D53A9924

· The best feeling in the morning ·

Jeg trekker alltid litt ekstra på smilebåndene når jeg våkner til at solen bryter gjennom vinduene og lyser inn på soverommet. Det gir en så varm og god følelse, og da vet jeg at det blir en fin dag. Det er helt utrolig hva litt sol og fint vært kan gjøre med humøret! Morgener som dette er desidert de beste.

// My smile always gets bigger and wider in the morning when strobes of sunshine is breaking through the window, into my bedroom. It gives this warm and uplifting feeling and I just know it’s gonna be a great day. It’s incedible how much a little sunshine can impact the mood! Mornings like these are the best.

D53A9958

Denne søte sovemasken er fra Cubus. Perfekt hvis du ikke er helt klar for å slippe lyset inn!
// I recently bought this cute sleep mask at Cubus. It’s perfect if you’re not ready to let the light in!

D53A9932

...

I dag reiste jeg til Ålesund, og jeg blir til onsdag. Anledningen er business, og jeg har to spennende møter i vente. Jeg jobber hardt med prosjektet ‘bak bloggen’ som jeg forhåpentligvis kan dele med dere til våren. Såå spennende! Jeg landet i Ålesund akkurat i tide til å rekke hotellfrokosten, og nå befinner jeg meg på hotellrommet for øyeblikket. Første møtet er ikke før fire, så jeg lurer på om ikke jeg skal ta turen ut i byen å kikke litt i mellomtiden!

// This morning I travelled to Ålesund and I’m staying till Wednesday. The occasion is business and I barely can’t wait to reveal what I’ve been working on the past year. Hopefully I can tell you all about it in the spring. Super exciting, and definitely my biggest project so far! I arrived just in time for hotel breakfast, and in this very moment I’m updating you from my hotel room. My meeting isn’t until 4pm so I’m considering going out on a tiny sightseeing to explore the city.

D53A9904

.. And I’m BTW super excited for tomorrow ↓

I morgen blir familien utvidet, og Billy skal endelig få seg en firbeint lillebror! Det er en nydelig goldendoodle som skal flytte hjem til oss og ord kan ikke beskrive hvor mye det kribler i magen. Med hund nr. 2 har det hele tiden stått mellom goldendoodle og maltipoo, og nå ble det førstnevnte og det er så STAS! Det føltes nesten som skjebnen da den ut av det blå dukket opp i Bergen etter iherdig leting landet rundt. Lille tassen har enda ikke fått noe navn, og jeg vil gjerne spørre dere om dere har noen fine og sjarmerende på lager? Denne gangen står jeg virkelig helt fast. Det er en gutt ♥ Takker på forhånd!

// Tomorrow the family is finally getting expanded and Billy is getting a furry, fluffy little brother. It’s a little goldendoodle boy and I can’t get over how sweet he is. I’ve literally been walking around with butterflies in my stomach for what feels like a decade! I still haven’t named him, so I would be really thankful if you would like to share any name suggestions with us. Can’t wait to show you the little fella, not to mention introducing him to B. Have a great day! 

Previous Post
Next Post

102 thoughts on “Strobes of morning sun

 • Anniken
  Åå! Den rasen jeg ønsker meg! Gleder meg til å høre mer om rasen 😉 hvor stor vil din bli?

 • Cornelia
  Milo! Hunden min heter det, veldig fint navn, kort, enkelt og lett å rope, haha:) passer også veldig godt med Billy! Gleder meg til å se bilder! Gratulerer så mye, du er heldig:)

 • Rebecca
  Benny!
  Billy og Benny hadde vært fint sammen 🙂

 • Benny
  Billy og Max <3

 • Silje
  Har sett annonsen på finn. Sykt å punge ut med 18 000 kroner for en uregistrert hund. Til og med F1 generasjon. Kjempe nydelige hunder, men man vet jo egentlig aldri helt hva man får. Ikke er det noe regler på å helsesjekk som øyenlysing eller sjekk HD dysplasi etc heller. Da blir det ganske useriøst for min del.. Men ønsker deg jo selvfølgelig lykke til.

  • Hei Silje! Hunden er fullstendig helsesjekket, mentaltestet, id-merket, vaksinert.. Den er F1B som betyr first generation backcross, hvilket er det beste mtp. allergi. Og oppdretterne er alt annet enn useriøse, faktisk tvert i mot 🙂

  • ia
   Øyelysing og HD/AD-sjekker gjøres først og fremst på foreldre og andre hunder i slekt med valpen, og ikke selve valpen 🙂 Dette gjøres på mange av de store rasene, og er obligatorisk i flere raseklubber (bl.a. i Norsk Puddelklubb og Retrieverklubben).

