D53A6402

D53A6375

D53A6307

D53A6269

D53A6400

D53A6364

D53A6284

Coat: Deguy
Bag: Louis Vuitton
Sweater, boots & jeans: Zara
Gloves: Accessorize
Sunglasses: Céline
Collar: Carven

❄ ❄ 

Denne kåpen kjøpte jeg på fjorårets vintersalg, og den er i en deilig kombinasjon av ull og cashmere. Jeg pakket den med meg til New York fordi jeg synes den skiller seg litt ut fra alle de ellers så mørke plaggene mine, samtidig som at den beskytter godt mot den verste kulden. Det har vært nokså kaldt her i New York, men med denne og fuskepelskragen har jeg ikke akkurat latt meg påvirke av det! Vi trasker rundt på Manhattan fra morgen til kveld, og da er det fint å føle seg fresh til tross for at man holder godt på varmen. Jeg elsker at det er lyst fra morgen til kveld her! Det gjør at dagene føles så mye lengre i motsetning til hva dem gjør hjemme. Jeg nyter hvert eneste sekund på denne turen med familien, god mat og ikke minst fantastiske opplevelser i fleng ♥

// I bought this coat at last year’s winter sale and it is made of a lovely combination of wool and cashmere. I decided to pack it with me to New York because I think it stands out from my typical ‘black’ wardrobe, it’s beautiful, and it’s also really warm and cozy. It’s quite cold here in New York these days, but with this coat ant the faux fur collar I haven’t bothered at all. I love dressing up and feeling fresh but still warm at the same time. Layer on layer 4 ever ♥

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Streets of New York

Comments are closed.

Translate