❥ No coffee no workee
Det er vel ikke akkurat en hemmelighet at jeg er en kaffeelsker.. Fun fact: jeg begynte å like det allerede som 6-åring, og jeg husker jeg elsket å dyppe sukkerbiter i pappa sin kaffekopp! Men selv jeg kan gå lei av den ‘lille sorte’, og da er det fint å spice den opp innimellom for forandringen og smaken sin skyld. I dag vil jeg vise dere mine 3 favorittmåter å gjøre det på, altså tre ulike kaffevarianter som er alt annet en avansert og tidskrevende.. Mmm!
// There’s no secret that I’m a coffee lover at heart. Fun fact: I started liking coffee already as a six year old! Dad always let me dip sugar cubes in his coffee, and all of a sudden I started drinking my own plain black coffe haha. But even I can get tired of the regular black coffee sometimes, and when I do, I use either cinnamon, coconut cream or pure coconut oil in it to spice it up. Here’s a little coffee inspiration for you my loves. Hope you love it! Mmm..
· Cinnamon for the win! ·
Mitt favorittkrydder er kanel, og det egner seg minst like godt i kaffen som på havregrøten eller et grønt eple. Dryss litt kanel direkte i kaffen, eller i kaffegrutet før du trakter den gjennom kaffemaskinen. Du kan også bare legge oppi en kanelstang! Det er godt, spicer opp, og kanel eliminerer faktisk søtsug også.
// My favorite spice of all time is cinnamon. It works just as good on the oatmeal and green apples, as it does in the coffee. Easily just sprinkle some in your cup, or add a lille cinnamon stick to it. Did you know cinnamon eliminates sweet tooth? At least I heard so, but I believe mine is un-curable haha (…)
• • •
· Coconut cream for the sweet tooth ·
For dere som har lest boken min, så har dere vel kanskje allerede plukket opp favorittvarianten med pisket kokoskrem! Det er såå godt, enten som dessert etter et tungt måltid eller når du bare får lyst på noe ekstra søtt og godt. Kokoskrem lager du ved å bruke kokosmassen du finner i kokosmelk-boksene på dagligvaren. Det er viktig at du setter boksen kaldt på forhån, slik at massen skiller seg fra kokosvannet (ikke kast vannet, bruk det i smoothies!). Jeg oppbevarer dem alltid i kjøleskapet uansett, så er de ready in no-time! Ha kokosmassen over i en bolle, og tilsett litt sukrinmelis og vaniljepulver. Pisk godt med en mixmaster og nyyt! Den er ekstra god om du setter den i kjøleksapet i 30 min først. Kan også brukes som krem til bær på sommeren ♥
// Coconut cream is heaven. Have you ever tried it? If not, you should! Buy a can of coconut milk and store it in the fridge. Then the coconut mass will seperate from the coconut water (don’t throw the water, use it in your smoothie). Simply use a mixmaster to fluff up the coconut mass with sweetener and add a pinch of vanilla powder. Serve right away, or refrigerate in about 30 minutes first. I think it tastes better cold! Add it to your coffee and enjoy!
· Coconut oil for the taste (and health!) ·
En teskje kokosolje i kaffen er en klassiker hos meg. Det gir en silkefølelse av en konsistens, samt en mild, eksotisk, rund smak på kaffen. Kokosolje i seg selv har mange helsefremmende fordeler, og dessuten smører du kroppen fra innsiden hvilket har en god innvirkning på huden! Win win win.
// A teaspoon of coconut oil directly in the coffee is a classic in my house. It gives the coffee a silky smooth texture and tastes amazing. Coconut oil itself has many health benefits, but what I like the most is that the oil moisturizes the body from the inside which leads to better skin. Win win win!
Happy Saturyaay!
8 thoughts on “3 ways to spice up your coffee”
Comments are closed.