img_3818 (1)

. . .

Om vinteren blir luften kaldere og tørrere, noe som krever litt mer fra oss på hudpleiefronten. Jeg har fått spørsmål om hvilke produkter jeg sverger til på vinteren, og derfor tenkte jeg å lage et eget innlegg om det. Før noen ‘arresterer’ meg for at jeg ikke har merket innlegget som mange ofte gjør når jeg tipser om ting, så vil jeg denne gang komme dere i forkjøpet å si at dette ikke er et sponset innlegg fra noen av merkene. Jeg elsker å tipse dere om produkter jeg liker, til tross for at det ikke er spons eller reklame. Jeg vil at dere skal stole på meg når jeg ikke merker innlegg, for jeg driver ikke med skjult reklame. Det har jeg ingen intensjoner om å gjøre. Men nok om det! Nøkkelordene for en fin hud gjennom vinteren er gode og fuktighetsgivende produkter med med mye pleie, og gjerne et produkt som sørger for litt ekstra glød til den gustne og bleke vinterhuden! Disse produktene bruker jeg nå.. ♥

img_3819


Daytime

· Cosmica Restoring Cream ·

Dette er faktisk en nattkrem, men jeg bruker den likevel som dagkrem om vinteren. Enkelt og greit fordi jeg ikke føler at noen dagkremer kan gi huden min nok fukt og næring gjennom dagene. Da føler jeg meg fort stram i masken! Huden min blir fort tørr og suger til seg alt av fukt – med denne kremen fra Cosmica som base under makeup føler jeg at huden min holder seg fin gjennom dagen. Den tilfører intens fukt og og næring. Mitt lille hemmelige våpen.

· Kiehl’s Creamy Eye Treatment ·

Øyekrem er svært viktig å bruke om du vil utsette og ikke minst redusere dannelsen av rynker. Kiehl’s sin øyekrem med avokado er fantastisk god, og ikke minst ekstremt drøy i bruk. Jeg har hatt min i minst ett år og er fremdeles like glad i den. Man merker at den nærer huden under øynene lenge.

img_3820


Nighttime

· Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ·

Dette produktet har jeg lest mye om, mange ganger, i mange magasiner. Det virker ikke som om folk slutter å prate eller skrive om det! Om jeg ikke tar feil har det vunnet noen priser også.. På vei til Kina var jeg desperat etter et produkt med mye fuktighet til den lange flyturen, og da falt valget på Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate. Altså, jeg har smurt inn ansiktet med 3-4 dråper av denne hver natt siden og jeg er helt besatt! Huden min har aldri vært finere, mykere, glattere og mer glødende. Dette produktet holder alt det lover, og reparerer virkelig huden om natten etter dagens påkjenninger.

· Smith’s Rosebudsalve ·

Leppene får gjennomgå om vinteren, og det kan jeg skrive under på her jeg sitter. Uff! Jeg har ikke vært flink til å skrubbe leppene mine eller tilført nok fukt de siste dagene, og det blir jeg nå straffet for. Men rosebudsalven er virkelig god, og den sverger jeg til når jeg først er flink til å smøre leppene mine!

img_3821


A few times a week

· Clarins Raidance Plus Golden Glow ·

Jeg skrev som dere sikkert husker et eget innlegg om disse gyldne dråpene, så jeg skal ikke si så alt for mye eller gjenta meg selv. Men jeg vil si at dette produktet virkelig har reddet vintergløden min. Jeg blander noen dråper i fuktighetskremen på dagen eller oljen om natten, og sakte men sikkert opparbeider jeg en naturlig fin farge som gir alt annet enn en ‘oransje spraytan’ look. Selv på vinteren føler jeg meg fresh uten sminke takket være denne!

· L’Occitane Rebalancing Face Mask ·

1-2 ganger i uken booster jeg huden med litt ekstra næring og pleie, og da bruker jeg denne ansiktsmasken fra L’Occitane som er min store favoritt for øyeblikket. Denne balanserer huden, gir den gløden tilbake, fjerner urenheter og strammer inn store porer. N.B! Viktig å påføre fuktighetskrem etterpå.

img_3822


Body & hands

L’Occitane Almond Supple Skin Oil & Hand Cream

På kroppen sverger jeg til L’Occitane sin Almond Supple Skin Oil.. Generelt alle produktene fra denne serien er fantastisk. Denne kroppsoljen lukter helt a-mazing (!!) og fukter helt enormt bra, ikke minst lenge.. Jeg er nesten tom og må snart kjøpe meg en ny flaske. På hendene bruker jeg håndkrem, også fra L’Occitane. Jeg smører og smører hele tiden føler jeg.. Akkurat denne på bildet lukter det samme som kroppsoljen. Håper dere likte innlegget ♥ Xx

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “Winter│skin care products

 • Johanne
  Hvor kjøper du produktene fra Kiehl’s??