   Nå synes jo jeg at det er et fett om det er blandingshund eller ikke mtp prisen, men dersom de er seriøse oppdrettere bør de ha øyelyst og HD-røntget foreldrene (minst). Dette bør man spørre om, og personlig ville jeg ikke ha kjøpt en valp som ikke hadde foreldre som var sjekket for dette. Det utelukker ikke sykdom på den man kjøper, men gjør det mindre sannsynlig. I tillegg har det noe å si på forsikring av valpen senere.

   Så utrolig skjønne hunder, forresten 🙂 Skal du ha svart eller gul?

 • Siri
  Ååå såå hyggelig, selv fikk jeg en doodle for ikke lenge siden, og jeg elsker det. Hunden er virkelig menneskers beste venn. Et navn som rimer på Billy er jo Villy eller Willy, haha. Kanskje ikke så lurt ettersom det kan være vanskelig med det å lyde. Dette blir bra Eirin. Lykke til, og kos deg i Ålesund!

 • Å, så utrolig koselig! Jeg synes hvertfall at William er kjempefint!

 • Merete
  Hei. Så kjekt med ny hund! En venninne av meg har en hund som heter Kompis, og den er så utrolig skjønn . Jeg syns navnet er tøft?

 • Benedicte
  Jeg liker navnet Atlas! Synes det går fint sammen med Billy også 😀

 • Ååå Ålesund er en fantastisk by! Kjæresten min er derfra, så vi er der et par ganger i året for å besøke familien hans. Anbefaler kafeen Invit som ligger i sentrum 🙂 Kos deg masse! Så gleder jeg meg til å få vite hva det hemmelige prosjektet er!

 • Susannecasandra
  Å så gøy at du endelig får en til hund i hus 🙂

 • kaja
  Sammy, Simba eller Teddy <3

 • Anne Mette
  Hva med Max? Eller Charlie? Gratulerer med utvidelse av familien, hunder er livets store glede i hverdagen <3

 • Jasmin Stafseth
  Åååh jeg er fra og bor i Ålesund! Kunne virkelig ønske jeg fikk hilst på deg, men jeg er så heldig å ta høstferien i Amsterdam 🙂 Anbefaler suhi på «Suma», eller en deilig lunch på «Lyst» som ligger i gågaten, prøv kyllingsalaten!
  Jeg elsker hundenanvet Tico <3

  Stor klem, nyt dagen i fine sola i Ålesund!

 • Hannah
  Can’t wait to see what you’ve been working on, and to see the new fluffy family member! 🙂 A couple of name ideas too… hmmmm., Barney? Bear? Elvis? Freddy? I’m not the best with names sorry haha 🙂

  Have a lovely week!
  x

 • Ingelin
  Så kjekt at du får en ny hund til tross for det triste som skjedde med den andre! Spennende å se den lille tassen?
  Bruno og fant er fine navn ?

 • Caroline
  Syntes Charlie er veldig passende navn til en goldendoodle, og passer også fint sammen med Billy 🙂 hentet selv min valp for noen få dager siden, han fikk navnet Dexter. Andre navn kan være Ludde, Pelle, Copper, Buster, Mio.. lykke til 🙂 valpetiden er så utrolig koselig.

 • Åh, jeg blir alltid så positiv og glad av å titte innom her <3 Jeg gleder meg til å bli kjent med den nye babyen!

 • Helene
  Hvor er lampa som henger ved senga fra? 🙂

 • Silje
  Hei Eirin! Jeg kom over denne presskannen og tenkte med en gang på deg!
  http://www.tomdixon.net/uk/brew-cafetiere.html

  I tilfellet du er interessert! Hihi

 • Maria
  Balto (og Billy!) Go for it!!!

 • .
  Velkommen til Ålesund! Kan anbefale Invit eller Tante Bruun på Ålesund storsenter. På sistnevnte går det ikke an å sitte ute i fineværet, men utrolig koselig café med mye godt. Bare å søke opp på IG. Ellers er butikkene Dale Trend og Modo de beste klesbutikken i sentrum ? Ønsker deg en super dag i fineværet og gratulerer med nytt tilskudd til familien❤️

 • Goldendoodle!! Gled deg, vi har ei på 7 år og mer kosete, leken og oppmerksomhetssyk hund skal man lete lenge etter 🙂 de har en fantastisk personlighet! <3

 • Dina
  Å, så gøy med ny hund! Har selv veldig lyst på enten goldendoodle eller maltipoo. Kan skrive litt om hvordan du synes rasene er senere? Forskjeller, likheter… 🙂

 • Alex
  Hva med Bobby?

