adlinks
Flower wall outfit1

1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE / 5 HERE / 6 HERE / 7 HERE / 8 HERE / 9 HERE / 10 HERE / 11 HERE / 12 HERE
· VIP code: EIRINVIP ·

Akkurat nå har Nelly et stoort VIP mid season sale, og for å få tilgang til salget må dere benytte dere av koden dere finner over ↑. Jeg har laget en liten ønskeliste med alt fra treningstøy til hverdagstøy, og sølvskoene fra Marc Jacobs stiller nok litt ekstra høyt på ønskelisten! De jeg allerede har som ligner veldig fra Mango, er så utgått og slitt at jeg hadde ikke takket nei til et nytt par. Jeg tror faktisk det er det mest brukte paret jeg eier, tro det eller ei! Ellers har jeg veldig lyst til å klikke hjem alt fra de turkise joggeskoene, til den deilige strikkegenseren fra By Malene Birger. På salget finner dere alt fra rimeligere merker til designermerker med opp til 60% rabatt, delt inn i kategorier for enkel oversikt. Happy shopping sweeties! Ikke minst, kos dere i helgen ♥

Previous Post
Next Post