❥ Fresh air, great friends & a lot of fun

• • •

Da var påsken over, og jeg har hatt det så gøy at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Helgen har blitt tilbragt med gode venner, både på Geilo og i Hemsedal. Da vi ankom Geilo på torsdag bodde vi i hytten med foreldrene til bestevenninnen min, og dagen etterpå kjørte vi videre til Hemsedal hvor vi tilbragte to dager med gode venner. Det var så deilig med et stort avbrekk, og dette må nok være den beste påsken jeg har hatt noensinne! Vi kjørte hjemover i går formiddag, og brukte hele 9 timer tilbake til Bergen. Vi gjorde det rett og slett til en opplevelsesrik roadtrip istedenfor å skyndte oss hjem! Vi stoppet midt på Hardangervidda og løp rundt i snuen som om vi aldri hadde sett snø før. Så forfriskende og koselig! Resten av turen stoppet vi for å spise, og vi hadde allsang hele veien hjem. Til tross for en helt fantastisk helg kjenner jeg at jeg gleder meg til hverdagen igjen! Nå venter to rolige dager med langrenn og hyttekos på Kvamskogen, og i slutten av uken venter jobbreise til både Oslo og Stockholm. Det blir også Pop-up Shop førstkommende lørdag, og mer om dette kommer i morgen. Jeg håper dere også har kost dere masse i påsken! Nå gleder jeg meg til trening, jobb og blogghverdagen igjen 

// Easter has come to an end, and I’ve had so much fun you can’t even imagine! I dare to say that this was the best Easter I’ve ever had my entire life! On Thursday we drove to Geilo where we stayed in my bestfriends parents cabin, and on Friday we drove to Hemsedal where we spent the whole weekend with great friends. I’ve been smiling for four days constantly! Even though the weekend was amazing, I’m also really excited to get back to work, daily life and routines. But first I have two more days at a cabin in Kvamskogen where I’m just gonna relax and ski. In the end of the week I’m heading to both Oslo and Stockholm for work, and on Saturday Cath, Julia and I have arranged a Pop-up Shop in Bergen. It’s gonna be fun! Hope you had a lovely easter ❥

Previous Post
Next Post

62 thoughts on “Roadtrippin’

 • Susannecasandra
  Har følgt med deg på snap å det ser ut som du har stor kost deg kjempe masse 🙂
  Hvor er den hvite genseren fra ?:)

 • maria
  Hvor kjøpte du de solbrillene på bildene?

 • Å, så herlig det høres ut! Og så må jeg bare si at du ser SÅ fresh ut i absolutt alt fra kjoler til vinterklær 🙂 Babe!

 • Ingrid
  Ser ut som du har hatt en deilig påske! Fra snapchat ser det ut til at du har drukket en del. Før var du jo avholds. Kan du skrive litt om hvorfor og hvordan du har gått fra å være avholds, til å drikke vin med venninner og så til «fylletur» til Hemsedal? Håper du ikke tar dette på feil måte, mener ingenting negativt med det! Er bare nyskjerrig på hva som har gjort at du er mer komfortabel med alkohol nå, og drikker som de fleste andre på din alder gjør ift før. Håper du tar deg tid til å svare 🙂

  • Hei Ingrid 🙂 At jeg var avholds fra jeg var 18 til 20 og var åpen om det betyr ikke at jeg aldri kan drikke alkohol igjen. Jeg tenker at alle blir voksen og forandrer seg mye disse årene ? Personlig er jeg bare glad og takknemlig for at jeg endelig klarer å ha et uanstrengt forhold til alkohol, etter oppveksten. Det er en god følelse! Dette gjengående spørsmålet er forresten et godt eksempel på hvorfor jeg sjelden åpner meg på bloggen – ting blir aldri glemt, og man blir tatt på ordet for evig tid.

   • Henriette
    Jeg har ingen verdens ting med dette å gjøre, og det er heller ikke et stikk mot «Ingrid». Følte bare for å komme med noen ord. Jeg forstår ikke hvorfor folk skal legge seg bort i hvordan forhold man har til alkohol utifra noe man har skrevet for mange år siden. Det er klart man forandrer seg i løpet av 20-årene. Personlig har jeg også hatt perioder hvor jeg har vært «avholds» tidligere, fordi jeg ikke likte smaken av vin, men etterhvert som jeg har blitt eldre (25 år nå) så har jeg blitt mer glad i å kose meg med en god vin til middagen, med enten venninne, kjæreste eller familie. Jeg synes også det er gøy å ta seg en «fuktig» kveld på byen i ny og ne. Verdiene man har i bunn forandrer seg ikke selv om alkoholinntaket kanskje øker eller reduseres med alderen. For fem år siden kunne det aldri falt meg inn å nyte et glass rødvin til middagen, mens nå synes jeg det er skikkelig hyggelig å sitte ved bordet i timesvis med gode mennesker, snakke, le og bare nyte! Det kommer med alderen føler jeg. Klem til deg skjønne Eirin <3

    • Henriette
     Og angående «fylletur til Hemsedal» så er det noe helt spesielt med Afterski og stemningen rundt alt i bakken. Slippe seg litt løs, danse på bordet til gamle slagere, ha på vinterklær og gi litt f. Det er ikke sånn at det er hverdagskost i byen å dra ut i boblebukse og skibriller. Hemsedal, Trysil og Hafjell er DØDSGØY og noe alle burde oppleve 🙂

     • Kunne ikke sagt det bedre selv, Henriette! Det er ikke akkurat hverdagskost å dra opp dit – tvert i mot en gang i året opplevelse som alle burde kunne utnytte fullt ut. Det var rett og slett helt fantastisk moro! Stor klem <3

 • Eleni
  Gøy!! Hvilken str er boblejakka i?

