D53A6814

· It’s time for a new Q&A ·

Riktig god kveld fra Ålesund! Dagen i dag har vært alle tiders, og jeg har kanskje hatt en av de mest inspirerende møtene noensinne. Jeg elsker den følelsen, kunne nesten hoppet og danset hele veien tilbake til hotellet! Håper morgendagen blir like vellykket ♥ Men over til poenget med innlegget.. Jeg har lenge tenkt på å kjøre en aldri så liten Q&A igjen, og denne gangen skal jeg svare dere på video. Det er så mye mer personlig og ekte! Dere kan reglene, her er det bare til å kjøre på, så skal jeg plukke ut de mest aktuelle spørsmålene. Don’t be shyyy! I mellomtiden tar jeg meg en dusj, og kryper under dynen med serie!

// Good evening from Ålesund! Today has been awesome and the meeting went totally amazing. It was probably one of the most inspiring meetings I’ve had ever! I’m so happy right now. Crossing fingers that tomorrows meeting is going well too! But back to the point of this post. I’ve been thinking of doing a new Q&A for a long time, and this time I’m gonna answer you in a video. Sounds good? You know the rules! Ask me anything and don’t be shy. Shoot!

Previous Post
Next Post

136 thoughts on “· Ask me anything ·

 • :)
  Har du danset før?

 • Hvordan har livet forandret deg gjennom bloggen?
  Har du noen sære ting som du pleier å gjøre?
  Hva er veien til et lykkelig liv og drømmer, har du noen tips?
  Har du noen mål for 2017?

 • June
  Hei skjønne Eirín!
  Jeg bare lurte på, da du var med på Bloggerne fortalte du at du bare var ute etter et vanlig A4 liv, og at det var mer enn nok for deg. Men det siste året så virker det som du har endret den meningen totalt ved at du ønsker satse fullt på blogging og prosjektene dine, og dropper «vanlige» ting som studier og lignende. Hva fikk deg til å endre mening på dette? Føler du selv du har endret deg mye de siste årene og eventuelt hvorfor?

 • Inger-Helen
  Kan du ha en House tour når alt er ferdig??
  Hvor ser du deg selv om 5 år?
  Ønsker du deg barn i fremtiden eller ønsker du bare å ha hund(er)??

 • Malin
  Hei! Jeg prøver å gå ned i vekt/fettprosent. Hva tenker du om å bruke proteinpulver ifht dette? Hvilke erfaringer har du? Ønsker å få mer muskler, bli mer markerte, men ikke bli spesielt «synlig sterk» om du skjønner?Sliter litt med å få i meg mye proteiner i hverdagen, men hører forskjellige ting om hva folk mener rundt proteinpulver til vektnedgang.

 • Hannah
  So nice to hear your meeting went great! 🙂 My ‘Q’ is how do you manage the work/life balance? You seem like you manage to make time for your health, relationships, routines, your business and everything else on top of that. I would love to find out more about how you manage it all and that side of things?

  Have a lovely night,
  Hannah 🙂

 • Tara
  Eirin? Har du samboer? 🙂 vet du ha kjæreste, og at du ikke vil snakke om det. Men ja, nysgjerrig da vet du!:) så du skrev noe om «vi» når du snakket om hund,

 • Sara
  Hvordan går det med kjælighetslivet?

 • Marte
  Jeg har lest bloggen din helt siden du startet og finner utrolig mye inspirasjon i den. Takk! Det jeg lurer på er: du nevnte at du har kjæreste i et innlegg her i forbifarten. Skjønner godt om du ikke vil vise han frem på bloggen, men kan du fortelle hvem han er og hvor lenge dere har vært sammen?

 • Emma
  Har du kjæreste? Hvordan går det på den fronten?

  Kan du lage en «full house-tour» video? Huset ditt er elsk!!!

  Hvilke magasiner abonnerer du på/ hvilke synes du er best?

  Hvilket sminkeprodukt klarer du deg ikke uten?

 • Johanne
  Hei!
  – Jeg har et spørsmål jeg har lurt på veldig lenge. Hvordan stiller du deg til dyretestet sminke, pelsindustri og skinnproduksjon? Tenker du over det i hverdagen liksom?Har prøvd å spørre om det før, men har aldri registrert noe svar fra deg.
  – Lurer også på om du tenker å studere noe mer, eller om du har satt det på vent?
  – Hvilke er dine favorittbutikker og restauranter i Bergen, og kunne du laget et innlegg om det?
  – Kunne du laget en guide til hvordan man kan ta bedre bilder? Vet du har skrevet et innlegg om det før, men kanskje du kunne tatt med hvordan du stiller inn kameraet når du tar bilder, og hvordan du redigerer dem? Cath gjorde det for en stund siden, og jeg lærte så sykt mye av det! Men dere har jo litt ulik stil, så kanskje du har en bedre måte og løse det på.
  – Hvordan vil du beskrive deg selv med 3 ord?
  – Hvordan er det å ha fått seg kjæreste? Har dere det fint sammen?

 • Anette
  Kan du ha HOUSE tour?
  Tips til å gjøre antrekk litt mer «spesielt»?

 • Madelen
  Hva slags forhold har du til kroppen din? Liker du den når du ser den? (Ikke at jeg har noe i mot den, men synes det er så mange som sliter med sitt eget speilbilde, og derfor jeg spør)

  Hvordan er du som person? Hvem møter jeg hvis jeg møter deg på gata? (Du virker så søt og snill!)

