I samarbeid med IsaDora
D53A0091

· Glam up for Christmas in December ·

Jeg elsker, elsker, elsker alt ved julen. Blant annet at man kan dra på litt ekstra på makeupfronten, ikke minst! Året rundt vil jeg si at jeg har en nokså naturlig makeup, men i desember er rød leppestift og øyeskygge hverdagskost. Dere har sikkert sett at jeg har hatt røde lepper flere dager i det siste på Snapchat, og det er den lekre Lip Desire Sculpting Lipstick fra IsaDora! Denne er fuktighetsgivende og sitter lenge, uten å tørke ut leppene. Jeg har den med meg i vesken hvor enn jeg går! I dag skal jeg vise dere hvordan dere kan legge den perfekte ‘holiday’ looken som fungerer så vel til hverdags som til fest..

D53A0223

happyholidays2-01

D53A0073

· SLIK GJØR DU ·

1. Hud: Det er utrolig viktig med en god base i form av en jevn, fin og naturlig hud. Jeg påfører først foundation med fingrene for at den skal ‘smelte’ inn i huden, og deretter legger jeg Face Sculptor Strobing Highlighting Stick der jeg ønsker å fremheve de beste trekkene mine: kinnbena, langs neseryggen, i øyekroken, på haken og amorbuen.

2. Øyne: For å ramme inn øynene legger jeg Kohl Kajal langs øvre vippekant. Om du ønsker en mer dramatisk look kan du også legge på nedre vippekant, samt på våtlinjen. Jeg personlig føler øynene mine blir smalere av dette, og holder meg derfor kun til øvre vippekant. Suppler kajalen med Eye Shadow Palette i fargen 65 Golden Eyes. Jeg starter med den lyse fargen på hele øyelokket, og legger deretter en den gylne skyggen i globallinjen. Dus ut overgangene og avslutt med sort mascara..

3. Lepper: Jeg elsker røde lepper! Velg en av de mørke fargene fra Lip Desire Sculpting Lipstick og fyll i Sculting Lipliner på hele leppen så fargen sitter lenger. Jeg har på meg 64 True Red på bildene. Denne har en kald undertone hvilket gjør at tennene ser hvitere ut fremfor gulere.

4. Negler: Legg din favorittfarge fra Wonder Nail. (Denne kolleksjonen har fått to nye farger denne julen!) Neglelakkene er long lasting, tørker veldig fort og har en bred børste, hvilket gjør den enkelt å påføre ♥ Om du ønsker en mer partylook, kan du gjerne legge på den nye spesialeffekten Holographic Nails, som kan brukes alene eller over de andre fargene. Jeg har på meg Wonder Nail 643 Chelsea Red.

D53A0197

Looken på bildene har jeg brukt mye til hverdags i det siste. Det som er så fint med øyeskyggepaletten er at du kan lage mange ulike looks, og dra på litt ekstra til fest! Ikke vær redd for å dra på med røde fargenyanser i desember. Det er lov! Røde lepper, røde negler og øyne innrammet i skimrende gull er nøkkelord for sesongen. Det er verdt å nevne at Lip Desire Lipstick kommer i en limited edition utgave spesielt for jule- og nyttårstiden. Don’t miss!

D53A0080

. . .

· It’s the season to be jolly, fa la la la la ·

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “· Holiday makeup ·

 • solveig
  Hei! Jeg liker utrykket på bildene dine, så lurte egentlig på hvordan du tar flatlay bilder.. bruker du reflektor og ekstra lys? Hadde vært veldig gøy om du hadde laget et innlegg, og hvordan du tar ulike bilder og med hvilket ekstrautstyr 🙂

  Ha en helt fantastisk helg!

 • Emeline
  Hvor får man kjøpt øredobbene dine? De var kjempefine!

 • M
  Hvilken størrelse har du i den grønne kamuflasjebuksen fra Zara? Er den normal i størrelsen?

 • EM
  Hei, jeg lurte på hvilket kamera du brukte på det innlegget under denne. Og hvilket objektiv bruker du med Olympus kameraet ditt? jeg har kjøprt meg 45mm også har jeg den som kom med kameraet, men jeg vil ha en med bra zoom og lysstyrke inne og ute.

 • Markéta
  Hi I love the makeup!
  I also want to ask you if you could do some tutorial how you edit pictures in lightroom:)

  M♥

Comments are closed.