· W e l c o m e  A p r i l ·

Da er våren kommet, og jeg har på følelsen at april vil bli en vakker måned. Heldig som jeg er starter jeg den med en inspirerende tur til Paris, og det er generelt booket inn en hel del reiser denne måneden! Påsken står også for tur allerede i morgen, og jeg ser frem til kvalitetstid på fjellet med bestevenninen min og familien hennes. Ingenting er som sol, snø og frisk luft! Var det forresten noen av dere som gikk på en aldri liten aprilsnarr denne måneden? Jeg klarte å holde meg u-lurt til en forandring. Ha ha ha.. Her er listen med 10 små, men likevel fine ting jeg vil gjøre denne måneden for meg selv og andre.

· 10 things I want to do this month ·

• • •

1. Jeg vil male veggen i gangen. Maling er kjøpt, så det er i grunn bare til å hive seg rundt!

2. I april ønsker jeg å dele flere oppskrifter med dere! Jeg har allerede laget en liten liste med ting jeg vil bryne meg på. I dag har jeg blant annet laget eltefritt grytebrød for første gang, og det ble en suksess. Gleder meg til å dele!

3. Jeg vil spise frokost med venninner 

4. 17. april har en av mine favorittskuespillere Jennifer Garner bursdag, og da er det tradisjon å se filmen hvor hun har hovedrollen ’13 going on 30!‘ Har dere sett den før? Jeg blir aldri lei av den, synes den er så koselig og morsom..

5. I april er det på tide å holde en ny Pop-Up Shop med Cath og Julia i Bergen! Jeg gleder meg og håper å se mange av dere der! Det ser ut til at det blir 22. april, så hold av datoen.

6. Lørdag 22. april er det også selveste Earth Day! Da skal alt av lys og elektrisitet av her hjemme, og hvorfor ikke stelle i stand en skikkelig koselig vinkveld med kun stearinlys, mobilfrisone og kvalitetstid med noen man bryr seg om? Det er jo rene win-win situasjonen for både vennskap og miljø.

7. I juni reiser jeg som dere kanskje har fått med dere på Yogareise i 10 dager med bestevenninnen min. I april MÅ vi ta vaksiner å bestille flybilletter! Jeg gleder meg så mye til denne turen at det kribler i hele kroppen.. Det skal bli SÅ deilig!

8. Jeg vil kjøpe årets første softis med lakris / jordbærstrø å nyte den på bryggen!

9. 2017 har vært året for meg på treningsfronten. Jeg har fått en helt ny gnist, og i april skal jeg til tross for mye reise prøve å veldlikeholde skrotten så godt jeg bare kan! Jeg kjenner meg så mye sterkere og friskere, og det er virkelig den beste følelsen. Jeg angrer på at jeg ikke tok en bodyscan da jeg begynte, men jeg skal prøve å få det til i løpet av denne måneden! Det er morsomt å se fremgang, og det er alltid interessant å se hvordan situasjonen er.

10. Mens vi er inne på trening, så har jeg lovet venninnen min å utfordre meg selv ved å delta på en av dance-timene på treningssenteret denne måneden. Jeg (unnskyld) hater slike timer, fordi koordinasjonen min er helt på tryne. Når alle går til venstre går jeg til høyre, og jeg føler meg bare som tidenes kløne. Det er vel bare til å kaste seg ut i det! Skulle nesten ønske det var skjult kamera for deres skyld, haha… Jeg gleder meg til å se hva måneden byr på!

♥♥

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i april

 • Susannecasandra
  Her var det mange fine mål:) er så like deg på nr 10 jeg greier heller ikke følge med Hehe 🙂
  Håper du får til alle sammen 🙂

  Ha en fin dag 🙂

 • Marte
  Hei flotte deg! <3

  Hvilken maling har du bestemt deg for i gangen?:-) Jeg skal også male gangen men klarer ikke velge farge!

 • Vilken fin kalender / bok. Var kommer den ifran?

  Kram // Sofia i Zurich ( http://sofiacm.com )

 • Astrid
  Skal du selge den grønne jakken din som Tone har designet? ?

 • så fin liste <3

 • Selma
  Hei! Jeg har akkurat samme problem som du hadde m maccen din, så jeg bare lurte på om du kunne fortelle meg hvordan du fikk fikset det?

  Tusen takk på forhånd, klem

 • Ida
  Elsker denne spalten din, den er så inspirerende! Fikk skikkelig motivasjonsboost til å komme med på trening etter en lang periode nå hvor motivasjonen har vært på bånn. Så, takk Eirin❤

 • Pia
  Åh, så mange fine mål! Hvor skal du på yogareise? 🙂

Comments are closed.