 • Mia
  Heisann! Lurer bare på hvor vinterjakken din er fra? Suuuperfin!

 • Du ser seriøst bra ut i alt av antrekk du!! <3 Herlige bilder, ser fantastisk ut! Jeg og samboeren dro litt spontant på fjellet, og den bilturen opp er en av de beste jeg har hatt på lenge. Skikkelig allsang, god mat og fine stoppepauser. Perfekte påskedager <3 Gleder meg til hverdagen igjen selv, det er noe jeg liker ekstra med rutinene mine, hah. Stor klem

 • Thea
  Hvor er den grå hettegenserne fra?

 • Silje
  Heisann! Hvilken størrelse har du i denne jakken? Er den stor eller liten??

 • Stine
  Likte å følge deg på snap på den turen. Så en ny side av deg som jeg likte veldig godt 😀 <3

 • Margareth
  Så utrolig fine bilder! Hvilket program bruker du til å redigere bildene? Elsker kontrastene mellom det svarte og det hvite <3

  Klem!

 • Anna
  Hva tenker du nå om alkohol, med tanke på det du har skrevet tidligere? I forhold til snapsene dine…

  • At jeg var avholds fra jeg var 18 til 20 og var åpen om det betyr ikke at jeg aldri kan drikke alkohol igjen. Jeg tenker at alle blir voksen og forandrer seg mye disse årene 🙂 Personlig er jeg bare glad og takknemlig for at jeg endelig klarer å ha et uanstrengt forhold til alkohol, etter oppveksten. Det er en god følelse! Dette gjengående spørsmålet er forresten et godt eksempel på hvorfor jeg sjelden åpner meg på bloggen – ting blir aldri glemt, og man blir tatt på ordet for evig tid.

 • Maren
  Herlige bilder av herlig jente????
  Digger digger stilen?
  Hvor er den hvite genseren med skrift på armen fra??
  Og hvor har du kjøpt buksa?
  Klemklem

 • Maren
  Og hvilken str du har i genseren??
  ?

 • Susanne
  Så utrolig herlig. Du er så pen. Hvor er den svarte vinterjakken fra? 🙂

 • Miriam
  Var du på Purpose-touren til Justin Bieber? 🙂 Hvilken by så du han i?

 • Mathilde
  Hei, hvor er jakken fra? <3

 • Tilde
  Du er ikke interessert i å selge hettegenseren? den er utsolgt i M og S.

 • Andrea
  Vet du hva RayBan brillene heter? De var så fine!

 • Høres så utrolig koselig ut. Vi var selv i ÅL i påska og hadde et sterkt håp om ski og slikt. Men snøen kom vist etter vi hadde dratt hjem på lørdag. Så skjønner godt at dere stoppa på Hardangervidda og løp rundt. Snøen på fjellet hører liksom til når det kommer til påske. Så er veldig skuffet over mangel på snø.
  Var oppe en tur på Geilo og var ikke så veldig mye mer snø der enn andre steder. Men men for vente til vinteren igjen så kanskje det blir litt mer snø opp i der. Vi er så heldig og ha familie opp i der. Så er i Geilo/Hemsedal område ganske ofte.
  Ha en fin start på uka. Og bra du kosa deg masse i påska.

  http://www.josefine.blogg.no

  • Det var dårlig med snø, derfor måtte vi bare stoppe på vidden! Så koselig at dere har familie der, da har dere en god unnskyldning til å reise ofte :* Håper påsken har vært fin! Klem

 • Rikke
  Hvor er den fine jakken og ski buksen din fra? Du stråler<3

 • Theresa
  Vet du hva modellen (hettegenseren) heter? Finner den ikke på HM. Link???

 • Ine
  Så herlig! Følger deg på snap også, ser virkelig ut som du har hatt tidenes påske. Vel fortjent! Hvor er jakken din fra? Den så deilig ut!?

 • Emilie
  Så fine bilder! Jeg ser etter genseren på nettsiden til H&M og finner den ikke, er det lenge siden du kjøpte den? ELSKET DEN 🙂

 • Helene
  Hei! er det de solbrillene her du har på deg? 🙂
  https://www.synsam.no/ray-ban-round-metal-flash-lenses-rb3447-112-z2-50

 • Sofie
  Hvor er den grå hettegenserne fra med de ikonene på? Kjempe fine bilder!

 • Hei! Så herlige bilder, her ser du virkelig lykkelig ut <3
  Møtte deg i Hemsedal på Stavkroa på lørdag, hehe! Veldig hyggelig å møte deg, det bekreftet virkelig mitt inntrykk av deg – at du er en fantastisk person som alltid er blid og hyggelig, du inspirerer meg <3
  Veldig deilig å komme seg bort og koble heelt av og ta ferie fra hverdagen. Roadtrip, godt mat og venner er den beste kombinasjonen.

 • Lise
  Hei. Hvilken str har du på solbrillene? De er så fine. ?

 • Julie
  Ble såå glad av å se deg på snap i påska! Du strålte virkelig! <3
  Kos deg videre på hyttetur <3

 • Nina
  Heii! Hvor er luen fra? 😀

 • Peak Perfomance buksen var rå ? Virker som du er fornøyd med Teslaen din ?
  Har ikke sett så mange som har facelift modellen av den hvite Model S. Ser jeg en er det kanskje deg ? God helg ?

Comments are closed.