 • Martine
  Hei, fine du! Jeg har to spørsmål som jeg håper du kanskje vet svaret på, eller kan si hva du pleier å gjøre selv. Det ene er om du bruker toner etter du har renset huden, og skal oljen fra Kiehl’s smøres på etter toner, eller er det lurt å droppe toner når man bruker oljen? Det andre spørsmålet er om man smører på øyekrem kun på kvelden, eller på morgenen før sminke også? Elsker disse innleggene hvor du tipser om ting, sponset eller ei 🙂 Ender alltid opp med å kjøpe noe! Dessuten er jeg fra før av stoor fan av Kiehl’s. For ikke å snakke om bloggen din da, har fulgt deg siden du startet, er bare veldig dårlig på å kommentere, haha. Men stå på, du er så flink og et forbilde for så mange unge jenter! Selv er jeg like gammel som deg, og sjekker bloggen din miiinst to ganger om dagen. Gleder meg til å se hvor veien din videre går <3

  • Hei Martine <3 Takk for en veldig koselig kommentar på morgenkvisten. Gjorde starten på lørdagen min! Jeg bruker alltid toner etter at jeg har renset huden for å få vekk siste rest av sminke og slikt 🙂 Bruker Clarins sin toner (den gule). Jeg påfører oljen etter dette, som siste steg. Øyekrem kan du bruke både morgen og kveld, alt etter hva du foretrekker og føler at du trenger 🙂 Klem

  • Linn
   Alltid rens (rens godt, gjerne to ganger om du har på sminke), toner, olje/serum, fuktighetskrem/nattkrem (+ øyekrem.)

   Jeg bruker rens (olje/balm som tas av med en håndduk som følger med), acid toner (Pixi glow), spray toner, Kiehl’s olje, hydraluron, så fuktighetskrem. Toner skal ikke fjerne sminken, huden skal være helt ren før du bruker toner. Toner har ulike virkemidler i seg, på samme måte som oljer eller krem, så hvis huden ikke er ren får ikke den så god effekt som den skal. Min acid toner f.eks hjelper å fjerne døde hudceller og jevner huden, mens spray toneren roer ned huden og har sink i seg, som er helende. Så hjelper den oljen f.eks huden å balansere seg, hydraluron gir fuktighetskremen bedre effekt – min hud er type dehydrert (fet, men dehydrert).

   Kiehl’s er bare DIGG.

 • Britt
  Tror jeg har tipset deg før, men jeg gjør det igjen: Kiels lipsyler på tube er helt fantastisk! Bedre enn Rosebud etter min mening. Fukter i maaaange timer, så man slipper å smøre og smøre gjennom dagen:D Vokner også opp på morgenen og det kan gå et par-tre timer (avhengig om jeg kysser på kjæresten) før jeg må påføre igjen:) har selv en med mango og en med papaya, lukter ny-de-lig!! Selges på Kicks nettbutikk.

 • Eli
  Står inhenting om hvor man får kjøpt produktene , hvor kjøper du dråpene fra khiels? Takk for svar. Må ha jeg også 😉

 • Anonym
  Elsker sånne innlegg <3 Helt supre og jeg skal teste ut flere av disse produktene 🙂 Du er helt nydelig Eirin, og ønsker deg en fin førjulstid.

 • Maria
  Hei!
  Så fint med gode tips. Glad i øyekremen selv. Har et litt rart spørsmål så om du ikke vil trenger du ikke å svare.. I en video med deg og Cath nevnte du at du hadde angst for å få bart, gjør du noe med hårfjerning i ansiktet? Har selv litt «dun» og det irriterer meg. Tror ikke andre legger merke til det, men om du har noen gode tips tar jeg gjerne mot 😀
  Ha en fin lørdagskveld og førjulstid 🙂

 • Ida
  Lurer på hvor ofte i uken du bruker Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster? 🙂

 • Stine
  Hvor er den fantastiske genseren fra vakre deg? :):)

 • Janne
  Bruker du fremdeles nypefrøolje? I så fall, bruker du den alene eller under fuktighetskrem?

 • Maria
  Hei! Om du skulle kjøpt én av oljene, hvilken ville du valgt? Kiehl’s eller Clarins? 🙂 Ha en strålende helg <3

Comments are closed.