 • V
  Yay spørsmålsrunde!
  – Hva gjør du i Ålesund? Eller er det kanskje noe hemmelig?
  – Du har så fin leilighet! Kan du vise resten også (når det er ferdig)?
  – Bor du alene?
  – Er det noe du kunne tenkt deg å studere?
  – Hva er noen av dine mål for fremtiden?
  – Hvilket magasin/blad synes du er best? Typ Elle, Costume, Det nye osv.. (Synes det er så mye reklame 😛 )

  Håper du koser deg videre! Gleder meg til video 😀

 • meg
  Hei du! Hvorfor får vi ikke høre noe om kjæresten din? Skjønner godt at du ikke vil legge ut masse bilder ab personen osv, men det hadde jo vært litt gøy å høre hvordan forholdet ditt er og hvordan du synes det er å ha kjæreste osv

 • Stine
  Hei flotte, skjønne Eirin! Jeg ønsker så fælt å kjøpe meg et lite og superbra kamera som jeg kan ha med meg over alt! Har du noen anbefalinger på noen gode kameraer, som nødvendigvis ikke koster så alt for mye? 🙂
  Stå på videre, du er virkelig en inspirasjon!!
  Klemz

 • Hur lyckas du behålla inspirationen och motivationen för att kunna skriva riktigt bra inlägg varje dag? Är det något du ångrar med planeringen/planlösningen i ditt hem (jag tycker det ser helt magiskt ut, men ibland kommer man ju på i efterhand att man skulle gjort si och så istället…)? Vem/vilka är din/dina allra närmsta vänner och hur träffades ni?

  Önskar såå att du även lägger upp svaren i textform, förstår om det är tråkigt med «dubbeljobb» men jag uppskattar verkligen bild och text tusen gånger mer än video. Dessutom krånglar det alltid när jag ska se videos på bloggar, så jag hoppar alltid över dem. Kanske bara är jag, men kanske är vi fler som uppskattar text och bild.

  Stor kram och tusen tack för en otroligt fin och alltid lika inspirerande blogg. Blir alltid glad när jag läser dina inlägg.

 • Karina
  Så gøy!

  Kan du tekste videoen, vær så snill? Jeg er døv, og vil veldig gjerne få med meg alle spørsmål og svar. Jeg er nok ikke den eneste som ville satt stor pris på teksting, det er helt sikkert flere hørselshemmede som leser bloggen din 🙂

  Klem i fleng <3

 • Hanne
  Hei Eirin! Kan du fortelle litt om ditt forhold til trening og mat..,? Jeg har så ekstremt dårlig samvittighet når det kommer til dette, og hvis jeg dropper en treningsøkt føles det som livet går i grus. Kan ikke spise noe uten å få dårlig samvittighet, har fått påvist at jeg er i starten på en spiseforstyrrelse.. Vil jo ikke ha det sånn, så kan du so hva du syntes om denne saken ..

 • Kirsti
  topp 5 nettbutikker? *som sender til Norge

 • Christine
  Kjære Eirin, jeg har lurt på dette sååå lenge – og håper du tar deg tid til å svare:) når du er så mye på reisefot, hvor er Billy da? Får du ikke dårlig samvittighet for å være borte fra han så mye?
  Stor klem

 • Marte
  Hei! Jeg lurer på hvordan du fikk opp selvbilde og selvtilliten din etter den perioden du var langt nede? Slev er jeg i en slik tung periode og kunne derfor trengt et par tips til en mer lykkelig hverdag!

 • Kamilla
  Digget den første boken! Kommer det enda en? ?

 • Sara
  Hvorfor synes du det er vanskelig å være personlig på bloggen?
  (mener du for litt siden skrev at du syntes det var vanskelig?)

  Hvor går grensen for hva som er for personlig for bloggen?

  Hvor mange hemmelige prosjekter har du på gang?

  Har du noen planer for bloggen – nye spalter, kategorier, utvidelser etc.?

  Hva er din værste interiør- og/eller stiltabbe?

  Hva er din største flause?

  Hva skulle du ønske leserne dine kunne bidratt mer med?

  Wuhu! 🙂 🙂 🙂

 • V
  Jeg bare elsker hårfargen din!! Hva heter fargen du bruker hoss frisøren?

 • LinnH
  Du skrev for litt siden at du ønsket å bli mer personlig, men at det er vanskelig. Har du tenkt å bli mer personlig her på bloggen? Det er fint å titte innom her for inspirasjon, for du inspirerer jo, men jeg tror du kan dele mer uten å tape på det.

 • Hvilket yrke ville du satset på hvis du ikke var blogger? Ser du på deg selv som en person som kunne ha ledet et forretningsimperium? Kommer det flere bøker fra deg i fremtiden?

 • Malene
  Hei.
  Lurer på hva som blir din vinterjakke/parkas og vintersko denne sesongen? 🙂 Leter og leter etter jakke selv, trenger noe varmere…. Tips?

 • Susannecasandra
  -Åssen shampo og balsam bruker du ?
  – hva liker du mest med å bo i Bergen ?
  – hva er favoritt maten din ?
  – får vi hvite noe før neste år om prosjektene dine ?

 • Ingelin
  Har du tips til en god foundation? Jeg trenger en som dekker godt da huden min er litt så rødlig i skinnene, noe jeg hater ? Og helst en som sitter en stund også, synes de fleste har en tendens til å forsvinne ut over dagen! Vis gjerne hva du bruker til sminke daglig?

 • Ingrid
  Hvor kjøper du de fleste klærne dine? Blir utrolig inspirert av din klesstil, og blar ofte gjennom fashionkategorien når jeg trenger inspo!

  Hvilken organisasjon reiste du til new york med da du studerte der? Har såå lyst til å gjøre det samme, men vil helst ha et billig opphold der liksom,, noe å anbefale?

