Jeg har alltid tenkt at dager hvor jeg føler meg ufresh, er svart og nøytrale farger uansett en sikker vinner i klesveien. I det siste har jeg endret tankegangen litt, og det har vist seg å ha en positiv påvirkning på alle mulige måter. Føler jeg meg litt ‘døll’ tar jeg heller på meg litt farger, da føler jeg meg freshere med en gang! Dessuten dras oppmerksomheten til antrekket istedenfor noe annet. Jeg vokste opp med å bli fortalt at det å kombinere rødt og rosa var fy-fy, men spør dere meg så synes jeg det er kjempefint. Det er morsomt hvordan ting endrer seg! I dag setter jeg kurs mot Oslo, og i kveld skal jeg på event med Daniel Wellington. De åpner nemlig sin første offisielle butikk på Karl Johan i Oslo i kveld! Jeg gleder meg masse til å ta turen innom 

// I’ve always thought that on days where I feel a little bit ‘blah’ I go for black and neutral colors in my outfits to feel better. Lately I’ve been changing to colors instead, and honestly it makes me feel so much better! It also drags the attention away from the dull face and over to the outfit! I grew up being told that combining pink and red was a no-go, but honestly now I think it looks great together. It’s funny how things change when you get older! Now I just arrived in Oslo, and tonight I’m heading to Daniel Wellington’s grand opening of they’re first store in Oslo, Karl Johan. Can’t wait to attend the event! Xx

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “When in doubt wear red

Comments are closed.