 • Henriette
  Åh, hunder er virkelig menneskets beste venn! Veldig kos at du skal få en liten firbent til. <3

  Navnforslag: Kompis, Dexter, Marley (som i Bob Marley), Murphy (som i Eddie Murphy), Bob (Bob og Billy klinger jo veldig godt sammen), Charlie, Rufus, Bacon, Brutus, Buddy (Buddy og Billy er jo også skikkelig nydelig sammen, og passer så bra mtp at de blir kommende bestekompiser – ikke høres det likt ut for de firbente heller). Lykke til med navnvalg og NYT valpetiden. Klem.

 • anonym
  Gizmo eller luffen

 • Thea
  Åh, vi har en goldendoodle hjemme som heter Maya, og hun er helt fantastisk 🙂 Sniller og søtere hund skal du lete lenge etter! Gled deg!

 • Kristin
  Åå, så hyggelig at du skal få en goldendoodle! De er så skjønne! Hvilken farge er han?

 • Susannecasandra
  Enklig ikke noe angående innlegget men vet du om kåpen du har fra sand går Ann å få tak i på nett ? 🙂

 • Marie
  Så kjekt, Eirin! Gratulerer med valpen:)
  Hva med navnet Theo? Eller Theodor?

 • Anonym
  Jeg har en skjønn liten valp som heter Louie 🙂

 • Kristina
  Foreslår Eddie eller Edwin! ?

 • Line
  Bo og Ollie 🙂

 • N
  Blir spennende å få vite om prosjektene dine! Og gratulerer med utvidelse av familien <3
  Lurte på om du noen gang kommer til å gå ut med hvem kjæresten din er? Har vel skjønt det litt ettersom jeg har dere begge på snap, men lurer på om dere kommer til å gå ut offentlig? Siden begge er kjente personer.. 🙂

 • May
  Om jeg får hund ville jeg kalt den noe som ikke er sååå normalt. Kanskje Atlas, Nova (uttalt nåva), Fox (som i rev, ikke godteriet, haha), Lotus, Molo, eller kanskje Maximus. Tror Atlas eller Nova hadde stått veldig fint til en Goldendoodle 🙂

 • Helene Einlien
  Jeg synes Bailey er aldeles nydelig, og det passer også godt til Billy 😉

  Stod mellom det og Kaizer til min mittelspitz, og han ble hetende Kaizer, som jeg også elsker 🙂 Enzo er også fint!

  Litt varierte forslag… Haha!

 • Helene Einlien
  Felix er også fint 😀 Haha.

 • Astrid Larsen
  Linus

 • Fantastiske bilder : ) Mye lettere å stå opp når man bli vekket av solstråler !

 • :)
  Har en Golden Retriever med navn Simba, syntes det er et såå koselig navn ❤️ Har hørt at det anbefales med et kort navn som slutter på A, da det er enklere for hunden å lære seg! Lykke til:)

 • KamillaM
  Så koselig at familien skal utvides ❤️ gleder meg til å vovven !

  Ser at du har fått de nye nattbordene, kjempe lekre ! ? hvor er de fra?

  Kos deg i Ålesund ??

 • Vilde
  Så kjekt at du skal få deg en goldendoodle! 😀 Skjønne hunder! Min hund heter Milo, så jeg er veldig glad i det navnet. Traff også en skjønn hund i går som het Bulle, så kult, men kanskje litt for likt Billy? Planlegger som deg hund nummer to om en god stund, og den skal nok hete Kasper. Jeg er også glad i Oskar, Ajax, Alvin og Oliver 🙂 SÅ mange fine hundenavn, og så vanskelig å finne «the one» <3

 • Benedicte
  Så koselig at du endelig får deg valp! <3 Vi har en labradoodle hjemme, og han er fantastisk! Helt fantastisk at han er allergivennlig og ikke røyter også 🙂

 • Jorun
  Baxter! Passer veldig fint med Billy.. 🙂

 • Ingunn
  Så koselig med ny valp! Har en 1 år gammel hund hjemme som heter Cornelius, så synes selvfølgelig det er verdens søteste navn? kan foreslå navn som Albert, Bowie, Oscar, Odin☺️

 • Kathrine
  Balsam ( hund er balsam for sjelen ) eller Bolle, hihi 🙂

 • Margrete
  Jeg liker Max veldig godt, og tror det kunne blitt et veldig fint navn til en goldendoodle. Det passer også veldig fint sammen med Billy, og det ligner ikke på hverandre – noe som er en fordel. Kos deg med valpetiden! Du er virkelig heldig!