 • G
  Er du i slekt med han som spiller Jørgen i Aber Bergen? Syns dere ligner sånn…

 • Synne
  Hvordan og hvor møtte du kjæresten din? • BESTE du vet når du skal kose deg? • Favorittdestinasjon hittil?

 • Silje
  Hei eirin! Hvilken vinterjakke og vintersko (fikke fjellsko) anbefaler du? ??

 • Ingrid
  Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen?

  Har full forståelse for at du vil holde ting med han privat, men akkurat dette lille spørsmålet håper jeg å få svar på 🙂

 • Lisa
  Hei Eirin! Jeg bare lurte på om du har merket en forskjell på kropp og sjel etter at du begynte med yoga? Har så lyst å prøve det skjønner du:) også vil jeg bare påpeke hvilken stor inspirasjon du har vært for meg og andre, stå på!

 • Kristine
  Du er så flink og inspirerende Eirin! Kjenner meg igjen i så mye du har gått gjennom og føler. Stå på videre <3

 • R
  Hei Eirin 🙂 Elsker deg og bloggen din! Jeg går på videregående og jeg lurer på om du kan fortelle litt om da du gikk på VGS? Jeg synes videregående er en skikkelig vanskelig tid, spesielt siden alle vennene mine plutselig kun er opptatt med festing og drikking og den slags… Har nettopp begynt 2.året og selvom det «bare» er 2 år igjen føles det som det aldri skal ta slutt…

 • Anonym
  Her er mine spørsmål:) ;
  – hva heter typen? Hvor lenge har dere vært sammen?
  – kan du beskrive deg selv med 3 ord?
  – ønsker du barn i nærmeste fremtid? Eller vente en del år, eller ikke få i det hele tatt?
  – kan du legge ut et innlegg med fine høstklær?
  – ny video med Cath snart?

 • Katrine
  Hei, vil bare begynne med å sei at jeg elsker bloggen din! Og synes at du virker som en skikkelig flott person. Bloggen din inspirerer meg i kvardagen, på mange forskjellige måter. Keep up the good work!
  – Har du noen tips til hvordan man kan takle ein travel kvardag?
  – Noen dager går alt galt, har du noen tips til hvordan det går ann å komme seg gjennom det på en lettere måte?
  – Hvor får du inspirasjon fra?
  – Hva trening liker du best?
  – Hvor er den kjekkeste/mest inspirerende plassen du har reist til?
  – Har du noen plasser du vil anbefale å reise til?
  Håper på svar!

 • Rebecca
  Hei 🙂 Sjekket høyer sin nettside for å se om jeg fant den samme svarte kåpen som du har fra merke sand. Fant to forskjellige modeller så jeg lurer derfor på hvilken modell du har? Så lekker ?

 • Pia
  Jeg måtte flytte fra London etter et år med studier for personlige grunner og har slitt mye med å holde motet oppe. De små tingene jeg ble så glad for er på en måte borte. Har du noe tips til hvordan man kan få tilbake motivasjon i hverdagen?

 • E
  Fine Eirin 🙂 Hva er dine top 5 sminkeprodukter nå som høsten er her?
  Av alt du har gått til innkjøp av interiør, hva er din favoritt?
  Klem

 • June
  Hvorfor skal du selge sofaen din?

  Og hva er dine beste tips for en fin og klar hud?

  også lurer jeg på om du har noen erfaringer med venninner som bare MÅ lage drama, hvordan forholder du deg til det? (Hvis det har skjedd da selvfølgelig, kutter du de ut? Sier du i fra til de?)

 • Sofie
  Vet at du har skrevet at bloggen din skal være et fristed hvor man kan finne inspirasjon og glede i hverdagen, men jeg tror jeg snakker på vegne av mange når jeg sier at det ikke finnes noe bedre enn en åpen og ærlig blogg om livet – som vi kan finne oss igjen i. Selv synes jeg hvert fall det er så mye lettere å «takle» en tung dag med å vite at ting rundt meg ikke alltid er så perfekt og rosenrødt som de fleste på sosiale medier skal fremstille det. Så med andre ord; JA til flere personlige innlegg! Elsker virkelig det, og det gjør deg virkelig så mye mer menneskelig!

  Og en ting til! Bruker du fortsatt den røde Chanel Boy-bagen din? Ser den aldri på outfit-bilder lenger haha, måtte bare spørre!

  Stor klem <3

 • Kristina
  Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen? Og bor dere sammen i den fine leiligheten? Du er så megainspirerende, stå på videre! 🙂

 • Sanne
  Åh, du er så fantastisk vakker! (Måtte bare si det, for det er du virkelig. Håper dagen din blir super <3 )

  Lurer på om du, siden du er så flink til å lage mat, kunne testet ut noen vegetariske/veganske oppskrifter? Har troa på at du hadde mestret det med glans!

  Fra en introvert til en annen, har du noen råd eller tips for hvordan man skal lære seg å virkelig elske seg selv? Sliter selv på den fronten, men det virker som at du har lært deg det, og jeg vil så gjerne komme til det punktet også.

  Hvor ser du deg selv om fem år?

  Har du en eller flere "guilty pleasures" du vil fortelle om?

  Hvilke blogger leser du daglig/ukentlig? Hvem inspirerer deg i så fall?

  🙂 <3

 • Maria
  Hei Eirin1

 • Maria
  Haha, her ble kommentaren min postet etter bare «Hei!» 😀 Her kommer resten:

  Kunne veldig gjerne tenke meg en videotour av huset ditt! Og så lurer jeg på hva slags rydderutiner du har? Føler huset mitt er kaotisk til tider og ønsker meg et «plettfritt» hjem å hvile øynene på. Rydder du hvert rom hver dag? Kaster du ofte? Har du lite eiendeler eller mye lagringsplass?

