PicMonkey Image2

.. Right now I’m obsessing pink and blue velvet materials

sylvesterg7_CF118271

.. Fluffy sheets, green plants and glass walls

PicMonkey Image

.. Gold and metallic decor + wall art!

sylvesterg7_CF118300

Pictures found through weheartit

· Weekly dash of interior inspiration ·

Min mandags morgen ble tilbragt ved spisebordet, med kaffekoppen i hånden mens jeg scrollet meg gjennom weheartit. Det er så mye vakkert interiør ute i verden, og jeg elsker å la meg inspirere av bilder! Derfor tenkte jeg det passet fint å starte uken med et aldri så lite inspirasjonsboost på interiørfronten, som også dere kanskje kan få litt ideer og glede av. Så fort jeg har fått bilen på verksted (punkterte i helgen, såå kjedelig haha), setter jeg kurs mot Illums Bolighus. De har nemlig mye fint! Jeg trenger blant annet påfyll av svarte stearinlys til lysestakene mine (♥) .. Ønsker dere en inspirerende mandag!

// I spent my Monday morning by the dining table with my morning brew, scrolling through weheartit. It is my number one inspiration site when it comes to literally everything! I love looking at pictures, it always gives me new ideas and inspiration. Especially when it comes to interior! So I thought, why not share some of my favorite pictures with you and hopefully you will get inspired too.. I’m sooo going to Illums Bolighus today, they have so many pretty things for the home! But first I’ll have to go and get my flat tire fixed (yup, happened this weekend blahh).. Wish you a fabulous and inspirational Monday! Xx

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “· Interior Monday ·

 • Susannecasandra
  Her var det mye fint 🙂 ha en kjempe fin mandag 🙂

 • Mathilde
  Så mye fint!!
  Bare lurer, hva slags bil har du nå?:)

 • Julie
  Åååå. Nå vil jeg fikse ALT i leiligheten! Du er så flink til å inspirere <3

 • Such great inspiration <3
  xx
  http://mariannelle.com/

 • Takk for super inspirasjon på en ellers grå og kjedelig mandag! 🙂 hehe

 • Sofie Josefine
  Hvordan bil har du? Har du enda den porsche, eller bytta du til El-bil ? 🙂

 • Thea
  Så mye kult! De har forresten veldig billige sorte lys på søstrene grene (forsåvidt alle andre farger og, blant annet mørkegrå som er ganske fine til lysestaker i børstet gull/messing), bare et lite tips 🙂 stor klem!

 • Margrete
  Enig i at fløyel er skikkelig kult! Venter fortsatt på svar fra deg på hvilket merke putene du kjøpte i Sandnes er – håper på å kunne finne noe tilsvarende 🙂 Ha en fin dag!

Comments are closed.