D53A5818

D53A5815

D53A5628

D53A5672

D53A5754

D53A5638

D53A5445

D53A5733

D53A5820-001    D53A5441

Knit: Ganni
Striped pants: Zara
Shoes: Kennel & Schmenger
Sunglasses: Céline
Watch: Cluse
Bag: Chloé

· Crisp air, short hair & Saturday blues ·

Riktig god lørdags morgen! Da var helgen her for fullt, og godt er det. Denne uken har virkelig gått i ett, og i dag er min første dag på en liten evighet hvor jeg ikke har noe spesielt på agendaen. Jeg skal rett og slett bare lene meg tilbake og nyte lørdagen til det fulle! Eller, fredagskvelden var også rolig og fin. Da besøkte jeg pappa med farsdagskake! Så fort jeg er ferdig her nå, skal jeg diske opp en ordentlig helgefrokost til ♥ og meg selv, og deretter har vi planlagt en treningsøkt før bytur og café-kos. I morgen er vi invitert på pinnekjøtt hos mamma, og jeg sikler bare av tanken! Kos dere masse i dag. Skrives!

// Happy Saturday morning! Weekend is finally here, and it feels a-mazing. This week has been super hectic from morning till night, and today is my first day off with an empty agenda. Yay! Or basically last night was pretty chill too.. I visited my dad with a father’s day cake! Mmm.. As soon as I’m done here I’m gonna make an epic weekend breakfast for ♥ and myself, and then we have planned a little Saturday workout session before we’re taking a trip to the city. Tomorrow mom has invited us for lamb ribs, an early Christmas dinner.. My mouth is watering up and I barely can’t wait! Well, enjoy the weekend! Xx

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Bell sleeves & autumn leaves

Comments are closed.