 • Jannike
  Hvilket klesplagg/sko/tilbehør angrer du mest på at du ikke kjøpte?
  Tanker om vegetar/vegansk kost, vil du/ har du vurdert å bli vegetarianer e.l.?
  Vil du ha flere tatoveringer? Eventuelt hvor og hva ville du tatt? ?

 • helene
  – Fullførte du førsteåret journalistikk? Og tror du at du kommer til å starte opp igjen med journalistikkstudiene etter hvert?
  – Hvordan blir julen din?:D
  – Har du noen mål for 2017?

 • A
  Du skrev tidligere at du ikke var interessert i vesker og slikt mer? Skal du ikke kjøpe flere vesker av merker fremover? vet du har solgt unna endel, kan du vise hvem du har og fortelle hvilke du er mest glad i?:-)

  Elsker energien på bloggen din. Det oser av glede her 🙂 Håper alt står bra til.

 • Elin
  Kan vi se bilder av bilen din? 😀

 • Anna Tejera
  Hei fine deg! Hva er din største motivasjon i livet? Hva gjør at du får lyst til å stå opp og nyte en ny dag? Hva gjør at du får lyst til å leve? Eller hva gjør at du vil kjempe for din lidenskap? Håper du har kost deg i Ålesund, og et vellykket møte er alltid til å hoppe av ! 🙂 klem <3

 • Malin
  Så gøy! 🙂 Jeg har jo bare lest bloggen din i et års tid, så mulig du har svart på noe før, men spør allikevel jeg:
  – Hvordan fikk du jobben du har nå, var det gjennom bloggen?
  – Kan du si litt om hva du gjør på jobb?
  – Veldig trist det som skjedde med lille familiemedlemmet dere skulle få 🙁 Titter du etter en ny liten tass, eller hvordan stiller du deg til det? Er det litt tidlig?
  – Har du begynt å tenke på hva du ønsker deg til jul, i så fall hva?
  – Jeg likte så godt de DIY lysene med «snø» som du viste oss i fjor, kunne du kanskje vist flere DIY tips?
  Gleder meg til videoen! Du er den eneste bloggen jeg daglig følger, og også noen ganger oppdaterer flere ganger i løpet av en dag hehe 🙂 Ha det fint videre i Ålesund!

 • Thea
  Hvorfor bruker du ikke Chanel veskene dine lenger?(ser de sjelden på snap og blogg hvertfall)
  Hvilken bil har du kjøpt?
  <3 <3 klem

 • Eva
  Dear Eirin,
  I hope you won’t mind answering one question in English. (I’m super glad you even started writing in English because I’ve been reading your blog for years and translating was always a great hassle haha).
  Anyways, I wanted to congratulate you with your boyfriend. I hope he makes you happy and I totally respect the privacy you are taking with regards to keeping it private. Are you living together with him now in your new home? And for how long have you been together? 🙂
  I wish you two good luck together!! XXX

 • Margrete
  – Jeg lurer på hvilke sminkeprodukter du bruker? Du har jo reklamert for flere du liker, men hvilke er dine favoritter?
  – Kan du skrive litt om hvordan du tar bilder og redigerer dem etterpå? Vet du bruker manuelle innstillinger og Lightroom, men det hadde vært så kjekt med noen konkrete tips til hvordan man kan få så fine bilder som de du tar!
  – Hva ønsker du deg til jul? Det hadde vært kjempekjekt å lese et innlegg med ting du ønsker deg, for å få litt inspirasjon til hva man kan ønske seg selv. Ikke bare innleggene med utelukkende ting fra Nelly
  – Hva gjør du i Ålesund?
  – Hva innebærer jobben som motekonsulent?
  – Hvis du skulle kjøpt et kamera nå, hvilket ville du kjøpt? Canon Eos 5d Mark 3 som du har nå? Eller et annet? Eventuelt en lignende modell av Canon?
  – Er det noe du ville gjort annerledes med den nye leiligheten hvis du kunne gjort det om igjen?
  – Hva synes du om Fleischer Couture jakken din fremfor den du hadde før fra PJS?
  – Hvilke vintersko kommer du til å bruke i vinter?
  – Hvor trener du yoga?

 • Hvordan oppbevarer du kvitteringer og garantier på ting du kjøper?

 • Ingvild
  Kan du ha et innlegg om (f. eks) 20 ting livet har lært deg?
  Hvem er din største inspirasjon?
  Hva gjør du når du har en dårlig dag?
  Hvordan unngår du å stresse?
  Hvilke 3 ting er du aller mest glad for at du gjorde?
  Hva tenker du om perfeksjonsjaget det er i dag?
  Har du noen gang hatt en periode hvor du har vært veldig sliten? Hva gjorde du isåfall for å «hente» deg inn igjen?
  Kan du lage et innlegg om DIY`s julegaver til venninner?

