Love you more than pancakes in bed

Jeg elsker søtt nattøy og pysjamaser. Det er så koselig! Jeg fant denne nattkjolen på H&M i går, og bare måtte ha den. Når jeg er hjemme går jeg alltid i ‘koseklær’ og det er såvidt jeg rekker å sparke av meg skoene i gangen før jeg har hoppet i komfortable klær. Det er det beste! Jeg hadde det forresten SÅ gøy i går, og til tross for at den ble en sen kveld er formen overraskende bra i dag. Jeg har aldri vært noe særlig glad i å gå ut, men jeg må si at det hyggeligste av alt er å treffe på kjentfolk som man kanskje ikke ser så ofte. Ikke minst dere som følger meg her inne! Jeg blir så glad når dere kommer bort og hilser på ♥ Nå går jeg fremdeles i nattkjole (haha, elsker søndager) og har forberedt en oppskrift til dere som jeg skal dele i løpet av uken. Håper dere har kost dere i helgen, og at dere bruker søndagen fornuftig til å lade batteriene til den nye uken. Nå blir det Friends-maraton hos meg! Klem

// I love cute homewear. It’s so cozy! I found this nightgown at H&M yesterday and I just had to buy it. When I’m home I always wear comfy clothes, and I barely manage to kick off my shoes before I change into something more comfortable. It’s the best! I had the best night out yesterday with my friends, and even though I’m usually not a big fan of going out I must say I love to meet friends and people that I don’t see too often. Especially you guys – I love when you come up to me just to say hi! Really! This Sunday I’m super lazy, but that’s what Sundays are for. I just prepared a recipe that I will share with you this upcoming week. Hope you had fun this weekend, and that you spend your Sunday well recharging your batteries for the brand new week. Xx

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Sundays are for cute pjs

 • For en søt pysj, er jo bare det beste å gå slik hjemme! Kos deg videre denne søndagen 🙂

 • Så søt tskjorte! Men jeg skulle ønske vi kunne se noen litt mer «ekte» bilder av deg, av sånn du ser ut akkurat i dag. Uten sminke og trøtt på en slapp søndag, akkurat som alle vi som leser bloggen din. Disse bildene virket så oppstilte. Jeg skjønner at du vil holde den magasin-stilen for å være inspirerende, og dette er jo bare min mening, men jeg tror det hadde føltes mer inspirerende og relatable å se deg som du ser ut uten sminke og airbrush. Ellers håper jeg du får en kjempefin søndag videre <3

 • Susannecasandra
  Så søt denne var 🙂
  Så bra at du koste deg ute i går, ha en fin søndags kveld 🙂

 • Ooooh.. I love that wall!!

 • malin
  Er det denne buksen du har på deg på forrige post? De var så fine, hvordan er passformen? <3 http://www.hm.com/no/product/63081?article=63081-A&variant=038

 • Susanne
  Hei, hvor har du kjøpt smykket med ditt stjernetegn? Ha en fin dag 😀

 • Helene
  Hei! hvor er kjede fra? 🙂

 • Kjersti Vollebæk Jensen
  hei, kunne jeg fått fargekoden du har på soverommet, veldig fin:)

 • I.C
  Hei vakre Eirin! På tide eg legg igjen ein kommentar igjen no 🙂 Må berre gje deg litt skryt, har forstått at du har det litt tøft for tiden og eg veit så godt korleis det er… likevel stråler du, holder standaren på bloggen og står på! Du er så inspirerende og flink ❤️ og ikkje minst utruleg vakker! ? Skikkelig inspo! Og me kjem jo ikkje framover hvis me ikkje må karre oss opp nokre motbakker på vegen. ?

  ———-
  Eg og kjæresten holder på å renovere eit gammalt tømmerhus og som journalist vurderer eg å starte ein blogg om framgangen og seinere om ingeniør.. så eg lurte litt på om du har nokre tips å komma med angående å starte ein blogg og å få den «ren, pen og oversiktelig». Hehe 🙂 har du kanskje nokre tips? Om blogg.no, WordPress etc, kva som er lurt å forkusere/tenke på og enklest opplegg? Setter stor pris på om du vil dele litt kunnskap ? Skal godt gjerast å få så flott blogg som deg, men ein må jo starta ein plass, hihi.
  Alle tips er god hjelp! Stå på videre, du gjer ein fantastisk jobb! Klem ?

 • Kine
  Hei! Utrolig fin leppestift – hvor er den fra? 🙂

Comments are closed.