D53A8240

· Natural skin, hair, everything ·

Jungle look

Dress: Mango
Sunnies: Céline
Wedges: Nelly
D53A8147

Jeg fant et upostet antrekk i arkivet fra ferien forrige måned, og jeg bare måtte dele dem før de gikk helt i glemmeboken! Jeg kjenner jeg blir helt varm inni meg av å se på dem, det er så mange fine minner fra denne ferien.. Til tross for at det er høst og snart vinter her hjemme som jeg selvfølgelig finner veldig koselig, så takker jeg aldri nei til varme og solkysset hud. Denne kjolen har litt høstlige vibber over seg med det gule blosmterprintet, så jeg har ikke pakket den bort enda. Kanskje jeg bruker den til strømbebukser og skinnjakke i høst, who knows!.. Jeg er ferdig i Oslo, nå bærer det hjem kjære hjem ♥

// I found an unposted look in my archive, and I just had to share it with you before I totally forget about it. I feel myself getting all warmed up just by looking at the photos, I really only have great memories from this vacation. Even though I’m a big fan of winter and fall (it’s so cozy..), I’m never saying no to warmth and sunkissed skin. I haven’t packed this dress away yet though, I believe the yellow flower print has a little bit of fall vibes.. Have a great day!

D53A8236

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Throw back│floral dress

 • birthe
  hvorfor retter du ut håret når du har FINT hår?:) rett hår og makeup on fleek kan se så kjedelig strigla ut etter min mening. Det ser mer naturlig og estetisk ut å være mest mulig naturlig 🙂 du har sikkert noen nydelige øyebryn også som ikke trenger å bli gjort så mye med. Man ser jo at du er utrolig naturlig pen. Klem

 • Susannecasandra
  Åå denne var kjempe fin ! 🙂
  Kan du vise en kjole eller antrekk som du har brukt eller ville brukt i bursdag ?:)
  God tur hjem 🙂

 • Susannecasandra
  Er det lenge sia du kjøpe kjolen ?

 • Kristina
  Hei! Hva heter den dressen du har fra H&M i svart og hvit? De du viste i innkjøpsvideoen din? Heter modellen på dressen noe? Og hva kostet det? 🙂

Comments are closed.