 • Maria
  Hei, Eirin! Elsker bloggen din, og jeg har noen spørsmål til deg som jeg håper du vil svare på 🙂
  – Hvordan fikk du bloggen til å gå fra å «bare» være en blogg til å være en millionbusiness? Har du noen råd til andre som ønsker å gå denne veien med å kunne jobbe fulltid med sosiale medier?
  – Beskriv deg selv med 5 ord 🙂
  – Ser du på Youtube? Isåfall, hvilke youtubere ser du på?
  – Kan du begynne å legge ut flere oppskrifter her på bloggen? 🙂 Har elska de andre oppskriftene du har lagt ut, og trenger litt inspirasjon i matveien!
  Og det siste jeg vil si til deg er at jeg nå har fulgt bloggen din i flere år, og du har alltid vært min nummer 1 favoritt. Vi har utrolig masse til felles og de personlige innleggene dine treffer meg alltid skikkelig! Jeg håper virkelig ikke du blir lei deg eller noe sånt av dette, men jeg kjenner jeg savner litt hvordan du blogget før. Sånn 2 år siden liksom.. Da følte jeg at jeg kjente deg mye bedre, og savner treningsplanene du la ut, oppskriftene, hvordan du hadde det osv.. Litt mer sånne innlegg som det du skrev om i boka di(som jeg forresten elsker!) Nå føler jeg alt er så overfladisk og føler selve Eirin forsvinner mer og mer mellom alt du legger ut. MEN, tro meg- jeg digger deg og kommer alltid til å lese bloggen din, men hadde vært så fint om du kunne ta tilbake litt av det personlige og jordnære som du hadde før. Digger deg, og du må ha en super dag videre <3

 • Tarann
  Hvor er jakka fra? Den du har på bildet?

 • Nora
  Kan du ha en housetour?
  Kan du fortelle litt om økonomien, når du handler osv?
  Hvor får du klesinspirasjonen din fra og hvor handler du klærne dine? Takk for svar!:)

 • Cathrine
  Kan du bli mer personlig på bloggen din, slik som du var før? 🙂
  For eksempel skrive litt om din private hverdag(ikke bare at du har vært på kontoret/i møte), om dine meninger osv osv?

  Tidligere ELSKET jeg bloggen din, var innom mange ganger i løpet av dagen for å sjekke om det hadde kommet nytt innlegg. Nå synes jeg dessverre bloggen din har blitt veldig ensformig. Vi får se akkurat det samme «perfekte» bildene av leiligheten, detaljer osv hele tiden, og det er liten variasjon. Mye business, lite personlig. Synes det blir lite inspirerende. Før gav du mye mer av deg selv og det gjorde det hundre ganger bedre å komme inn på bloggen din. Nå har du blitt altfor distansert og og jeg føler jeg er innom et hvilket som helst magasin med lite fantasi og som ikke gir meg noe annet enn de samme bildene dag på dag. Vil ha mer variasjon! Mer av Eirin! Det er deg som person jeg digger med denne bloggen! Ikke kontoret ditt, prosjektene dine, reklamene eller detaljene i leiligheten din. Tidligere var det du som spredde glede og humør på bloggen, det har forsvunnet helt og alt har dessverre blitt altfor overfladisk for min smak 🙁

  Dette er ikke ment for å være slem, kun som konstruktiv kritikk på hva jeg synes du bør forbedre for å hvertfall beholde meg som leser. Siden jeg digger det personlig – du er helt rå! Bare synd vi ikke får se det så ofte 🙂

 • Randi
  Hei Eirin ?
  Jeg må bare si at jeg elsker bloggen din. Jeg leser deg fast hver dag, og du gir en enorm inspirasjon og glede i hverdagen min. Stå på!
  Jeg er litt nysgjerrig på hvem du var på sydenreise med? Så du hadde noen til å filme deg enkelte ganger, hehe..
  i tillegg lurer jeg på når neste Eirin&Cath-video kommer? Dere finner på så mye kreativt sammen, kjempemorsomt å følge med på!

 • Victoria
  Du er alltid så inspirerende å høre på! Så jeg lurer på hva som er dine beste tips til motivasjon angående trening? Er sliten for tiden og orker ikke mye, men jeg vil gjerne begynne med trening, så trenger tips 🙂

 • Margrete
  – Hvordan sorterer du bildene dine på dataen?

 • Karoline
  Hvorfor skaffer du deg en til hund? Blir det ikke mye med to hunder mtp jobb, reising osv? 🙂

 • Michelle
  Dear Eirin,
  Absolutely love your blog and your photos. You’re so inspiring and reading your blog always makes me so happy! Thank you <3
  Here are my questions!
  – will your book come out in English? Please say yes !!!! When when when ? I just cannot wait!
  – are you going to show more interior photos soon? Always so inspiring!
  And now some more personal questions haha!
  – have you always made a living from your blog and book? Or did you have another job before ?
  – How do you stay relaxed when you have a lot of things to do? Or do you maybe have tips to handle stress in general ?
  – Where do you see yourself in 10 years?
  – do you live in a house /apartment by yourself , or do you have roommates or so?
  – what's your favorite food for dinner?
  – what kind of music do you like to listen to ? Really curious…!

  Lots of love to you! If you ever come to the Netherlands: pleaaase do a meet up! 🙂 🙂

  Xxxxxxxx

 • Sofia
  Hvordan holder du deg lykkelig? Hva gjør du hvis du har en dårlig dag?

 • Marie
  Hei Eirín!
  Bor du med kjæresten din? Hvor lenge har dere vært sammen?
  Er ikke du venn med Emilie Tømmerberg lenger? Husker hun var med i bursdagsfeiringen din i fjor (eller en gang hvertfal 🙂 ), men ikke hørt noe mer om henne siden
  Har du lyst på barn?
  Ser du for deg at du kommer til å bo i den nye leiligheten din hele livet? (vet ikke hvor mange rom den har hehe)
  Hva tenker du om fremtiden karrieremessig?
  Hva liker du best, topp 3, å spise til middag?
  Har du et forbilde?
  Hvis du skulle velge én ting som interesserer deg mest, hva ville det vært?
  Kan du nevne 3 viktige verdier for deg?
  Kunne det vært aktuelt for deg å blogge mer personlig??
  STOR KLEM og ha en super dag!