 • Johanna
  Hei Eirin! Jeg er på jakt etter den grønne fuskepelsen din fra Selected femme. Finner den ikke noe sted og lurer på om du kanskje er interessert i å selge den. Har lett så lenge, så tenkte jeg bare skulle høre 🙂 Krysser fingrene.

 • Julie
  Snoopy 😀
  Bor du og kjæresten sammen? tihi!
  Kos deg masse i Ålesund, gleder meg til vi får høre hva du driver med! 🙂 <3

 • Anna
  Timmi!

 • Nora
  Hei:)
  Har selv en gutte gooldendoodle valp. De er allergivennlig noe som absolutt er et + i tillegg har de utrolig deilig pels:D
  Du kommer til å få mye glede med valpen:) Lykke til!

 • Ååå, koselig med en ny firbent!! Nure, Benny, Kiwi og Linus er mine forslag <3

 • Vilde
  Gøy med hund! Synes det er gøy når hunder har menneskenavn. Hilmar, Herman, Einar eller Thorvald, f. eks. Eller Viggo!

 • Marita
  Happy er et koselig navn:)

 • Ida
  Kaleb! eller ask

 • Maren
  Hva med Bentley? 🙂 Andre forslag kan være Tjorven, Hatchi (ref: Hatchi – a dog story, fantastisk film), Sivert, Storm, Miko, tiko, Marwin, mini, morris.. Det finnes så mange fine og uvanlige navn, spent på hva du ender opp med 🙂

  http://www.rasehund.no/hundenavn/

 • Matilda
  Så herlig med en goldendoodle! Jeg synes at Tassen klinger fint med Billy – så ulike, men likevel 🙂

  Tenk de 3 firbente blir gode venner da – åh! Linus, Billy & Tassen 🙂

 • Juliane
  Hei Eirin. Så koselig med enda en hund, både for deg og for Billy! Jeg lurer på noe helt annet, og det er hvor du har kjøpt soveromslampene og nattbordene dine? 🙂

 • Line
  Hei du, så kjekt med et nytt familiemedlem! Siden den dukket opp i Bergen (tolker jeg det som at den er født i byen mellom de syv fjell). Hva med å kalle han Tjommi? Et ekte bergensk ord. Kult eller hva?
  Lykke til, gleder meg til valpereisen videre 🙂

 • Eirin
  Min heter Casper ?

 • Embla
  Jeg ville ha gått for Max uten tvil selvom du ga samme navn til den lille valpen som gikk vekk. Ellers så har du: Oliver, Oscar, Teddy, Kompis, Ludvig, Sofus, Leo ??

 • Jeg har hadde en Cockapoo en stund, utrolig skjønne og familievennlige hunder, altså! Akkurat han hadde namnet Cico (uttales Siko). Passet godt til den lille skjønne tassen <3 Lykke til med både navnevalget og hentingen, håper alt går seg til mellom Billy og den nykommne!

 • Astrid
  Hurra for ny hund! Tips til navn: Oscar, Milo og Felix 🙂

 • Marie
  Max eller Birk! Vi får en liten tollervalp i januar, og har forelsket oss helt i disse to navnene. Familiekatten til foreldrene mine heter forøvrig Max, så det falt naturlig nok på Birk – som hvertfall jeg syntes er helt sykt skjønt.

 • Så kos med en lillebror! Min lille tass heter Sir Jameson, jepp som etter whiskyen, hehe. Syns også Taxi er kult på små hunder, Conan, Maximus (Max), Bernie, og Jack 🙂 Lykke til!

 • Maren
  Har selv hatt totalt tre guttehunder. De har hett/heter Milo, Ravi og Alex. Synes alle tre navnene er fine, men kanskje aller mest fordi de passet så godt til hver og én av hundene. Milo var god, mild og elsker mennesker, Alex var full fart og klingæren, samtidig utrolig varm og herlig, og Ravi er den største og morsomste bamsen på jorda.

  Vi vurderte å kalle Ravi for Tapas også. Ellers liker jeg godt Mozart, Spike, Lillebror, Georg og Borris.

 • Maria
  Åå <3
  Navnetips: Milano, Emil, Charlie, Theo, Imir, Collin, Atlas, Merlin, Wilmer, Dexter, Oliver, Felix 🙂

Comments are closed.