D53A4787

D53A5396

D53A4754

D53A5387

D53A4777

· Adds a little sparkle to any outfit ·

I dag vil jeg gjerne tipse dere om noe jeg personlig har blitt veldig glad i de siste ukene. Glittersokker, av alle ting! Jeg fikk øynene opp for dem da jeg besøkte besteforeldrene mine i september, og det var faktisk mormor som fant dem først. Monki har de fineste sokkene, og jeg har hamstret mange par – bruker de hele tiden! Er dere heldig har de fremdeles 3 for 2 tilbud, og mange forskjellige fargevarianter igjen. De i sølv er også rålekre… Ikke bare ser de fantastiske ut i alle slags sko, men de er også veldig praktisk i kulden. Farvel, bare ankler – nå er det glittersokker over dem som gjelder ♥

// Today I want to tell you about a little something that I personally have been obsessing the past two-three months. Glitter socks are back in fashion! I started loving them the minute I saw them in September when I was visiting my grandparents. Actually, my grandmother saw them first. I bought a whole bunch of pairs and I wear them all the time! I believe Monki have the prettiest glitter socks, and they come in different colors and variations as well. And not only do they add a sparkly little detail to any outfit, but they are also super practical in this biting winter cold.. Brrr! TTYN naked ankles, hello glitter socks ♥

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Current obsession│Glitter socks

Comments are closed.