 • Sofie Josefine
  Hei. Kunne du ha sagt til om hvordan den perioden var når du trente så mye på videregående? Eller skriv et innlegg om det? 🙂 Lurer så mye på det, hvordan reagerte moren din, hvordan reagerte vennene dine med at kroppen din endret seg? fikk du slemme kommentarer med at du var for tynn? Du trenger ikke å svare på dette men lurer også på hvor høy du var, og hvor mye du veiet på det verste.. men du ser selv om du vil svare på det 🙂 Hilsen Sofie

 • Emily g
  Hvorfor har bloggere bare små hårete hunder chihuahua ? Hva med en husky eller en vakker mynde all hunder er selvsagt fine :))
  Hvilket standpunkt har du til pels og gåselever ( værste jeg vet av dyretortur 🙁 det blikket på de gåsene vitner om en forferdelig lidelse … A life in hell….
  Klarer du si at du er gla i dyr men fortsatt spise de? Det fins ingen fin måte ta liv på dette er kun en tildekket løgnhistorie fra slakterier… Sannheten er brutal og de som jobber der likeså.jeg har sett forferdelige ting …
  Synes bloggen din er koselig og bra etter min mening burde den ligget på førsteplass …. En annen blogg som også er litt i din gate er leneorvik sin… ??

 • Kristina
  Hei og hå fra Tromsø!
  Jeg har noen spørsmål:
  -Hvor lenge har du og typen vært sammen?
  -Kan du snakke mer om din tid på VGS? Jeg har nettopp begynt på VG1, og lurer på om du har noen tips (både fagmessig og sosialt), og hvilken linje du gikk/hva du tenker om å studere videre.
  -Kan du ha house tour?
  -Kan du legge ut flere oppskrifter/treningsopplegg (som f.eks. Yoga rutinen i Miss Independent)?

 • Elise
  1. Tre ting du er stolt av ved deg selv?
  2. Tre ting du er misfornøyd/ønsker å jobbe med ved deg selv?
  3. Guilty pleasure?
  4. Hvem er du i forholdet? Hvordan mener du to stykker kan ha det supert sammen og elske hverandre like høyt hele livet?

 • Margrete
  Savner du den forrige leiligheten din? (den du leide i Bergen før du flyttet til Bjorøy)

 • Lulu
  Om eller når du ikke kan leve av bloggen alene lenger, hva tenker du å falle tilbake på? 🙂 Regner ikke med det skjer med det første, men man kan jo aldri forutse utviklingen av sosiale medier. De fleste bloggere møter jo masse kontakter i løpet av tiden som blogger, så hadde vært spennende å høre hvilken vei du vil peile karrieren din når du slutter å blogge.

 • Victoria
  Hei Eirin!
  1. Hvordan er ditt forhold til mat og kropp i dag?
  2. Tenker du noen gang å fortelle noe rundt kjærlighetslivet ditt?
  3. Hva ville du jobbet som dersom du ikke hadde bloggen?
  Klem 🙂

 • Anne
  Hvordan møtte du kjæresten din?

  Har så lyst til å møte noen men, syns det er så vanskelig å møte folk, tinder og happn er ikke greia for meg. Noen tips?

 • Julie
  Hvor mange hemmelige prosjekt holder du på med? 🙂

 • Ida
  Hei!
  Jeg lurer på om du har noe å anbefale i Bergen, som steder å spise og ting å gjøre?

 • Andrea
  Hei! jeg lurte på hva du tenker med studier og lignende? ser du på det som viktig eller vil du leve så lenge du kan med bloggen og heller ta det studie/annen retning om noen år hvis bloggen evt. «dabber av»?

 • Emilie
  Hvor er kåpen fra ? 🙂

 • Andrine
  Hvorfor valgte du å studere i New York?
  Hvilken bloggplattform startet du å blogge på?
  Når begynte du å tjene penger på bloggingen?
  Hva ville du bli når du ble stor da du var 17-18 år?

 • Caroline
  Jeg lurer på om grunnen til at du går for maltipoo og goldendoodle er at du er allergisk for hunder? Hvis ja – er det andre raser du kunne tenkt deg dersom du ikke var allergisk, og hvilke? 🙂

 • Stine
  Bruker anledningen godt jeg?
  – hva er dine tanker om ekte pels på parkaser?
  – tips til studentbudsjett?
  – hvor mange ganger i uken dropper du å spise kjøtt?
  – noe du kunne tenke deg å studere i fremtiden?
  – hva kostet billy? Og hvor mye penger bruker du på mat til han i måneden?

 • Thea
  Hvor er jakken på bildet fra? 🙂

 • Sofie
  Har du søsken?
  Hva er din aspirasjon (håp/ambisjoner)?
  Hvordan fikk du deg kjæreste? Jeg har nå vært lenge singel etter min ex, har datet en del men føler aldri det går videre til et forhold.

 • Maja
  Når du begynte å fokusere på trening og kosthold, hva var «reglene dine» for alkohol og festligheter for å komme i form? Har tenkt å kutte ned på alkoholforbruket i helgene, så lurer på hvor ofte du drikker og om du merket store forskjeller fort når du sluttet å drikke så ofte?

