D53A6402

D53A6375

D53A6307

D53A6269

D53A6400

D53A6364

D53A6284

Coat: Deguy
Bag: Louis Vuitton
Sweater, boots & jeans: Zara
Gloves: Accessorize
Sunglasses: Céline
Collar: Carven

❄ ❄ 

Denne kåpen kjøpte jeg på fjorårets vintersalg, og den er i en deilig kombinasjon av ull og cashmere. Jeg pakket den med meg til New York fordi jeg synes den skiller seg litt ut fra alle de ellers så mørke plaggene mine, samtidig som at den beskytter godt mot den verste kulden. Det har vært nokså kaldt her i New York, men med denne og fuskepelskragen har jeg ikke akkurat latt meg påvirke av det! Vi trasker rundt på Manhattan fra morgen til kveld, og da er det fint å føle seg fresh til tross for at man holder godt på varmen. Jeg elsker at det er lyst fra morgen til kveld her! Det gjør at dagene føles så mye lengre i motsetning til hva dem gjør hjemme. Jeg nyter hvert eneste sekund på denne turen med familien, god mat og ikke minst fantastiske opplevelser i fleng ♥

// I bought this coat at last year’s winter sale and it is made of a lovely combination of wool and cashmere. I decided to pack it with me to New York because I think it stands out from my typical ‘black’ wardrobe, it’s beautiful, and it’s also really warm and cozy. It’s quite cold here in New York these days, but with this coat ant the faux fur collar I haven’t bothered at all. I love dressing up and feeling fresh but still warm at the same time. Layer on layer 4 ever ♥

22 Responses to Streets of New York

 1. Du er så flott! Har hatt lyst på den vesken såå lenge selv.. Kan jeg spør om den var billigere i NY enn hjemme i Norge?

  • Me too.. Ønsket meg i mange måneder, men utsolgt overalt! Sjekket både i Norge, LA og Kina :O Den er dessverre dyrere i USA enn i Nroge, men det var evig lang venteliste hjemme..

 2. Jeg lurer bare på hvor du får kjøpt den pens kragen du har på deg? Den så fantastisk ut! Du er vakker! Kos deg masse videre i NY ??

 3. Elsker antrekket ditt! Hvilken modell er LV vesken og hva er prisen på den? Vurderer å kjøpe en selv <3 <3 Kos deg videre i NYC <3 <3 <3

 4. Nydelige bilder? Jeg bare elsket den kule kåpen du hadde på deg på snap her fra zara ,blå med noe tags på og noe skrift på ryggen?
  Hvilken str har du?
  Vil bestille samme,men bor laangt fra nærmeste zarabutikk så må bli nettshopping.?
  Greit å ha peilepinne på str
  Ha en herlig dag vidre fine deg??

Follow @ Instagram