I samarbeid med Adlibris
D53A4024

.. It’s reading time! / me-time

Etter at jeg nevnte for dere at jeg hadde kjøpt inn en hel del bøker for høsten, var det mange av dere som var nysgjerrige på hvilke. En av dem er ‘Magisk opprydning’ av Marie Kondo, som jeg ironisk nok kjempet mot på bestselgerlisten i bokforhandlerne i år. Vi har vekslet på førsteplassen om hverandre, og jeg har siden første gang jeg så den vært veldig nysgjerrig. Jeg kjøpte den med meg fysisk på min egen boksignering, og nå har jeg også fått den som e-bok på letto’en min! For å ikke ødelegge boken på stranden som venter om to dager, vil jeg heller spare den fine, fysiske boken til bokhyllen, og lese den på lesebrettet som tåler litt. Jeg har bare såvidt startet på den, og jeg kjenner jeg kommer til å sluke den fort på stranden. Har du lest den kanskje?

D53A4059

'With detailed guidance for determining which items in your house 
"spark joy" (and which don't), this international best seller featuring Tokyo's 
newest lifestyle phenomenon will help you clear your clutter and enjoy the unique 
magic of a tidy home - and the calm, motivated mindset it can inspire'
D53A3944

· Her finner du alle e-bøkene til Adlibris ·

Marie Kondo er en internasjonal bestselger, med over 2 millioner solgte utgaver! Det sies at hun er verdens rydde-ekspert, og vil du ha eksperthjelp av henne så må du nok sette deg på en tre måneders lang (!!) venteliste. Personlig har jeg aldri hatt det spesielt rotete rundt meg, og de av dere som kjenner meg litt vet vel at det er tvert i mot. Jeg har kanskje ‘litt støv på hjernen’, men jeg sier likevel ikke nei-takk til eksperttips! Og det er nettopp det du får i denne boken. Marie Kondo deler flere metoder som vil hjelpe deg til et ryddigere hjem. Hun påstår at hvis du gjør den ene kategori-for-kategori rydde-metoden én gang, trenger du aldri å gjøre den igjen. Personlig mener jeg at et ryddigere hjem gir et ryddigere sinn, og hverdagen generelt blir litt lettere! Xx

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Magisk opprydning

 • takk får et bra bok tips denne boken må jeg lese 🙂
  ha en fin dag videre ! <3
  men har lakt igjen en komentar på antekke med dress jakka som du tok i paris håper du kan svare på den ?<3

 • Hanna
  De sorte skoene med glidelås (?) og hvit såle, hvor er de fra? <3

 • Et bra boktips for oss som liker å ha det ryddig 😉
  Har du lært noe nytt av å lese i den?

 • hvor er skjorta fra ? den du hadde på deg på snap i sta.<3
  kos deg på tur 🙂

 • Margrete
  Denne boken vil jeg også lese 🙂 Takk for tipset! Når kommer forresten innlegget om valpen du skal få? Hvilken blanding er det denne gangen? Er begge foreldrene maltipoo som sist?

 • OM jeg har lest den, hele livet mitt handler om KonMari! 😀 Jeg elsker den boksen, har virkelig studert den. Sammen med inspirasjonen på bloggen din holder den hjemmet mitt ryddig, og det mener jeg helt seriøst.

 • Mathea
  Takk for anbefaling, den må jeg virkelig få lest! Det hadde vært gøy hvis du kunne gitt noen av dine egne tips til rydding og rengjøring hvis du har 🙂

 • K
  Det var en merkelig måte å fortelle at du har fått kjæreste 🙂 Føler du at det er for privat å dele sånne ting?

  • Hva da, skal jeg skrive et innlegg om det? Hehe 😛 Ja, det synes jeg. Det er godt å ha én ting for seg selv 😀

  • K
   Hehe nei for all del må du gjøre det sånn hvis du føler det er det beste:) høres vanskelig ut i lengden da:) når man gjør ting veldig mystisk og hemmelighetsfullt gjør man det på en måte ofte til et større tema enn det det kunne vært 😀

   • Du skal vite at jeg er veldig enig med deg 🙂 Men er ikke noe jeg ønsker å dele eller og ha fokus på av tidligere erfaringer. Håper på forståelse for dette ?

 • En kjempebra bok! 🙂

Comments are closed.