fbpx
I samarbeid med Trendytrainer

.. This summer is going to be a-mazing!

I slutten av juni reiser jeg til Bali for første gang, hvor jeg skal tilbringe 10 rolige dager med fokus på helse og velvære med bestevenninen min. Oppholdet vil ta for seg en perfekt balanse mellom avslapning og velvære, hvor det blir daglige yogaøkter, fitness, sunne måltider, meditering, spa-behandlinger og ren avkobling.. Altså, HVOR deilig høres ikke det ut? Jeg kjenner det kribler i hele kroppen, dette passer meg midt i blinken akkurat nå!

// In the end of June I’m going to Bali for the first time in my life. I’m gonna spend 10 days at a retreat focusing on health and wellness. There will be daily yoga sessions, fitness, meditation, healthy food, spa-treatmans.. Just thinking about it makes me smile! This is like the perfect vacation to me..

• • •

Jeg reiser med Trendytrainer, og turen på 10 dager går til Canggu, Bali. Dere blir selvfølgelig med på reisen, og jeg gleder meg til å dele inspirerende innlegg innen alt av yoga, trening og meditering! Som dere vet er jeg allerede storfan av Yoga, og jeg kan ikke se for meg at dette blir noe annet enn pur balsam for sjelen.. Kanskje noen av dere kunne tenkt dere en lignende ferie? Hvis dere booker reise med rabattkoden EirinTT får dere 10% rabatt 

// I’m travelling with Trendytrainer and I’m gonna stay in Canggu, Bali. Of course I will take you with me on the journey! I can’t wait to post inspiring yoga and fitness posts from this beautiful place. If this sounds like something you would like to do, I’ll give you 10% discount on booking with the code EirinTT.

❥ Read more about the Bali retreat HERE 

42 Responses to ❥ I’m going to Bali!

 1. Dette høres kjempe deilig ut !:) gleder meg til å følge deg på turen 🙂

 2. Misunnelig!! Var på Bali for 2 år siden, er helt fantastisk der. Anbefaler å besøke en øy som heter Gili, nydelig øy med null motorkjøretøy eller trafikk ?

 3. Hei! Jeg forelsket meg totalt i din nye Zenbook 3 i Rose Gold, men den er virkelig umulig å få tak i. Ble du sponset med denne pcen? Lurer på om jeg skal gi opp søket etter den.

  • Den er helt nydelig! Har du kontaktet Asus via nettsiden deres og forhørt deg om hvor du kan få tak i den? Jeg elsker min! Jeg fikk den da jeg er ambassadør for Asus i år 🙂

    • Klart jeg har det. Men hvorfor skal jeg betale, når jeg får en forespørsel om å reise gratis mot å gi et selskap en markedsverdi verdt ekstremt mye penger? Det er en vinn vinn situasjon for begge parter, om man bare tenker en ekstra gang over det 😉 I tillegg får til og med dere noe igjen for det – rabattkode.

 4. Dette høres midt i blinken ut! Jeg sjekket ut siden men fant ingen prisoversikt – vet du hvor jeg kan finne det?

 5. Så kjekt med jentetur. Jeg spør igjen for jeg er usikker på om jeg husket å poste kommentaren min *rotehode*. Er det slutt mellom deg og kjæresten?

 6. Wow dette ser fantastisk ut!

  Noen som vil reise sammen??
  Ikke så mange som har råd til tur i den prisklassen 🙂

  • Reiser man sammen med noen synes jeg ikke 5-6000 for 10 dager på Bali er så gale 😀 Spesielt ikke med alt som er inkludert. Går dere for suite og reiser 3, blir det enda billigere! <3

   • nei, det er jeg enig i 🙂

    Men er du sikker på den prisen? jeg fikk nemlig oppgitt på mail at det kostet 11500 om man delte rom med en annen 🙂

     • Hei Mari! Prisene er 11500 per person dersom dere er to på rommet. Dersom dere ønsker å være tre på et rom kan vi ordne dette for en billigere pris per person. Send meg en mail på [email protected] dersom dere er interessert i dette. Linnéa

 7. Ooooh wow, this sounds like bliss! I’d love to go but I don’t think any of my friends could afford to come along with me, is this something you could go to on your own or will everyone else already be in their groups?

 8. Ååh så gøy! Reiser til Bali selv i slutten av juni, hadde vært såå gøy å møtt deg 😀 anbefaler Nusa øyene som ligger en 30-minutters båttur fra Bali <3 Gili ligger i Lombok, så tar derfor mye lengre tid å komme seg dit.

 9. Thanks for the fast reply Eirin! 🙂 That makes me feel a little less nervous. I’ve never done anything like this before, have you? Would you recommend sharing a room or having one to yourself? 🙂 xx

 10. Hei Eirin! Jeg har skjekket ut litt om prisene osv. og som jeg forsto det så koster det ca. 11850 kr/13850 kr pr pers om man deler rom som to? (twin), og 21850kr/23850kr per pers om man er alene på et rom? Tar jeg helt feil nå? Siden du skrev lengre opp at man kan dele det på to? Høres helt fantastisk ut å reise dit!
  Jeg lurer også på om det er noen aldersgrense på å reise nedover?:) Ha en fin dag videre!

 11. Jeg har vurdert lenge å dra på ferie alene for første gang denne sommeren, og drømt om et avslappende yoga-retreat <3 Har sett på Ocean Soul Retreat, men kanskje jeg heller skal velge Trendy Trainer .. 🙂 Kos deg masse!

 12. Jeg skal også til Bali i starten av juli 🙂 Bodde der i noen måneder for 5 år siden, så gjett om jeg er klar for å dra tilbake! Bali er fantastisk <3 Bare å glede seg! Klem

Follow @ Instagram