annonse
D53A8903

Et kvalitetsprodukt for vipper og bryn siden 1948

Kolokrem har vært en klassiker for mange helt siden 1948 da produktet ble lansert. Dette er faktisk det eneste produktet innen farging av vipper og bryn jeg noensinne har brukt! Jeg husker jeg kjøpte min første pakke i tenårene, før jeg ‘fikk lov’ til å begynne med mascara – å farge vipper og bryn gir ansiktet et mye finere og mer markert uttrykk. Jeg personlig er veldig glad i mørke bryn, og med Kolokrem behøver jeg ikke å bruke like lang tid på å sminke dem.

D53A8685    D53A8867

Kolokrem Ekspress│ferdig resultat på 3 minutter

I fjor lanserte Kolokrem en nyhet – ekspress farge som ved inkludert forberedelser gir deg permanent fargede bryn på kun 3 minutter. Dette er perfekt i en travel hverdag, eller når man ønsker fine og ikke minst fyldigere bryn på null komma niks! Personlig liker jeg best den gamle varianten som tar 5-20 minutter, fordi jeg føler at jeg har mer kontroll på fargen, samtidig som at jeg liker å ta meg god tid til den fullstendige skjønnhetspleien. Me-time er gull ♥

D53A8929-001

D53A8683

. . .

Hovedsakelig bruker jeg Kolokrem til brynene mine for å ramme inn ansiktet. Jeg bruker brunsort, og ‘tåler’ ganske mørk farge på brynene til ansiktet mitt. Kolokrem kommer i både askebrun, sort, brunsort og brun. Ettersom at jeg har vippeextensions, farger jeg kun nedre vipper. Jeg bruker ikke mascara på dem til hverdags, men liker at de er litt definerte og går i stil med de mørke vippene mine! På vippene bruker jeg Kolokrem Ekspress, i motsetning til brynene.

D53A8854

Steg-for-steg guide│slik bruker du Kolokrem

1. Det er viktig at bryn/vipper er helt tørre og rene før du starter selve fargeprosessen.

2. Fukt beskyttelsespapiret og plasser det under øynene for å beskytte huden og for å unngå at den blir farget.

3. Fukt bomullspinnen med aktiveringsvæsken og påfør vippene og/eller øyebrynene som du ønsker å farge.
Gjenta påføringen til vippene og/eller øyebrynene er rikelig fuktet. La det virke i ca. 1-2 minutter.

4. Fordel litt gel på applikeringsbørsten som følger med i pakken, og påfør deretter gelen jevnt over vippene og/eller øyebrynene.
Pass på at gelen kun påføres slik at alle hårene dekkes. Vent ca. 30 sekunder og skyll deretter bort fargen med såpe og vann.
Rengjør deretter vippene og/eller øyebrynene samt huden rundt med en sminkefjerner. And hey, your all set!

Veil. pris kr. 95. Selges hos Vita, Cubus og Lindex.
Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Kolokrem│en gammel klassiker

Comments are closed.