 • Sofie
  Hei Eirin!
  Lurte på hvilken rase du har fått deg nå, og hvorfor du valgte nettopp denne rasen? ☺️

 • Maxime
  Please male a house tour, it is so inspiring how you manage and decorate things in your appartement!
  And it would me awesome if you could make this video in english ♡♡

 • Sara
  Hei Eirin! Nå mååå du nesten fortelle litt om at du har kjæreste. Du gjør oss så nysgjerrige ? Det er helt forståelig at han ikke vil eksponeres på bloggen, men det hadde jo vært hyggelig for oss blogglesere om du bare kunne fortelle litt om han, og evnt forklare hvorfor han ikke snakkes om/ vises på bloggen!Vi vet jo alle at du har en kjæreste, så litt teit å holde det hemmelig hihi ?
  Klem!

 • Amalie aarestrup
  Hvordan startet du karrieren din og hva er dine mål for fremtiden?

 • Helene
  Hei! jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om trening og hvordan en uke trening ser ut for deg. og hva du spiser før og etter

 • Victoria
  Hei, flotte Eirín!
  Jeg vil bare si at bloggen din er en stor inspirasjonskilde.

 • Emilie
  Hvor er kåpen din fra? 🙂

 • thea
  jeg lurer på hvor du får inspirasjonen din fra, til klær, møbler, trening, mat osv<33

 • thea
  hva ville du jobbet som vis du ikke hadde holdt på med bloggen?

 • P
  Hvem er dine nærmeste venner?
  Hvordan prioriterer du familie/venner/jobb/kjæreste i hverdagen?
  Har du kontakt med noen fra vgs?

 • Hilde
  Hei! Lurte på om du kunne lage en ny matplan med alle måltider?:) det er så inspirerende!

 • :)
  jeg har veldig lyst på en ny stil, men vet ikke hvordan jeg skal gå fram…

 • Pernille
  Hei skjønne du! Har et spørsmål som ikke er så veldig komplisert, hvor er den nydelige svarte lykten på gulvet ditt ved siden av tvn fra? Er på jakt etter noe lignende selv, men finner ikke noen steder.
  🙂

 • E
  Hei skjønneste, godeste Eirín!
  Jeg vet du har slitt en del med venner, og det å passe inn på vgs. Jeg sliter med det samme, og har faktisk mistet tre vennegjenger på et år. Det virker jo sikkert som at det er noe galt med meg, men jeg ser på meg selv som et godt menneske som ikke vil såre noen med vilje. Jeg synes det er vanskelig å bli kjent med nye mennesker og samtidig være meg selv, fordi jeg føler at jeg ikke passer inn, og at det må være noe galt med meg fordi jeg av en eller annen grunn klarer å dytte alle vekk fra meg. Føler meg så annerledes og rar, og det å gå hver dag på videregående uten venner er ikke akkurat enkelt. Jeg er veldig sosial av meg, og takler ikke så godt å være alene. Fra å være en sprudlende person har jeg blitt mer og mer innesluttet. Jeg er som de fleste andre 17 åringer, opptatt av klær og sminke og skiller meg ikke spesielt ut. Har du noen gode tips til hvordan du klarte å få deg noen ekte venner, som ikke dømte deg for å være deg selv? Hva gjorde du for å gjøre hverdagen enklere da du var i en lignende situasjon?
  Til slutt må jeg bare si at bloggen din er et lyspunkt i hverdagen, og den gir meg så mye positivitet, inspirasjon og glede. Tusen takk for at du er den du er! <3
  Klem

 • Susan
  Hei du flotte Eirín! Legger du deg og våkner til en fast bestemt tid hver dag? F.eks. at du legger deg 23.00 og våkner 06.00, og hvordan er det i helgene? Haha vet det er et tåpelig spørsmål men bare lurer på om du følger et slags «skjema»? Det virker som du har kontroll på hele livet!
  Klem fra Stavanger<3

 • Maria
  Hei Eirin!
  Jeg lurte på hvordan valpe- tiden din med Billy var? Tisset han mye inne? Har du noen tips til andre som akkurat har skaffet seg valp? 🙂

 • Kunne du tenkt deg å gjøre en house tour ? ??

 • Maria
  Hei 🙂
  Jeg lurte på om du i fremtiden kunne tenke deg å adoptere en hund som trenger det, enten fra utlandet eller omplassering i Norge?:) og så lurte jeg på hva dine tanker om fremtiden er karrieremessig, har du noen spesielle mål eller drømmer?:)

 • A
  Hvordan bil har du nå?:):)

 • Mari
  Hei! Eg har lese bloggen din sidan 2013, og blir aldri lei. Eg er i startfasa av voksenlivet, og forsørger meg sjøl både som sjølvstendig næringsdrivande, og elles som vikar rundt om. Eg lurer på kor mykje tenkjer du på økonomi, og kor ofte styrast vala dine av det?
  Det er utruleg inspirerande å sjå korleis du har skapa eit levebrød av det du gjer.
  Stå på!

  M.

 • Johanna
  Hvilken bok, film, og tv-serie er den beste du har sett og lest i ditt liv?

 • Hedda
  Gjør du noe for å ta vare på miljøet? I så fall hva?
  Føler du deg noen gang sliten og utmattet og lei av hverdagen?
  Liker du sport? Både å se på og drive med. I så fall hva slags?
  Har du noen regler for hundene dine? Får de ligge i sofaen/senga, hoppe opp på andre osv.

 • Sunniva
  Hei Eirín!
  Kjempeflott blogg du har, veldig inspirerende:)
  Nå som du har kjøpt leilighet, har du bare kjøpt nye ting til leiligheten eller har du kjøpt brukt og? Hvordan stiller du deg til gjenbruk og er du flink til å kjøpe brukt selv? Har ikke helt inntrykk av det, men kanskje du kan fortelle? 🙂
  Vil du se på deg selv som miljbevisst? Og i så fall, hvilke miljømessige tiltak gjør du i hverdagen?

