Julefilmer

I dagens kalenderluke gir vi bort 10 sett
Norwegian Formula® håndkremer fra Neutrogena®


Da var det tid for å åpne luke 6 i julekalenderen, og i dag gir vi bort deilige håndkremer fra Neutrogena, min personlige favoritt. Ta vare på hendene dine i vinter! Norwegian Formula® originale håndkremer inneholder så mye som 40% glyserin, hvilket er en fuktighetsgivende ingrediens som trekker dypt ned i huden og varer i inntil 24 timer. Denne håndkremen gir effektiv pleie og gjenoppbygging selv for de tørreste hender, med et resultat som fungerer. Kommer i lett parfymert og uparfymert utgave! Håndkremene kan kjøpes hos Apotek 1, Boots & Vita. Produktene er utviklet i samarbeid med dermatologer ♥

d53a5297-001

· Hvor får man kjøpt håndkremer fra Neutrogena® i Norge? ·

. . .

1. I dagligvare butikker
2. Hos Apotek 1, Boots & Vita
3. I helsekostbutikker
For å være med i trekningen av å vinne dagens luke må man først melde seg på nyhetsbrevet til Stylista. Legg deretter igjen svaret du mener er riktig, og ikke glem å oppgi e-postadresse slik at vi kan kontakte vinnerne! Ønsker dere alle lykke til, og en riktig fin dag. Make it count! Merry Christmas ♥

Previous Post
Next Post

52 thoughts on “LUKE 6│STYLISTA JULEKALENDER

Comments are closed.