 • Leandra
  Heii!
  hvor ofte trener du? kan du ha et «hva jeg spiser i løpet av en dag» innlegg? tenker du å ta en utdannelse ved siden av bloggingen? elsker bloggen din !! klem

 • Ingrid Eide
  Hva bil har du nå? klem Ingrid

 • Oda
  Hei flotte Eirín!
  Jeg lurer veldig på hvilke hårprodukter du bruker, og hvordan at du får håret så fyldig og natur fall neders i tuppene? Synes selv håret mitt blir så flatt, og rett om jeg feks bruker rettetang. Kunne ikke du hatt en hårvideo der du viser hverdagsnfrisøyren din? Elsker den!

  Også en annen ting! Du skriver at du ikke vill vise kjæresten din fram på bloggen (noe som såklart er veldig forståelig) pga, tidligere erfaringer. Kan du si noe om dette? hvilke konsekvenser fikk det for ditt tidligere forhold at «så mange viste om dere»?

  Ellers håper jeg du har en nydelig dag videre!

 • Maria
  Ser at du har lagt ut en del av de nye møblene for salg – hva er dine tanker rundt det?

 • Sofie
  Hvilken bil har du nå, og har du fortsatt Porschen? Hvis ikke – hvorfor byttet du?

 • Silje
  Hei 🙂
  Jeg lurer på hvilket kamera du bruker når du tar bilder og eventuelt hvilket redigerings program du bruker ?

 • Maja
  Hei. Jeg lurte på hvordan du kommer på alle ideene dine og gjør det til virkelighet når det kommer til den nye leiligheten din? Vet det er lett å si at du ser det i blader osv., men hvordan klarer du å se hva som passer i akkurat DIN leilighet?

 • Stine
  Hvordan der treningsopplegget ditt ut om dagen? Har du sluttet med yoga og kickboxing? Har du gått litt tilbake til sånn du trente før med styrke og intervaller? Må si jeg leser ofte de gamle treningsinnleggene dine fra du startet å blogge, det inspirerte meg sånn. Du skriver sjeldent om trening lenger, så merker jo fokuset ditt har flyttet seg veldig.

 • Er du en handywoman?

 • Helene
  Hei!

  Kan du skrive litt om sminken du bruker til hverdags?

 • Will your book ever come out in english?
  I hope so! 🙂

 • Jenny
  Hvilken modell er den gule chanel lommeboken din? kjempefin 🙂

 • Mari
  Hei ! Er fast leser av bloggen din og du inspirerer meg så masse! Det virker som du har så orden på alt i livet ditt og har det så bra med deg selv. Jeg er i en situasjon i livet der jeg er veldig skolelei, og orker egentlig ingenting, derfor lurer jeg på om du har noen tips til å få hverdagen til å bli litt enklere og sette pris på de små tingene. Hvordan kan man slappe helt av?

 • Torunn
  Hei søte Eirin!
  Jeg har lest bloggen din helt siden du startet den og vil bare si at du gir meg masse inspirasjon, til tross for at jeg er noen år eldre enn deg. Du virker så moden, fornuftig, snill og morsom! Ikke minst imponerende at du har klart å skape din egen arbeidsplass. Noen spørsmål til spørsmålsrunden din er som følger:
  * Jeg blir så imponert over folk som klarer å ha det rent og ryddig til enhver tid! Du ser ut til å være en av de. Har du noen gode tips for å holde det pent rundt seg? Og hvordan man kan rekke det i en travel hverdag? Og hvor oppbevarer du «kjedelige» ting som støvsuger, vaskebøtte, ekstra lyspærer, verktøy og annet utstyr som ikke tar seg så godt ut på «utstilling»? Har du et godt system? (Jeg har nemlig en liten leilighet på 50 m2 og bare en veldig liten bod/klesskap i gangen, har du en stor bod?). Stryker du klær rett før bruk eller før du henger dem i klesskapet?
  *Kan du vise oss hvordan du har organisert klærne dine? 🙂
  *Kunne du laget et innlegg om hvordan du bruker manuelle innstillinger på kameraet?

  Klem til deg 🙂

 • Sara
  Hei Eirin! Jeg har et spørsmål jeg lurer veldig på og tenkte du var rette personen å spørre ettersom du er såpass inspirasjon for meg. Jeg tenker å abonnere på et motemagasin. Har du noen spesiell favoritt ut fra de du leser? Og hvis ja, hva gjør den/de til din favoritt? Håper på svar, for det klør i fingrene til å abonnere snart, haha!

  • Hei Sara! Costume og Elle er mine favoritter 😀 Jeg abonnerer på disse, og på Det Nye. Sistnevnte er mer en blanding av mote og livsstil! Klem

 • Ella Marie
  Hei Eirin
  Fikk med meg at du solgte Porschen, men aldri hvilken bil du kjøpte etter det. Hadde vært fint å høre hvilken bil du kjører og om du er fornøyd eller ikke?

  Klem

 • Beate
  Hvilken rase er Billy? Og kan du nevne positive og negative sider ved den rasen? Jeg tenker på f.eks røting, aktivitet, personlighet, sykdommer osv.

 • Marte
  Har du begynt å tenke på 2017? Har du spennende prosjekter på gang?

  • Jeg begynte å tenke på 2017 i 2015, haha! Ja, absolutt. Et veldig stort prosjekt som lanseres til neste år. Har jobbet med det siden nyttår 🙂

 • Karina
  Har du lagt ut video med svar? Jeg har ikke fått den med meg itilfelle:/

 • Maria
  Når kommer svarene?

Comments are closed.